Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, v11 napisał:

Mogę udowodnić w sądzie że za pisu pszenica była za 1500 zł i co a od objęcia rządu przez tfuska leci co dzień niżej (dobrze że za pisu podpisałem umowę na QQ) i zbij moje argumenty 

a jaki jest mechanizm tego ze za PISu było lepiej? Co oni takiego robili? Jaki mieli wpływ na ceny?

Opublikowano
6 minut temu, v11 napisał:

Mogę udowodnić w sądzie że za pisu pszenica była za 1500 zł i co a od objęcia rządu przez tfuska leci co dzień niżej (dobrze że za pisu podpisałem umowę na QQ) i zbij moje argumenty 

A rzepak był po 5 tys i bez sądu każdy ci przyzna i co z tego. To było dzięki pisowi czy jak?

Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał:

Wygrał wybory a powinien Kaczyński😄 To jest tak naprawdę największy problem lekko ponad połowy strajkujących. gdyby wygrał kaczor dalej by w domach siedzieli.

znowu kłamiesz

to takie peowskie DNA :D 

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Wiem, ze nie każdy może przestać ale gdzie oni wszyscy byli nie widzieli co się dzieje czy nie wypadało strajkować? Czy rolnik musi po d*pie dostać fest by zacząć myśleć czy nie może myśleć za wczasu? Jak nie bezie myślał za wczasu to zawsze tak będzie.

Rozmawialiśmy już o tym.

Kamień by zrozumiał....

8 minut temu, v11 napisał:

znaczący- lecieli w ciula -ale specyficznie 

liczą się fakty 

Bzdura

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

A rzepak był po 5 tys i bez sądu każdy ci przyzna i co z tego. To było dzięki pisowi czy jak?

mało nigdy nie dostałem tyle kasy za free to już szło w setki tysięcy zł -fakt że takich durni już u władzy nie będzie 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jeszcze trochę i granica będzie szczelnie zamknięta.

czym gnojem to uszczelnią w luki między podkładami kolejowymi ?

Opublikowano

Dobre, dobre.   :D

1 minutę temu, v11 napisał:

Chciał wziąć stoperan a pomylił z rycyną i się zesrał-o 

11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Bzdura

Tak z ciekawości zapytam.  :P

Powiedz tak uczciwie, ile rzeczy kupiłeś za PiS-u? fakt nikt za darmo nie dał, ale jednak.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Desperado napisał:

Powiedz tak uczciwie, ile rzeczy kupiłeś za PiS-u? fakt nikt za darmo nie dał, ale jednak.

A jak kupiłem nową maszynę 14 grudnia 2023 to już zasługa PO czy jeszcze PiSu ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Ulman napisał:

A propos Nawalnego , uważacie że go zamordowali?

a kogo to obchodzi? w rosji polityczni opozycjoniści nie umierają śmiercią naturalną we własnym domu; tzn nigdy te dwa warunki nie były spełnione naraz a to niczym się od zabójstwa politycznego nie różni.
to właśnie świadczy wręcz o niższości rasowej kacapów że niczego lepszego nie potrafią stworzyć jak jedynie zamordystyczne państwo. Nikczemna nacja nikczemne metody tak że nawet jak zmarł bez niczyjej bezpośredniej "pomocy" to go jego własna ojczyzna zamordowała bo zmarł w pierdlu.
Inna sprawa że gdyby to on putina tak wykończył też by innych metod nie używał.

splunąć psu na grób którego własne stado zagryzło, i nic ponadto, oni mają to chyba w genach

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, dysydent napisał:

a kogo to obchodzi?

W sumie to akurat paru ludzi w Polsce powinno zainteresować, bo należy zastanowić sie co to może dla nas oznaczać. Pierwsza mysl jaka mi przyszła, to że będziemy jednak potrzebować większych zapasów amunicji 155mm. A druga to taka że Putin znaczących sukcesów na Ukrainie nie odniósł. wybory niedługo, wiec aby znowu nie wzywał go świat do uwolnienia potencjalnych konkurentów z więzień, to powie ze nie ma kogo uwalniać, bo na złość jemu wzięli się i umarli.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

czyli jakie twoje zdanie? Zamordowali czy nie?

W koloni karnej jak ktoś umrze, to już prawie pewność że go wykończyli, a u nich to i w sanatorium wszystko możliwe.

Opublikowano

Nawalny  tak jak Prigożyn chcieli umrzeć -sami doprowadzili do tego .Kiedy Nawalnego wyciągali z samolotu wiedziałem że już nie żyje a jak Prigożyn odwołał marsz na Moskwę też podpisał swój wyrok - no cóż historia ich zapamięta i tyle 

10 minut temu, Ulman napisał:

To w koloni karnej umierają tylko w wyniku morderstw? Skąd taka wiedza?

Kupują im bilet do Holandii z receptą na eutanazję 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v