Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zrobił dobrego rudy 

@racyl @12Pafnucy @hubertuss  właśnie to  

Już jutro sylwester z TVP. Pierwszy raz w historii będzie prowadziła go osoba LGBT. Błażej Stencel przywita razem z nami nowy 2025 rok na stadionie śląskim 🏳️‍🌈🥳🥰

image.png.dda1740d8a02a59013f81e24fb45cf56.png

a nie gadałem ?

„Największy w historii” przetarg Intercity na pociągi. Zbudują je Niemcy, bo wykluczono polskich producentów.

image.png.b6082742bf99f2d1da93454486f79665.png

image.png.d29f90aea706fb71089769c25df92b25.png

image.png.e453d4d9438588f604f3e1755a9b4868.png

image.png.fc3b446ff4a46a10cde87b12f290486a.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Pierwszy raz w historii będzie prowadziła go osoba LGBT. Błażej Stencel przywita razem z nami nowy 2025 rok na stadionie śląskim 🏳️‍🌈🥳🥰

Ni mam czasu na głupoty.

Mam ciekawsze zajęcia...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Roman176 napisał(a):

Już jutro sylwester z TVP. Pierwszy raz w historii będzie prowadziła go osoba LGBT.

Aleee to już dzisiaj chyba? A jak dzisiaj, to pewnie jak ta osoba będzie prowadziła, ten ekstatyczny show, to ja już mogę być lekko wstawiony, więc to chyba nieistotny szczegół.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

twoja śmieszniejsza.🤭

...po prostu czasami jest tak, że coś robić trzeba..

Trzeba pakować walizki @12Pafnucy bo ŻYDY wrócą po swoje legalnie .

Patrz że byli ŻYDY i zostawili majątki a teraz wezmą wszystko .

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Trzeba pakować walizki @12Pafnucy bo ŻYDY wrócą po swoje legalnie .

Nie mam nic co by do nich należało.

Zostawić sporo zostawili.

Ale chyba za późno by się upominali.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Kościół Katolicki upominał się i upomina o mienie, które zabrał mu cesarz austrii pod koniec 18 i na początku 19 wieku,a ty mówisz, że dla ydków jest za późno :D

• Like 1
Opublikowano
50 minut temu, jahooo napisał(a):

Kościół Katolicki upominał się i upomina o mienie, które zabrał mu cesarz austrii pod koniec 18 i na początku 19 wieku,a ty mówisz, że dla ydków jest za późno :D

No...

Jakoś nie równo traktuje...😆

Opublikowano (edytowane)

Na  Nowy Rok  OPŁATY OD TUSKA , by pamiętali że wybrali uśmiechniętą Rewolucję z 13 Grudnia .

Od Marszałka Rotacyjnego https://www.facebook.com/100004482612022/videos/1379157693455036

Życzeniem żeby szybko upadli w 2025 roku .

https://www.facebook.com/photo?fbid=1005254028298302&set=a.646833634140345

Prezydent Polski 2025 roku wygra .

https://www.facebook.com/reel/2830194947160728

image.png

https://www.facebook.com/photo/?fbid=576431721814097&set=a.133090012814939

image.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aleee to już dzisiaj chyba? A jak dzisiaj, to pewnie jak ta osoba będzie prowadziła, ten ekstatyczny show, to ja już mogę być lekko wstawiony, więc to chyba nieistotny szczegół.

a jak by ci sie tak spodobał ? 

35 minut temu, Ulman napisał(a):

taaa? a co ma jeszcze upaść? Co jeszcze wieszczysz na nadchodzący rok? 

spokojnie ty już bardziej nie upadniesz ... 

Opublikowano
5 godzin temu, racyl napisał(a):

Jak to głównie siedzą wyborcy pisiorów którym się nie chcę pracować

A ten co memy wrzuca co chwilę :ph34r: ?

5 godzin temu, Agrest napisał(a):

To akurat pokrewne. Wiesz ile min leży na terenach zielonych miast?🤣

Jakie to forum? Też rolnicze? Może by jaką alternatywę miał od nowego roku

Siedzą to wyborcy PO, ale już niedługo bo ponoć mają miejsca tym z pis ustąpić. Tylko potrzebny im prezydent i abolicja🤣

O tych minach nie pomyślałem. To faktycznie ma praktykę i kwalifikacje. Nadaje się :P.

Forum o całkiem innej tematyce. Za starej administracji wszystko związane z polityką lądowało w koszu. Nowa przepuszcza co niektóre posty.

4 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Przecież to mesko produkują pioruny, gromy. 

To chyba tam ta pani została prezesem.

3 godziny temu, jacus napisał(a):

wspominasz brozke ?? najpierw sie jej nalezalo a potem ja wykoplai do brukseli,na zwyklego euro-osla..

Chciałbyś być tym euroosłem, jak to ująłeś.

3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

co zrobił dobrego rudy 

@racyl @12Pafnucy @hubertuss  właśnie to  

Już jutro sylwester z TVP. Pierwszy raz w historii będzie prowadziła go osoba LGBT. Błażej Stencel przywita razem z nami nowy 2025 rok na stadionie śląskim 🏳️‍🌈🥳🥰

To mnie nie rusza. Bardziej mnie interesuje ile Bryan Adams weźmie kasy za występ, ile minut pośpiewa i czy będzie playback czy wszystko na żywo. No i oczywiście jaka oglądalność tej imprezy.

Opublikowano

W TVN trwa powiedzmy panika bo nie wiadomo co zamierza WB. Na razie tnie koszta. Nie przedłużył koncesji dla kanału Metro. Za rok kanał znika z naziemnej. 16 mln zł za koncesje plus 6 mln zł za roczne nadawanie przez 10 lat to się by trochę uzbierało. FOX też nie kupi raczej lokalnej telewizji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v