Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@6465 akurat dla małych partii takie sondaże są mniej miarodajne, bo próba 1000 osób w takich przypadkach może sporo zakłamywać. Dla tych dużych wiodących różnice między realiami będa niewielkie, tam na dole to może być błąd nawet do 2% ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

USA blokuje tik tok , , ale to dziwne bo zarówno yuo tube , tweter , jest chyba w chinach zabronione od dawna 

Australia zabroniła fb i portali społecznych do 17 roku 

Opublikowano
31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj, chyba ucieczka przestępcy na Węgry bardziej zaszkodziła PiSowi niż drogie masło PO xD 

image.png

Sondaże dla WP są tak wiarygodne jak dla gazety wyborczej. Na WP pod artykułem w komentarzach same lewackie opinie...

Opublikowano

o to nie wyscie czasami glosowali na kwasniewskiego i sld ??? 

przypomniec wam mapy wyborcze z tamtego czasu ?? 

kielce ,lodz, lublin,bialystok to nie byly czerwone jak barszcz swiateczny ??

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

Kraków też był czerwony, TW Bolek tam górował xD 

Już nie mówiąc o tym że w 2015 i 2020 głosowaliście na klauna xD W 2015 klaun miał większe poparcie w małopolsce, niż w lubelskim czy podlaskim xD nawet na podkarpaciu klaun miał mniejsze poparcie niż w Polsce A xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

o to nie wyscie czasami glosowali na kwasniewskiego i sld ??? 

przypomniec wam mapy wyborcze z tamtego czasu ?? 

Do mnie piejesz?

Opublikowano

21 Grudnia 2024  wielkie święto dla Polskiego rządu .

8 pasów Niech służy bardzo dobrze dla ... Dla przyjaznych inwestycji Polsko - Ukraińskiej współpracy na wiele wiele lat .

Opublikowano
58 minut temu, jarecki napisał(a):

zdrowych pogodnych swiąt Bożego Narodzenia , spędzonych w dobrym towarzystwie życzę .

Wzajemnie 

Moderatorzy może by tak wyłączyć ten temat na czas świąt, niektórym może na zdrowie by wyszło 🤔

Opublikowano

Jeszcze to tylko😁zaskoczył mnie skubaniec😁

Wesołych świąt panowie i panie 🌲 

Opublikowano (edytowane)

Wyznawcy Rudego wierzą co on powie to powiedział i niech  tak się stanie w nowym Roku wedle woli Rudego .

Sprawiedliwy Podział po wyborach na Prezydenta . ŻYCZENIA DLA ... NIECH SIĘ STANIE .

https://www.facebook.com/reel/911242174515331

52 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wzajemnie 

Moderatorzy może by tak wyłączyć ten temat na czas świąt, niektórym może na zdrowie by wyszło 🤔

Zabierasz wolność słowa ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
57 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jeszcze to tylko😁zaskoczył mnie skubaniec😁

Wesołych świąt panowie i panie 🌲 

Bo to jest prawdziwy polak, prawdziwy mąż stanu a nie na pokaz zakłamany pełen jadu katolik z żoliborza

• Haha 1
Opublikowano

Samozaoranie jak się nie rozumie aktualnie otaczającego świata .

Jeśli ludzie mają to wyboru już wyfiletowaną czy inaczej pocięta rybę to ją chętnie kupują płacąc niby drożej ale jak sie policzy to na to samo wyjdzie. Do takich punktów sprzedaży są kolejki a po żywą nic

Kupno żywej ryby w dzisiejszych czasach wygodnictwa przechodzi już do historii i nie trzeba ba tym debatować

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

9 minut temu, DTaras napisał(a):

Choć uchchane to jednak Bałwany .... Zazwyczaj odmieniam Boze Narodzenie aby nie wyjść na leniucha ale Tyś chyba wybitnie nie chciał nawet palcem ruszyć a jednak nam nawciskać.

Ujrzeć można dużo...

Najczęściej to co się chce zobaczyć, to się widzi.

Nie. To dotyczy jedynie objawień z cyklu plama na elewacji.

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Roman176 napisał(a):

jesteś chory ........ dzisiaj zabiją ci na miejscu wiec wole widzieć co kupuje niż śmierdzący płat marketowy ...... wiem ze ryba była odmulona itp  

Nie miałem na myśli marketów. Kupuje prosto od hodowców gdzie jest ryba już gotowa.

https://rybypustelnia.pl/product-category/ryby-swieze/

Hodowcy idą już w tym kierunku żeby oferować w swoich punktach gotowe ryby i to żadna nowość czy chłam z lidla czy biedronki.

Wystarczy popatrzeć jakie są kolejki w takich miejscach .

Na żywą rybę też można się nadziać także wyhamuj kolego

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Głupim jest ten kto myśli że ci ,wspaniali Ludzie się nie lubią oraz że nie dogadają się ze sobą jak przyjdzie co do czego.

Zdrowych i wesołych świąt oraz zrozumienia i pojednania miedzy Politykami po za kulisami są jak  jedna rodzinka .

image.png

Opublikowano

Wesołych Świąt! bez polityki i tych lewackich bzdur, bez pseudo ekologii i poprawnosci politycznej prosto z ujni 😃 bysmy mieli u wladzy ludzi dbajacych o nasz kraj. chcialbym choc raz w zyciu poczuc, ze premier nie dba o swoja badz niemiecka kieszen, a o Nas Wszystkich! bysmy czuli sie bezpiecznie, a prawo chronilo nas, a nie przyjezdnych. by nasze dzieci i wnuki, i ich dzieci nie baly sie w przyszlosci isc do sklepu, wyjsc na boisko pobawic sie ,pograc w pilke. bysmy mieli normalnosc, a usmiech goscil na naszych twarzach! Wesolych Świąt!!!

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v