Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, danielhaker napisał:

Unia sama w sobie nie jest zła, tylko jak ludzie sobie lewactwo wybrali to teraz do kogo mieć pretensje 🙄

Jakby nie lewactwo to polska nigdy do unii nie weszłaby .

Jakbyśmy mieli takie rządy pisu po 2015 w czasie negocjacji i wejścia to polska długie lata mogłaby czekać w kolejce.

Prawica to są same świry zapatrzone w siebie, obnoszą się wiarą w Boga a gorzej postępują niż to lewactwo które poparaduje z tęczowymi flagami trochę a potem siedzi na d*pie

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Wypowiedź Andrzeja Dudy skomentował w RMF FM też Paweł Kowal, pełnomocnik Rady Ministrów ds. odbudowy Ukrainy. - Nie wiem, co powiedział prezydent, natomiast każdego, komu przemknie przez głowę, że Krym jest rosyjski, wzywam na debatę historyczną i na pewno ją przegra - powiedział.
 Krym tak naprawdę był tak długo rosyjski, jak rosyjski był Białystok. Opowieści o rosyjskim Krymie to są dyrdymały. Krym jest integralną częścią Ukrainy, który ma autonomię regionalną, o czym mało kto wie, zapisaną w konstytucji ukraińskiej - ocenił Kowal.

No i co w związku z tym? 

Opublikowano (edytowane)

kowal podważył twe  dyrdymały jakie opowiadasz . 

Więc leżysz i kwiczysz bo opowiadasz bzdury .

Krym jest rosyjski, wzywam na debatę historyczną Paweł Kowal i na pewno ją przegra - powiedział. Startujesz dasz rady .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Kowal nie Kowal bez względu na to ile lat Krym był Rosyjski ile lat był Ukraiński to na powrót do UA Krymu nie ma szans i tyle. UA nie ma siły go odbić RU nie odda go dobrowolnie nawet w drodze negocjacji.

Opublikowano
20 minut temu, racyl napisał:

Przy tych pisowskich kobitach to komoruska to lux torpeda

Ułóż sobie życie z Grodzką, jak takie lux torpedy tam są🤣

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Ułóż sobie życie z Grodzką, jak takie lux torpedy tam są🤣

A co ma grodzka do komoruskiej ?😄

Ja tak nie latam za babami jak Ty😂😄😂

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Orban to miotacz frazesów i dojacz. Oni mają takie same problemy i podobną historię protestów. Orban jednak ma trzykrotnie mniejszą publikę a z małymi zasięgami poradzić sobie łatwiej

Aleeeeee miał do tej pory fanclub w postaci Kaczyńskiego i spółki. Oczywiście ładował ich w bambuko jak chciał a oni cieszyli się z tego jak Murzyn z blaszki. Widać  teraz Tuskowi przypadła rola gościa co piźnie łapą w stół i Orban już nie rumakuje.

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

bo wycinka wstrzymana ...🤣

I tu partyzantka odetchnęła z ulga. Bo jak wytną wszystko, to jak żyć? No jak żyć?:lol:

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Pewnie ostatnie deski w tartaku bo wycinka wstrzymana ...🤣

Kalesony mu zpierd*lili z linki,  :P babka wyprała i o kalesonach pieprzy na okrągło.  Musiał wiatr zwalić i jakiś pies wywlókł do budy. xD

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Emerytów i rencistów okradli z  waloryzacji. Zawsze była kwotowo- procentowa, a teraz ino procentowa

a jaka to różnica? 

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Dla babki istotna

W jaki sposób istotna? Jak jest liczona jedna i druga metoda? Masz  wyliczenia jakie będą różnice? 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Kowal nie Kowal bez względu na to ile lat Krym był Rosyjski ile lat był Ukraiński to na powrót do UA Krymu nie ma szans i tyle. UA nie ma siły go odbić RU nie odda go dobrowolnie nawet w drodze negocjacji.

Każdy to wie, ale polityka każe mówić inaczej. 

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Dla babki istotna

Nawet paziowie w rajtuzach tak mnie nie śmieszyli jak chłop w białych kalesonach z plamą na d*pie😂

U was papier toaletowy już dotarł pod strzechy? czy dalej w trawę albo kalesony?   xD

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v