Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

A tak swoją drogą i patrząc na to z boku - jakiż to gigantyczny burdel i zidiocenie prawne zrobili ci jedni i drudzy kretyni. Przecież to jest kompletny dramat i wzorzec dziadostwa. Niestety mamy demokrację i głupie społeczeństwo a to co widzimy to końcowy efekt tej kombinacji 

Pasuje?

Opublikowano
3 minuty temu, andrzej78 napisał:

A czy zostały przedstawione zarzuty ,czy nie.?

Pisowska prokuratura postawiła mu zarzut przyjęcia łapówki, jednakże nie pokazała przez 10 miesięcy dowodów na to.

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, dysydent napisał:

to za co siedział w areszcie?
w sumie tej sprawy tak nie znam i tylko pytam, no ale z aresztu do xujnilnego lunaparku? trochę to też "jakieś takie"
zatem za ..upę prokuraturę albo niech sprawę kontynuuje albo ... no właśnie, co?

On jest nie ruszalny ma bezpieczny stołek w Brukseli...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie.

Powinienem?

Jeśli popierasz PIS bezkrytycznie to tak. 

Opublikowano
19 minut temu, jacek1296 napisał:

Brakło argumentów i boli.

9 minut temu, jacek1296 napisał:

Na podstawie pisowskich przepisów.

24 minuty temu, jacek1296 napisał:

Nie sn tylko nielegalna izba i nielegalna prezes.

35 minut temu, jacek1296 napisał:

Tk nie jest od tego.

3 minuty temu, jacek1296 napisał:

Pisowska prokuratura

same argumenty :D aż nie wiem co napisać :D 

Opublikowano (edytowane)

11 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Do tej pory była szczujnia i paski grozy teraz już mamy wreszcie normalną telewizję .

Od lat TVN normalnością nie grzeszył ,a wklejenie dziennikarzy z tej konkretnej - prywatnej stacji ,o wiadomym finansowaniu ( a może i nie wiadomym )  normalnym bym nie nazwał .Normalna telewizja z tego nie będzie ,a tylko taka o jedynym słusznym przekazie . Czyli to co było ale z przeciwną biegunowoscią.

Edytowane przez andrzej78
  • Sad 1
Opublikowano
5 minut temu, nie napisał:

same argumenty :D aż nie wiem co napisać :D 

Nic nie pisz tylko WYJ JAK NA PISIORA przystało.🤣

Opublikowano

Uważam, że przed Sejm mogłyby zajechać gruzawiki NKWD, wyciągać po kolei z budynku czy hotelu poselskiego. Wielkiego uszczerbku by chyba kraj nie poniósł, a nawet śmiem twierdzić, że byłby to dla nas z korzyścią. Szkoda, że ich wszystkich nie da się wysłać jednym samolotem w jedną stronę do Smoleńska. Atmosfera w kraju by się znacząco oczyściła.

Opublikowano

Zastępca Rzecznika Dyscyplinarnego przy Sądzie Okręgowym w Warszawie Jakub Iwaniec wszczął postępowanie dotyczące "niedopuszczalnego prawnie postępowania wykonawczego" w sprawie Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika.

"Podjąłem z urzędu czynności wyjaśniające w sprawie przewinień dyscyplinarnych o znamionach przestępstw ściganych z oskarżenia publicznego [...] polegających na działaniu sędziów lub asesorów sądowych Sądu Rejonowego dla Warszawy-Śródmieścia w Warszawie wspólnie i w porozumieniu z osobami, których przedmiotem jest wszczęcie i prowadzenie niedopuszczalnego prawnie postępowania wykonawczego w sprawie rozpoznanej w tym sądzie" - napisał sędzia Jakub Iwaniec, Zastępca Rzecznika Dyscyplinarnego przy Sądzie Okręgowym w Warszawie.

Iwaniec napisał, że działania "mogą mieć charakter oczywistej i rażącej obrazy prawa, działań kwestionujących umocowanie konstytucyjnego organu Rzeczpospolitej Polskiej -Trybunału Konstytucyjnego i jednocześnie stanowić uchybienia godności urzędu sędziego".

hołownia będzie kolejny :D 

niech już zbierają na odszkodowania dla mk, i mw

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Szkoda, że ich wszystkich nie da się wysłać jednym samolotem w jedną stronę do Smoleńska. Atmosfera w kraju by się znacząco oczyściła.

Ostrożnie z tym kierowaniem.

2 minuty temu, nie napisał:

Iwaniec napisał, że działania "mogą mieć charakter oczywistej i rażącej obrazy prawa, działań kwestionujących umocowanie konstytucyjnego organu Rzeczpospolitej Polskiej -Trybunału Konstytucyjnego i jednocześnie stanowić uchybienia godności urzędu sędziego".

Mogą, ale nie muszą. Równie dobrze moga stanowić obrazę uczuć religijnych.:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, nie napisał:

Zastępca Rzecznika Dyscyplinarnego przy Sądzie Okręgowym w Warszawie Jakub Iwaniec wszczął postępowanie dotyczące "niedopuszczalnego prawnie postępowania wykonawczego" w sprawie Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika.

"Podjąłem z urzędu czynności wyjaśniające w sprawie przewinień dyscyplinarnych o znamionach przestępstw ściganych z oskarżenia publicznego [...] polegających na działaniu sędziów lub asesorów sądowych Sądu Rejonowego dla Warszawy-Śródmieścia w Warszawie wspólnie i w porozumieniu z osobami, których przedmiotem jest wszczęcie i prowadzenie niedopuszczalnego prawnie postępowania wykonawczego w sprawie rozpoznanej w tym sądzie" - napisał sędzia Jakub Iwaniec, Zastępca Rzecznika Dyscyplinarnego przy Sądzie Okręgowym w Warszawie.

hołownia będzie kolejny :D 

niech już zbierają na odszkodowania dla mk, i mw

Ten hejter i jemu podobni już nie długo będą piastować stanowiska nadane przez PiS ....😁https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,28692493,nowy-zastepca-rzecznika-dyscyplinarnego-sadu-okregowego-w-warszawie.html 

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v