Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dysydent napisał:

no właśnie tego CPK nic nie uruchomiono bo jeszcze z fazy uzgadniania kto projekt wyrysuje nie wyszli a

Jeżeli chodzi o przepalanie kasy to od tego momentu w PiS liczy się początek budowy. Czyli budowa jak najbardziej wg niektórych standardów ruszyła.

Opublikowano
dysydent napisał:

tylko po belvedera Go nie posyłaj

to zależy. Bo na trzeźwo to ceny gastronomicznej nie przełknę. Chyba, żeby sytuacja się rozwinęła gdzie zrobi się wszystko jedno...

Opublikowano (edytowane)

dla kogo cyrk a dla kogo .. znów szajs-zbuk i na ten cyrk to ja wyrzuciłem bilety

<edit> : no wyśmiał mnie gdy ja liczyłem na bodaj podpowiedź gdzie tym razem cyrk

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

każdy ma swoje własne cele które osiąga lub nie
no przynajmniej dwu pisowców jakieś tam cele osiągnęło tylko tu popularność była warunkiem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

dla kogo cyrk a dla kogo .. znów szajs-zbuk i na ten cyrk to ja wyrzuciłem bilety

Pytanie do ciebie .

10 Sędziów uczy się na wydziale prawa i zdaje egzaminy .

zaczynają pracować i ci sami sędziowie , będą interpretować inaczej dane prawo jak się uczyli . Więc jak to jest każdy ,sędzia uzna że to może być tak a nie tak .

To w Polskim prawie jest jeden wielki bu....l i bezprawie .

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

a jednak streścił
doceniam
odpisywać nie muszę bo z grubsza się zgadzam z tym

15 minut temu, galan99 napisał:

To w Polskim prawie jest jeden wielki bu....l i bezprawie

może tylko rozszerzę - w tym kundlu prawnym jaki wyszedł z pomieszania (z łac - scurvienia) polskiego prawa z xujnijnym

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

no był przypadek że dyrektorem szpitala psychiatrycznego był z zawodu stolarz (fakt autentyczny) i krążyły plotki że tam praktykował rozszerzenie o specjalizację bednarską

naczytali się jankeskiego kitu o sztucznej inteligencji w komputerach to jak się system zawiesił w rolnej agencji psychiatrę posłali

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Z gabinetu marszałka wyjedzie z hukiem zamrażarka sejmowa. Znikną też szpecące Sejm policyjne barierki, bo dość już tych barier nastawiano między nami - Hołownia.

najpierw opłotkowali tvp a teraz sejm

i tak dzień po dniu dymają swoich wyznawców :D 

Opublikowano (edytowane)

Sejm oplotkowali w obawie o szkody w wyniku marszu ku obronie milionerów z pis. Uważam, że żle zrobili bo ta trzoda na bank by coś zniszczyła i to by było na plus dla rządu.

480-juz-11-stycznia-odbedzie-sie-marsz-w-obronie-milion_er_ow.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał:

Z gabinetu marszałka wyjedzie z hukiem zamrażarka sejmowa. Znikną też szpecące Sejm policyjne barierki, bo dość już tych barier nastawiano między nami - Hołownia.

najpierw opłotkowali tvp a teraz sejm

i tak dzień po dniu dymają swoich wyznawców :D 

wyznawcy czegokolwiek tylko od tego są skoro nie stać ich na własne zdanie

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

Bardzo ciekawe jak robić biznes to , to tylko po za Polska .

„Maroko to taka »afrykańska Polska«”. Dwaj mleczarze z Pułtuska podbijają najszybciej rosnący rynek Czarnego Lądu

Andrzej Grabowski i Jerzy Borucki, współwłaściciele Polmleku, to najwięksi polscy inwestorzy w Afryce. W listopadzie przejęli Safilait, marokańską grupę mleczarską ze 100 mln euro sprzedaży, i pracują nad powtórzeniem w tej części świata sukcesu, jaki wcześniej odnieśli w Polsce

https://www.forbes.pl/biznes/najwiekszy-polski-inwestor-w-afryce-andrzej-grabowski-i-jerzy-borucki-chca-budowac-w/912qywk?tpcc=fb_forbes_fw&utm_source=fb_forbes_fw&utm_medium=social&utm_campaign=post&utm_term=autor_30&fbclid=IwAR0pKby

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubertuss napisał:

Sejm oplotkowali w obawie o szkody w wyniku marszu ku obronie milionerów z pis. Uważam, że żle zrobili bo ta trzoda na bank by coś zniszczyła i to by było na plus dla rządu.

kacyki rządowe tam często przesiadują a te teraz to szczególne tchórze i niesamodzielne sługusy jak nie moskwy to Brukseli i tu mamy przejaw instynktu samozachowawczego. Nic im to nie da a tylko odwlecze bo jak wybiją pisowskich poebów weźmiemy się za nich choćby za sposób w jaki wybijali ale na razie nie przeszkadzajmy bo tamtym też się należało.
Jest szansa że polski polityczny syf posprząta się sam i zaniedługo jak PiS tak i PO to będą tylko twory historyczne pozostanie tylko popioły pozamiatać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Nieuki i kretyni z tvp poszli do republiki i mamy już efekty. W republice przemawiają do pisowskiego ludu bogowie i to błogosławieni.

Wpadka Telewizji Republika. Przetłumaczyli na angielski nazwisko polityka PiS (msn.com)

Mamy w Polsce więźniów politycznych. Świat dowie się, że polskie władze uwięziły wiceszefa głównej partii opozycyjnej (Kamiński jest wiceprezesem PiS — red.) — mówił Poboży, a lektor przetłumaczył jego słowa na angielski. Twórcy materiału poszli jednak dalej i na belce u dołu ekranu podjęli się także przetłumaczenia nazwiska polityka, przedstawiając go jako "Blessed God", co znaczy "Błogosławiony Bóg".

AA1mNyMQ.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Import z Egiptu i spadek produkcji truskawek przemysłowych w Polsce…

Wolny rynek , wolno każdemu sprowadzać taniej . To co w Polsce wypadnie z produkcji zastąpi to , tańszy produkt .

Egipscy przetwórcy korzystają na dostępie do ogromnych zasobów taniej siły roboczej. Stawiamy na tanią produkcję .

https://www.sad24.pl/jagodniki/import-z-egiptu-i-spadek-produkcji-truskawek-przemyslowych-w-polsce/?fbclid=IwAR3zWzWlY1tws1LJd9CoXJsBHRtjUqzSz9gqIlmZC6qoLzrSxqf2Gw7-EsU

Opublikowano

Matko jedyna. Ale myślisz że ktoś ten ściek ogląda zagranicą?

7 minut temu, hubertuss napisał:

Nieuki i kretyni z tvp poszli do republiki i mamy już efekty. W republice przemawiają do pisowskiego ludu bogowie i to błogosławieni.

Wpadka Telewizji Republika. Przetłumaczyli na angielski nazwisko polityka PiS (msn.com)

Mamy w Polsce więźniów politycznych. Świat dowie się, że polskie władze uwięziły wiceszefa głównej partii opozycyjnej (Kamiński jest wiceprezesem PiS — red.) — mówił Poboży, a lektor przetłumaczył jego słowa na angielski. Twórcy materiału poszli jednak dalej i na belce u dołu ekranu podjęli się także przetłumaczenia nazwiska polityka, przedstawiając go jako "Blessed God", co znaczy "Błogosławiony Bóg".

AA1mNyMQ.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v