Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

No właśnie widzisz nawet nie wiesz co napisałeś. Dałeś przykład tego, że Indie czy Chiny stawiają na węgiel w gospodarce a nawet nie rozumiesz dlaczego. Napisałem ci a ty zamiast się rzucać dalej nie rozumiesz. 

A no widzisz wiem co wstawiłem.

Tylko ty to widzisz, tak jak ty chcesz to widzieć...

Nawet nie opowiesz czy jest tam porównanie rentowności Polski i indi.tylko brniesz w swój wymyślony temat.

O którym w tym memie którego wstawiłem nic nie ma...

Więc skończ swoje pogrążanie się...

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W TV Republika już konkretny odlot, wybory na jesieni były sfałszowane bo PiS przegrał xD

O kurna, Ty faktycznie tym żyjesz. Najpierw info teraz republika🤣

A coś o reformach i pomysłach rządu tam mówią? Kiedy to pierwsze 100 dni mija? Obsadzili już wszystkie stanowiska?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

A coś o reformach i pomysłach rządu tam mówią? Kiedy to pierwsze 100 dni mija? Obsadzili już wszystkie stanowiska?

A nie wiem co mówią, przeglądałem wiadomości na telefonie i zasugerowało mi jakiś filmik z TV Republika xD i tam krzyczą że Tusk wybory sfalszował xD

Cała pseudoprawica zalicza odlot po wyborach, najpierw Kaczyński, teraz telewizja Sakiewicza ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W TV Republika już konkretny odlot, wybory na jesieni były sfałszowane bo PiS przegrał xD

i tak za dużo dostali tak że można odbić piłeczkę kto tu więcej nafałszował.
też kombinowali jak koń pod górę z tymi choćby u mnie we workach jakichś Kamińskich poprzywożonych tak że lepiej niech cicho siedzą bo oni na pewno fałszerstw się dopuścili cztery lata temu i nikt nie wyciągał dowodów bo wynik był względnie zgodny z przewidywaniami.
sam algorytm wyborczy już jest fałszerstwem bo nie odzwierciedla rzeczywistego rozkładu głosów wyborców w proporcjach reprezentacji w parlamencie i marna nadzieja aby kiedykolwiek ktoś coś z tym zrobił. Sławetne JOWy nigdy się nie przebiją ani ranga referendów a tylkko wtedy można by mówić o jakimś bodaj pozorze demokracji, obecnie mamy co najwyżej sondażokrację

btw
oglądasz to regularnie czy sporadycznie? ja zajrzałem... właściwie jutub mi podepchnął i ze trzy dni temu jakieś wiadomości kawałek ... ale jak zaczęli pierdzielić o reparacjach i jakowychś wyliczeniach ile to strat Niemcy Polsce w zniszczeniach m in miast, no to jakie te miasta policzyli? Wrocław, Szczecin też, a Lwów? no jeszcze i ukrom reparacje za Lwów czy nam a może kacapom?
żenada i ja tam proniemiecki nie jestem ale na miejscu  Niemców też bym nie wiedział; kląć, płakać czy się śmiać?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dysydent napisał:

btw

oglądasz to regularnie czy sporadycznie? ja zajrzałem... właściwie jutub mi podepchnął i ze trzy dni temu jakieś wiadomości kawałek ... ale jak zaczęli pierdzielić o reparacjach i jakowychś wyliczeniach ile to strat Niemcy Polsce w zniszczeniach m in miast, no to jakie te miasta policzyli? Wrocław, Szczecin też, a Lwów? no jeszcze i ukrom reparacje za Lwów czy nam a może kacapom?
żenada i ja tam proniemiecki nie jestem ale na miejscu  Niemców też bym nie wiedział; kląć, płakać czy się śmiać?

Regularnie to nikt normalny nie da rady tego oglądać, raczej jakieś najciekawsze, kontrowersyjne wypowiedzi tylko. Raz tylko spojrzałem na dłużej jak INFO wyłączyli ale co tam oglądać na dłuższą metę, 2-3 tematy którymi się straszy widownię przez cały dzień...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Agrest napisał:

mówią jaki to PIS jest tam dobry a te platfusy wszystko psują

I obowiązkowo straszenie uchodźcami

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

A to tylko zwykły nadęty dupek

Jesteś po prostu sfrustrowany. Rozmowa nie dotyczyła ciebie ale postanowiłeś dać upust frustracji i chociaż mnie powyzywać. Ulżyło? Mam nadzieję, że lepiej się poczułeś? A teraz co do kościółka?

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

A no widzisz wiem co wstawiłem.

Tylko ty to widzisz, tak jak ty chcesz to widzieć...

Nawet nie opowiesz czy jest tam porównanie rentowności Polski i indi.tylko brniesz w swój wymyślony temat.

O którym w tym memie którego wstawiłem nic nie ma...

Więc skończ swoje pogrążanie się...

Ty dalej nie rozumiesz co wkleiłeś. Twój mem to był przytyk do tego, że takie kraje jak Indie czy Chiny stawiają na wungiel a my nie. To ci wytłumaczyłem na przykładzie rentowności a ty dalej się rzucasz bo dalej nie rozumiesz.

25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wybory samorządowe bodajże 2014 też wygrali ale mieli ograniczoną zdolność koalicyjną i objęli mniej sejmików niż chcieli i też krzyczeli, że sfałszowane. Nawet jeździli do Brukseli jak to potem nazywali donosić na Polskę. Że wybory sfałszowane.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Regularnie to nikt normalny nie da rady tego oglądać, raczej jakieś najciekawsze, kontrowersyjne wypowiedzi tylko. 

no ale skąd wiedzieć kiedy co palną? raczej wskazane by regularnie śledzić, choćby i dla tego że może i durnoty to czasem się trafi i coś słusznego czego w tej mydlarni obecnej publicznej nie uświadczy
na razie jest czas to se można ale jak roboty będzie więcej z wiosną to nawet nie wiem już kto względnie obiektywny tak tylko zerknąć na skrót wiadomości? tvp nadal nie, tvn tym bardziej
Polsat?
 bo internet to szambo i trzeba mieć wprawę aby oddzielić syf od czego sensownego a mało kto to potrafi
z resztą tu też to widać gdzie za źródło informacji czy opini linkują jakieś szumy z szajs-zbuka już o durnowatych memach dla półdebilnych szczyli nie wspomnę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał:

btw
oglądasz to regularnie czy sporadycznie? ja zajrzałem... właściwie jutub mi podepchnął i ze trzy dni temu jakieś wiadomości kawałek ...

Ale jest jeszcze jedna przystań dla sierot po TVP. Nazywa się ta telewizja "W Polsce". Tam wylądowały dwa talenty z programu  " W Tyle Wizji", Poziom utrzymują jak trza.

• Thanks 1
Opublikowano

Pisowski minister kazał trzymać zboże nie sprzedawać bo jechało z UA. A taki opluwany tu Kołodziejczak jednak coś robi. Ale pisiory i tak będą skowytać, że on zły. Lepszy był Kowalczyk co kazał zbocza nie sprzedawać.

https://wiadomosci.wp.pl/niepokojacy-proceder-na-granicy-kolodziejczak-ujawnia-6991977348963264a

Mam już pierwsze wnioski. Bardzo dużo towarów, które wjeżdżają do Polski i rzekomo jadą na Litwę, Łotwę czy Estonię - istnieje duże prawdopodobieństwo, że takie towary typu rzepak, pszenica bądź jakieś otręby jadą właśnie na Litwę na chwilę i później wracają do Polski - wskazuje poseł.

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

mówią jaki to PIS jest tam dobry a te platfusy wszystko psują

I obowiązkowo straszenie uchodźcami

Czyli podobnie jak pozostałe media nic nie wiedzą o planach i reformach Tuska. Jakaś zmowa milczenia?

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Ty dalej nie rozumiesz co wkleiłeś. Twój mem to był przytyk do tego, że takie kraje jak Indie czy Chiny stawiają na wungiel a my nie. To ci wytłumaczyłem na przykładzie rentowności a ty dalej się rzucasz bo dalej nie rozumiesz.

Dlaczego się nie odniesiesz do mojego pytania...

Jest czy nie ma ?

Tak trudno napisać tak czy nie..?

Ty bladzisz w swój wymyślony boczny temat....

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ale jest jeszcze jedna przystań dla sierot po TVP. Nazywa się ta telewizja "W Polsce". Tam wylądowały dwa talenty z programu  " W Tyle Wizji", Poziom utrzymują jak trza.

pierwsze sł... czytam
dzięki

tylko trochę trzeba się opanować w litowaniu nad tymi - w sumie nieszczęśliwymi ludźmi  i przynajmniej nie reagować jakimi zarówno lajkami jak antylajkami bo każda reakcja w necie jest algorytmizowana za pozytyw i tylko niepotrzebnie jakim nieświadomym będzie to zbędnie polecane

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

pierwsze sł... czytam
dzięki

A to przez przypadek wpadłem na ten przybytek strawy duchowej z nudy przełączając programy telewizyjne. 

6 minut temu, Agrest napisał:

Czyli podobnie jak pozostałe media nic nie wiedzą o planach i reformach Tuska. Jakaś zmowa milczenia?

Mniej wiesz- krócej będziesz przesłuchiwany.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Unieważniam  to pytanie . To są słowa Rudego . Unieważniam to referendum .

Robimy tak jak my to rozumiemy i przekazujemy ludziom to co my o tym myślimy .

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

A za pis wiedziałeś ?, podawali do informacji co chcieli i teraz bedzie to samo . Jedne i drugie mają za zadanie ośmieszyć przeciwnika , te obecne tvp trochę mniej i nie nachalnie ale też gadają i pis w kółko .

najgorsze to że nie mówią o strajkach rolników w europie

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Pierwsza reforma wytępić pisowskie złodziejstwo idzie zgodnie z planem. Kowalczyk kazał rolnikom trzymać zboże bo jechało z UA. Kołodziejczak jedzie na granicę i sprawdza papiery już odkryli że jest wałek z przewozem przez Litwę powrotem do PL. Widać różnice gołym okiem pis vs po. Jest cała masa podobnych spraw gdzie wraca normalność.

14 minut temu, GRZES1545 napisał:

Mędrcy politycznego tematu, na protest jedziecie ? 

https://www.facebook.com/share/jc8ny4gyKgVSNwej/

Ten koleś może sobie strajkować ale z tą swoją gospodarką i tym mtz em i tak nie ma szans na przyszłość.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Kołodziejczak jedzie na granicę i sprawdza papiery już odkryli że jest wałek z przewozem przez Litwę powrotem do PL

O jeiku, jejku, A to PiSowski system eskortowania pięciu ciężarówek  dwoma radiowozami na bombach się nie sprawdził?:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v