Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No widzisz, Susełek też chyba nie wiedział xD 

Kto?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie no, Żukowska może z nimi konkurować w "mądrości" xD 

Dyskryminujesz kobiety

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zdaje Ci się ...

niech ci bd ........ ale jednak uważam ze peło jest gorsza z doświadczenia spółek itp  ludzie  tępi nie wykształceni ciemnogród itp  ale za tym może stoi PSL 

Opublikowano
11 minut temu, Roman176 napisał(a):

niech ci bd ........ ale jednak uważam ze peło jest gorsza z doświadczenia spółek itp  ludzie  tępi nie wykształceni ciemnogród itp  ale za tym może stoi PSL 

tępi niewykształceni i ciemnogród? To jaka jest różnica względem PISu?

Opublikowano

Zauważyłem pewną regułę, nie tylko na wschodzie Europy, że priorytetem nowej władzy jest jak najprędzej wsadzić poprzedników do więzienia. Nie jestem pewien, co jest prawdziwym powodem - potrzeba zemsty czy sprawiedliwości?

Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

3 godziny temu, racyl napisał(a):

Prokuratura powołana nie zgodnie z Konstytucją , upolityczniona do kwadratu chciała zrobić pokazowy proces to Romanowski zwiał .Orban to dobry chłop i dał mu azyl , wcale bym się nie dziwił jak jeszcze reszta posłów PIS wystąpi na podobną drogę .Procesy polityczne rządzącym nic dobrego nigdy nie przyniosą .Wstyd dla tej zbieraniny PO, RH , SLD , PSL , TD .

Inna wersja jest taka, że koleżkowe spod tego samego znaku zaplanowali sprawie dynię ukręcić na nim właśnie a że chłop zajarzył iż zrobili to wcześniej niż przerypali rząd to eksmitował się przytomnie. Zapewne było do wyboru to albo wysprzęglenie.

nie napisał:

Zauważyłem pewną regułę, nie tylko na wschodzie Europy, że priorytetem nowej władzy jest jak najprędzej wsadzić poprzedników do więzienia. Nie jestem pewien, co jest prawdziwym powodem - potrzeba zemsty czy sprawiedliwości?

Zemsty niby za co?

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, nie napisał(a):

wcale nie najgorszy taki jeszcze system polityczny w danej krainie bo to i tak lepsze niżby warunkiem samego dojścia do władzy było wymordowanie poprzedników
... no chyba że uda im się uciec

co tak czy inaczej świadczy że im jakaś władza bardziej tępi swoją opozycję udowadnia że tym bardziej się jej boi jednocześnie nie będąc pewna swojej własnej wartości

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

co tak czy inaczej świadczy że im jakaś władza bardziej tępi swoją opozycję udowadnia że tym bardziej się jej boi jednocześnie nie będąc pewna swojej własnej wartości

A niech się tępią. Sport jak każdy inny. Wartość ich żadna to i strata niewielka. Jak przyjdzie opamiętanie - dobrze. A jak nie przyjdzie to też dobrze.

Edytowane przez mirro
  • Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

mam takie pytanie do was , spotkaliście gdzieś rosyjski nawóz ?  ciągle pier**lą ze jakieś ilości rekordowe wjeżdżają do polski ? 

czy to jak z tym dziełem sztuki ? 

Ja tu widzę arcydzieło na dwóch nogach😁

image.png

Opublikowano

fragment ustaleń Rzecznika Praw Obywatelskich w sprawie ks. Michała O.:
„Ustalenia potwierdziły zasadność zarzutu długotrwałego prowadzenia przez funkcjonariuszy ABW czynności procesowych z udziałem ks. Michała O. – nieprzerwanie przez 15 godzin, bez zapewnienia mu w tym czasie możliwości odpoczynku, bez zapewnienia posiłku, przy nieprzerwanym stosowaniu kajdanek, nawet w czasie przebywania w pomieszczeniach bezpiecznych, zapewniających ochronę i pod nadzorem funkcjonariuszy Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego; natężenie opresyjnych warunków uprawnia do stwierdzenia, że w tym zakresie doszło do niehumanitarnego traktowania tymczasowo aresztowanego”.

tak funkcjonariusze po-lszewizmu zapewniają azyle polityczne opozycji

godni następcy ubeków - praworządność 🤮

najpodlejsza w tym wszystkim jest radość po-łgłówków z tego , że po-licja po-lityczna gnoi ludzi, taka typowa sowiecka mentalność, charakterystyczna dla najgorszych mętów

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

tak funkcjonariusze po-lszewizmu zapewniają azyle polityczne opozycji

godni następcy ubeków - praworządność 🤮

Osiem lat szkolenia ABW przez PiS nie poszło w las. Jak se ABW wyszkolili, tak będą przesłuchiwani. I to jest najpiękniejsze.

28 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ja tu widzę arcydzieło na dwóch nogach😁

Żeby sie nie okazała że z tyłu liceum a z przodu muzeum.

11 minut temu, nie napisał(a):

natężenie opresyjnych warunków uprawnia do stwierdzenia, że w tym zakresie doszło do niehumanitarnego traktowania tymczasowo aresztowanego”.

Co go nie zabije, to go tylko wzmocni.

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, mirro napisał(a):

Jak se ABW wyszkolili, tak będą przesłuchiwani. I to jest najpiękniejsze.

ty jesteś z gatunku tych: "my tylko wykonywaliśmy rozkazy"  

21 minut temu, mirro napisał(a):

Co go nie zabije, to go tylko wzmocni.

powiedziałbyś to żonie gdyby ją ktoś pobił lub coś gorszego zrobił? nie pierwszy raz pokazujesz, że jesteś małym, żałosnym 🤮 pewnie bardzo żałujesz, że nie ma już ormo, miałbyś się gdzie spełniać

Opublikowano

rzecznik praw obywatelskich ustalił, że

nie dopuszczono obrońcy do udziału w czynności ogłoszenia Urszuli D.  postanowienia o przedstawieniu zarzutów i przesłuchania jej w charakterze podejrzanej

kolejne złamanie prawa przez prokuraturę

po-lszewicka praworządność

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v