Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Michał88 napisał:

Ja protestuje zawsze, czy mi dobrze czy źle. Staram się w ten sposób pomóc rolnikom którzy potrzebują tego wsparcia w danym momencie. Nie potrzebnie wciągać w to politykę. 

Tylko dlaczego nie było strajków kilka miesięcy temu, jak rządzili ci co się zgodzili na ten Green Deal ?? Wtedy wam pasowało "Ekoschematy to większe dopłaty". Tuba propagandowa mówiła swoją prawdę a niektórzy w to wierzyli ...

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

To są właśnie argumenty frustratów. Po co ja miałem tam iść i tłumaczyć. Jak tam każdy wie lepiej. Dopłaty składali z zielonym ładem szkolenia były jeszcze wcześniej a teraz się obudzili, ze to źle. 

Idź bądź mądry gdzie indziej.

Nawet rolnikiem nie jesteś a chcesz pouczać innych

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ja nie brałem udziału w tym strajku organizowanym przez tych co jeszcze niedawno cieszyli się jakiego mamy wspaniałego ministra i komisarza, a teraz nagle się obudzili ... A jak rok temu był ktoś przeciw temu to się śmiali, że nasz minister i komisarz na pewno się na to nie zgodzili ...

Na wiosnę za parę groszy się sprzedali jak dziwka a teraz sobie przypomnieli ...

W punkt.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Uprzedziłeś mnie...

Widać dlaczego nigdzie się nie wybierał na protesty.

A po co miałem jechac ja z wyniku wyborów jestem zadowolony nie mam powodu by protestować jak wy. A tym bardziej w stosunku do tego co już od dwóch lat jest jak nie wcześniej.

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Zygac się chce na jego pisanie.

To ulżyj sobie śmiało. No i po co odpisujesz.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Tomasz...Co Ty opowiadasz chlopie🤦‍♂️ 

I tak trzymać👍👍👍

A co, nie prawda, dostali parę groszy do ziorek na wiosnę i wrócili do domu...

Green Deal był wprowadzany to nikomu nie przeszkadzało, grzecznie mieszali obornik w 12h ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

No dokładnie banda wyborców PiSu  się obudziła po czasie ...🤣

Nie wiedziałem ze oszukana wieś  , i agro-unia to banda wyborców PiS …. Bo tez organizowali ten protest. Oj chyba ktoś tu jest małym niegrzecznym trolkiem😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

oszukana wieś i agro unia to garstka. Jak oszukana wieś protestowała i rzucała jajkami w Kowalczyka to wielu tu pisowców mruczało z niezadowolenia.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko dlaczego nie było strajków kilka miesięcy temu, jak rządzili ci co się zgodzili na ten Green Deal ?? Wtedy wam pasowało "Ekoschematy to większe dopłaty". Tuba propagandowa mówiła swoją prawdę a niektórzy w to wierzyli ...

Nosz k...a protesty na granicy to był uj...?  Po co upolityczniasz? Ja jadę powalczyć o siebie i wesprzeć organizatora i w d*pie mam czy to pisior czy lewak czy ministrant. Zawsze jest jakis organizator, czy taki czy sraki. 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Się boisz że platformę obala te strajki?

To nie są protesty antyrządowe.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Michał88 napisał:

Nosz k...a protesty na granicy to był uj...?  Po co upolityczniasz? 

O protesty na granicy, kolejni, dostali obietnicę dopłaty do kukurydzy i wrócili do domu, na zimę nie muszą orać, ugorować 4% im nie przeszkadza.

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Się boisz że platformę obala te strajki?

To nie są protesty antyrządowe.

Ale ja nie jestem za platformą ... Mówię tylko, że jak to wprowadzali to nikomu nie przeszkadzało, ogłupili ich w Agrokłamstwach i im pasowało

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

O protesty na granicy, kolejni, dostali obietnicę dopłaty do kukurydzy i wrócili do domu, na zimę nie muszą orać, ugorować 4% im nie przeszkadza.

jak by nie pojechali to bys gówno dostał!

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Michał88 napisał:

jak by nie pojechali to bys gówno dostał!

Na razie gówno dostałem oprócz obietnicy na papierze z tych ostatnich protestów ...

Co pół roku prostest o jakąś dotacyjkę i znowu można siedzieć w domu, żadnych zmian systemowych... Teraz znowu towarzystwo sprzeda się za parę groszy i wróci do domu ...

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

A po co miałem jechac ja z wyniku wyborów jestem zadowolony nie mam powodu by protestować jak wy. A tym bardziej w stosunku do tego co już od dwóch lat jest jak nie wcześniej.

co ma protest z wyborami ? nie rób z siebie pajaca 

• Haha 1
Opublikowano

"Ekoschematy to większe dopłaty". Tuba propagandowa mówiła swoją prawdę a niektórzy w to wierzyli ...

Ty też, sam pisałeś że teraz przez te ekoschematy będziesz miał większe dopłaty jak w zeszłym roku o, najpierw 200 zł a potem spuściłeś na 150 zł z ha, hahaha🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Widocznie nie o te grosze chodziło skoro dziś ponownie 

3 minuty temu, hubertuss napisał:

Pusty jesteś jak balonik🤦‍♂️ siedź w domu, nawet lepiej jak masz tak po ulicach chodzić i pier**lić. 

Niech tam Ci się wiedzie jak najlepiej na tych truskawkach🙋‍♂️

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Na razie gówno dostałem oprócz obietnicy na papierze z tych ostatnich protestów ...

Jak do tej pory  rząd wypłacał do nawozów do zbóż ... dlaczego teraz ma być inaczej. Spaliłem 20 litrów  paliwa  uważam że było warto. Ja nie miałem QQ w tym roku ale dzięki mnie że byłem to może coś Ci skapnie.

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Myśliciele wielcy z af na porwanych oponach protestować byli ...🤣🤣🤣🤣Nieroby winnych szukają 🤣

Skończyłeś już ten nawóz robić i autostradę i co ty tam jeszcze w życiu nie robiłeś?

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

Ty też, sam pisałeś że teraz przez te ekoschematy będziesz miał większe dopłaty jak w zeszłym roku o, najpierw 200 zł a potem spuściłeś na 150 zł z ha, hahaha🤣

Bo mi tak akurat wychodzi, wpadła mi zróżnicowana struktura upraw, gdyby nie to, to bym miał mniej niż rok temu ...

Opublikowano
20 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Na ten syf zgodził się Wojciechowski bo sam go wywalczył 🤣🤣🤣🤣

Tyros sie zesro bo mu minister rolnictwa Rumuni zagroził wnioskiem o odwołanie -a powinni wywalić łajze bo t\jest mało kumaty i jak gumka w starych majtach -naciągają go w każdą stronę a ten dla stołka zgadza się na wszystko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v