Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ciekawe.

Bardzo ciekawe...

Chyba szkoda komentować...

Tobie byvwypaalobsie wstydzic.

Ale widać najważniejsze że daje schronienie .... podejrzanym osobistościom.

Co mnie Romanow obchodzi? Mogą go rozstrzelać nawet jak winny. Była mowa o orbanie przecież, może kolegować się z samym diabłem aby na Węgrzech żyło się dobrze. Tak samo w PL. A ty nie z prawa nie z lewą ni z centrum, to jakie masz wartości? 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Była mowa o orbanie przecież, może kolegować się z samym diabłem aby na Węgrzech żyło się dobrze

Może, ale nie powinien.

Oddasz dusze diabłu by mieć dobrze?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Może, ale nie powinien.

Czemu nie powinien? Cb ma słuchać? Ma swoich doradców. 

Duszy nie, ale życie tak za najbliższe mi osoby.

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale widać najważniejsze że daje schronienie .... podejrzanym osobistościom.

No najważniejsze, w 2018 roku Tusk chwalił Orbana za to że ten dał schronienie premierowi Macedonii, podejrzanemu o korupcję🤪

Opublikowano

Co ty z tym Putinem macie? Robią interesy z Chinami, żydami czy z państwami totalitarnymi w afryce to czemu nie z Putinem?  Europa kupuje od ruskich masę gazu tyle że w formie mocznika i jakoś nikomu to nie przeszkadza? A może rolnicy też są agentami putina?

• Like 1
Opublikowano

Kamila Gasiuk-Pihowicz
Marciniak - sługus Kaczyńskiego. Wszędzie takich chcieli mieć. W TK, KRS, Sądzie Najwyższym, sądach, prokuraturach. Po wyborach prezydenckich trzeba podjąć zdecydowane kroki wobec nich.

to jest ścigane z urzędu znieważenie funkcjonariusza publicznego w związku ze sprawowaniem przez niego urzędu

zaraz zaczną tuszować

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Co ty z tym Putinem macie? Robią interesy z Chinami, żydami czy z państwami totalitarnymi w afryce to czemu nie z Putinem?  Europa kupuje od ruskich masę gazu tyle że w formie mocznika i jakoś nikomu to nie przeszkadza? A może rolnicy też są agentami putina?

Ja to wiem, niestety niektórzy nie. 

Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie odwracaj kota ogonem.

Orban kolega Putina, ty chwalisz orbana...

Nic chyba nie pominąłem?

Wstydzisz się trochę?

Pamiętajmy że Putin jest zwykłym pracownikiem rządowym z niego taki prezydent jak z ciebie prezydent Polski . Tam od zawsze rządzą ludzie bogaci. Putin to marionetka w rękach najbogatszych Rosjan. 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał(a):

bo Niemcy nam nie pozwolą 

Opublikowano
53 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Odkąd pamiętam unia ma na pieńku z Orbanem, i co? I jajco mogą mu skoczyć lewusy, za to go lubię nie liże d*py wszystkim, ma swoje cele z którymi ty się nie zgadzasz, albo jesteś za krótki i jego toku myślenia nie rozumiesz.

Mało kto rozumie jego tok myślenia w Europie i dlatego Węgry mają choćby zatrzymane KPO. Więc jak coś to póki co on może skoczyć tylko ty tego do wiadomości nie przyjmujesz bo tworzysz dla siebie własną rzeczywistość. I to on jest za krótki dla przywódców innych krajów UE. Podobnie jak Fico teraz.

45 minut temu, nie napisał(a):

viceprezydent usa, najpotężniejszego państwa na świecie

Na początku stycznia br. J.D. Vance napisał list do sekretarza stanu Anthony'ego Blinkena. Skrytykował milczenie administracji Bidena na temat sytuacji w polskich mediach publicznych. "Zwolnienia pracowników Telewizji Polskiej (TVP), Polskiego Radia i Polskiej Agencji Prasowej rozpoczęte natychmiast po przejęciu władzy przez premiera Donalda Tuska i jego politycznych sojuszników rodzą pytania o zaangażowanie nowego rządu na rzecz wolności mediów i praworządności" — stwierdził w liście. "To, co obserwujemy w Polsce, to faktyczny atak na demokrację" — dodał we wpisie na portalu X.

W lutym 2024 r. 

"Nowy przywódca Polski aresztuje przeciwników politycznych i zawdzięcza bezpieczeństwo swojego kraju mojej hojności. Mógłby rozważyć okazanie wdzięczności lub przynajmniej stonowanie swoich autorytarnych zapędów"

po-łgłowki jak zwykle widzą tylko d*pę tuska - do lizania - jak to ludzie ograniczeni

wiesz co to jest praworządność, stabilność prawa, niezależność sądownictwa?

wiesz jakie konsekwencje dla gospodarki będą gdy wszyscy będą mówić o polsce jako kraju w którym aresztuje się ludzi chronionych immunitetem? w którym premier mówi, że będzie łamał prawo? w którym rząd nie uznaje sądu najwyższego i trybunału konstytucyjnego? w którym minister sprawiedliwości szuka podstaw prawnych do skręcenia wyniku wyborów? w którym zastępca prokuratora generalnego mówi, że nie trzeba trzymać się litery prawa? w którym zastrasza się sędziów i polityków opozycji?  gdzie aresztowanych pozbawia się podstawowych praw? w którym sędziom odmawia się wypłaty wynagrodzeń? itd. .......................

Może se napisać i książkę rob to dla takich jak ty w Polsce i Stanach. Srogo się rozczarujecie tym Trumpem.

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

No wydaje mi się że jak Trump zainteresuje się Orbanem to i Orban będzie mógł wiecej , oczywiscie to więcej jest nic nie znaczącym zjawiskiem ale .........

Żyjesz złudzeniami jak @nie Trump zainteresuje się tymi którzy maja kasę do wydania najlepiej w USA> A póki co wydaje Tusk nie Kaczyński czy Orban. Pis nie ma miliardów do wydania Orban Kupuje w Moskwie nie USA. To Trump będzie kitował takim jak ty czy @nie jedno a z Tuskiem czy innymi mającymi kasę do wydania robił drugie.

Trump to biznesmen gada z tymi co mają kasę. A pis czy Orbana to może za nos wodzić jak by co nie palić mostów i dawać nadzieje na przyszłość bo może oni kiedyś będą mieli kasę ale na razie jej nie mają

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

ano tak, zupełnie o tych złych niemcach zapomniałem 🤣

dlatego ci przypomniałem Niemcy nam nie pozwolą a sami za nas się zabawią ...  z Rosją  

Opublikowano
8 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Pamiętajmy że Putin jest zwykłym pracownikiem rządowym z niego taki prezydent jak z ciebie prezydent Polski . Tam od zawsze rządzą ludzie bogaci. Putin to marionetka w rękach najbogatszych Rosjan. 

Dzień dobry Partycjo🙋

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

dlatego ci przypomniałem Niemcy nam nie pozwolą a sami za nas się zabawią ...  z Rosją  

a czemu pis tego nie zmienił przez 8 lat?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dzień dobry Partycjo🙋

Dobry wieczór Pafnucy 

Widzę że mocno się wyciągnąłeś w rozmowę o Putinie i Orbanie. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Może, ale nie powinien.

Dlaczego nie powinien?🤔. A kto za nim stanie jeśli będzie trzeba. Przecież nie UE z którą koty rwie 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, witejus napisał(a):

Co to się porobiło, wszyscy w Polsce agentami, kolegami Putina.W Europie wszyscy agentami Putina, w Ameryce prezydent agentem Putina, teraz pytanie , czyim agentem jest Putin?A może to światowy car który rządzi Europą, Ameryką i resztą kontynentów?

dobre
że aż zacytowałem aby na jeszcze jednej stronie się pojawiło
zwłaszcza że wydaje się być naprawdę oryginalne, autorskie

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

dobre
że aż zacytowałem aby na jeszcze jednej stronie się pojawiło
zwłaszcza że wydaje się być naprawdę oryginalne, autorskie

Putin jest taką pałą, maczugą którą walą się po łbach koledzy i agenci Putina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v