Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

PiS już nigdy niczego nie zwycięży ...większość trafi do pierdla 😁

A cóż to się tak koledze podoba w PO i jej satelitach?  :P nikt nigdzie nie trafi, bo jak trafi, a wróci PiS, a wróci, prędzej czy później, to dopiero więzienia będą pękać w szwach.   xD

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

a wróci PiS, a wróci, prędzej czy później, to dopiero więzienia będą pękać w szwach.   xD

PiS nie wróci, właśnie widać ich koniec ... Jarek już bardzo blisko Anielskiego Orszaku, a bez niego to wszystko upadnie.

Przez 8 lat nikogo ważnego nie posadzili, takie to niemoty PiSowskie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Wszyscy straciliśmy bo te złodzieje okradli nasze państwo czyniąc je prywatnym folwarkiem ...zarzuty już leżą na stole i zaraz trafia do prokuratorów i będzie większy kwik jak dziś ...to dopiero początek rozliczania tej bandy 🤪

Długa lista ciężkich grzechów Platformy. O czym chcą ...

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Mamy czas, poczekamy, jeszcze Ci przypomnę i będziesz malutki jak fiutek krasnoludka.   :P

Kto dziś pis popiera ?, ludzie ograniczeni, którym wszystko można wmówić

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Mamy czas, poczekamy, jeszcze Ci przypomnę i będziesz malutki jak fiutek krasnoludka.   :P

Na razie to wasz prezydent się zrobił malutki jak fiutek krasnoludka xD A elektorat z roku na rok wymiera xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

PiS nie wróci, właśnie widać ich koniec ... Jarek już bardzo blisko Anielskiego Orszaku, a bez niego to wszystko upadnie.

Przez 8 lat nikogo ważnego nie posadzili, takie to niemoty PiSowskie ...

Żebyś Ty czasem nie był prędzej, ino nie fikaj, dobrze Ci radzę. :P

• Haha 3
Opublikowano

Nie wróci mamią was tym powrotem jak koalicją z psl em. Przegrane wybory na wiosnę samorządowe i euro parlament i się wezmą za Kaczora pis się rozleci.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Kura to nie będzie zamachu stanu i nowych wyborów 🤔😁

No dzisiaj nie bo już zimno i ciemno i trzeba do domu jechać a po drodze jeszcze pod więzieniem się zatrzymać.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

Kto dziś pis popiera ?, ludzie ograniczeni, którym wszystko można wmówić

Przeżyłem rządzenie tych przez osiem lat i wiem co pokazali, także nie wmawiaj mi że stworzą gruszki na wierzbie, bo chyba sam jesteś mocno ograniczony intelektualnie.  xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Zboże staniało po niekontrolowanym imporcie z UA ale dopłaty były dzisiaj jest jeszcze tańsze to ile dopłat dał nowy rząd ?

no nie wiem z tymi dopłatami bo te podstawowe za pisu realnie spadły i tylko nakomplikowano warunków pono odunijnych na te różne krzaczki, sraczki i inne rowki czy ugorki co by pełną dostać a teraz jeszcze kiedy orać ile i czy słomę przyorywać czy przez zimę trzymać a w chowie zwierząt to ... no do kolejnego nowego roku by mi wymienianie wariantów zajęło
PiS i pokomplikował i na koniec tylko dopłaty zostawił jako sens jeszcze utrzymywania większości gospodarstw gdy się wmanewrował w szkodzenie usilne rosji pomaganiem Ukrainie no i Ukrainie nie pomogliśmy żeby ruskich rozbiła i ruskim krzywdy bo mają wzrost gospodarczy większy tak na teraz od naszego a kto wie czy już nie na dłużej bo to co dalej nowe rządy robią też progospodarczo nie wygląda.
Nie ważne na ile PiS zawinił a na ile mieli tylko pecha to po Nich ja gorzej oceniam przyszłość jak przed Nimi choć wtedy też za wesoło nie było ale była nadzieja że po stagnacji poPopaprańczej coś się zmieni no i się zmieniło, na gorsze bo teraz to już ta zmiana żadnych nadziei nie niesie na lepsze a co najwyżej na zatrzymanie spadku w kolejną wersję komuny gospodarczej
no ale jak se Bieńkowską mianują na szefa Orlenu to ... a miało być merytorycznie i bez kluczy partyjnych w spółkach skarbu państwa i na samym starcie
już pomijając że akurat Ją ale tak z czapy bez żadnych weryfikacji, bodaj udawanych konkursów, wyboru spośród itp

jawnie pluli w oczy i tamci i jawnie robią to obecni a my nie wiemy co z tym zrobić oby tylko na razie nie wiemy

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A co, grozisz mi xD 

Ja? nie, za mały jestem, ale znałem takich "mocarzy" co innych za życia wyprawiali na tamten świat, a tu zonk którejś pięknej nocy.   :D  znasz przysłowie, "nie życz drugiemu co tobie nie miłe"

Opublikowano (edytowane)

Kurcze już się elektorat wykrusza. Ktoś zasłabł i skradł show. Mam nadzieje, że nic poważnego. Ale to chyba symbol upadku pisu. Jak im na wiecach ludzie słabną.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Przeżyłem rządzenie tych przez osiem lat i wiem co pokazali, także nie wmawiaj mi że stworzą gruszki na wierzbie, bo chyba sam jesteś mocno ograniczony intelektualnie.  xD

NO i co doszliście czy  nie doszliście za te zmarnowane 30mln złotych ?

PIS to partia ludzi ograniczonych z brakiem wykształcenia albo po szkole rolniczej 😄.

Trochę socjalu i co niektórym odbiera rozum 😄

418857464_122133595910083087_8427035746017478085_n.jpg.891629b7a74b91d90d5d576265e70f89.jpg

Opublikowano

Ja? nie, za mały jestem, ale znałem takich "mocarzy" co innych za życia wyprawiali na tamten świat, a tu zonk którejś pięknej nocy.   :D  znasz przysłowie, "nie życz drugiemu co tobie nie miłe"

Znam, znam, ale znam też statystyki, i bardzo prawdopodobne jest że dziadzio z Żoliborza niedługo fiknie, a nawet jeżeli będzie żył to swoimi demenckimi tekstami coraz bardziej szkodzi zamiast pomagać. Mój dziadek też miał tą chorobę, zaczynało się jak u Jarka, pojedyncze urojenia, a na chwilę przed śmiercią już połowę dnia spędzał w swoim urojonym świecie ... Pomiędzy tymi momentami minął trochę ponad rok, tak więc ...

Opublikowano (edytowane)

Tobie racyl to już dawno odebrało.  :P Ileż można całymi dniami pierd*lić o polityce, jakbyś miał jakikolwiek wpływ na to, to trzeba mieć beret zryty.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v