Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
33 minuty temu, jacus napisał(a):

jak partycja mieszka w warszawie to ja na marsie 🤣

doczytales ze to pozyczka ?? 

KPO to prawie pożyczka. Kto będzie spłacał KPO. Kulczyk czy rząd ?

39 minut temu, hubertuss napisał(a):

Współpracę Sołowowa z Orlenem zwłaszcza w Olefinach teraz sprawdzi prokuratura. Instalację którą Orlen już sam wykonał samodzielnie w innym miejscu zlecono firmie Sołowowa całość jest tak wpięta w Olefiny by Orlen musiał z niej korzystać a jakie kolwiek próby wymiksowania się z tego złodziejskiego układu przez Orlen to miliard dla Sołowowa. Obajtek chyba następny na Węgry pojedzie zbiera mu się i to grubo.

Kulczykowa w porównaniu  do pisowskich bandytgów i złodziei nie musi kraść ma dość kasy. A za tę kasę pomaga także innym. Co do wiatraków gdybyś założył firmę która je buduje tez byś dostał.

Czyli Sołowow też będzie ścigany według tego co piszesz.

Co do Kulczyków, skoro mają kasę to mogą pomagać, ich kasa i mogą robić z nią co chcą. Ale po co jeszcze wyciągają z budżetu aby pomagać ?

KPO ma iść w większości na energię odnawialną. Poczekamy zobaczymy kto dostanie dotację i kiedy.

30 minut temu, hubertuss napisał(a):

Po co miał doczytywać. Zobaczył nazwisko Kulczyk i już wie.

Tak poza tym jak jest wybór czy dać fundacji Kulczykowej czy księdza który salcesonem diabła wygania to chyba jest oczywiste dla normalnego człowieka, komu lepiej.

Dziwnym trafem Kulczykowa dostała dwie dotacje pod rząd. I to jedną z budżetu, który nie można domknąć.

8 minut temu, jacus napisał(a):

partycja jest wytworem sztucznej inteligencji czytaj chorego umyslu.🤣

kibole -to zwykli bandyci, handlarze narkotykow przewaznie. ci glowni juz siedza ,reszte spacyfikowali,zostaly tylko miernii.

sprawca ataku nie byl uchodzca..

Raczej śpioch.

Skąd tak dobrze znasz środowisko kibiców 🤔?

To Jacuś jak tam Usyk czy Fury ? Na kogo stawiasz. Ulmana nie pytam bo znam odpowiedź 🤣. Fury jak nie będzie pajacował to zleje Usyka.

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

No to powiedz mi jakie dziś  są twoje wizje? Co upadnie, co się rozpadnie a co zbankrutuje i zostanie zlikwidowane? 

A powiedz może coś od siebie. Co sądzisz o obecnej sytuacji w PL ?

@racyl dużo godzin dziennie oglądasz Republikę ?

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

🤔

🤣

Jaki rząd? A skąd rząd ma pieniądze? Ty i ja będziemy spłacać chociaż c*** z tego mamy. 

Racyl to taki Ruski agent 😁 ciekawe czemu republiki nie wpisali na listę firm strategicznych?🤔😁

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Tramwaje na Wilanów to oprócz metra najsensowniejsza inwestycja. Mam nadzieje że masz pojęcie ile się buduje miedzy ursynowem a wilanowem albo na siekierkach? Tramwaje to najsensowniejszy obecnie środek transportu. Do tego masz połączenie z czerniakowską plus przelot rakowiecką do niepodległości. Ludzie jeżdzą samochodami? I gdzie oni je w centrum mają parkować? Po co maja stać w korkach ? Zastanów się co piszesz

Czy mieszkasz Warszawie? Bo widzę że doskonale znasz topografię tego miasta. 

Dla mnie osobiście choć uważasz inaczej budowanie linii tramwajowej gdzie jest już transport miejski to mija się z celem. Lepiej rozbudować było coś już istnieje. Niż paraliżować miasto.  Każdy ma swój punkt widzenia . To tak jak budowa trasy szybkiego ruchu na Ursynowie. Dla mieszkańców to strach i nie  pewność. Dla ciebie może być to świetny interesem bo połączenie szybkie i wygodne. 

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Jaki rząd? A skąd rząd ma pieniądze? Ty i ja będziemy spłacać chociaż c*** z tego mamy. 

I popsułeś mi całą zabawę :).

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Racyl to taki Ruski agent 😁 ciekawe czemu republiki nie wpisali na listę firm strategicznych?🤔😁

Skoro wie co tam nadają, musi codziennie oglądać.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

I popsułeś mi całą zabawę :).

Skoro wie co tam nadają, musi codziennie oglądać.

Kolesiostwo się na chapie kpo a zwykli ludzie będą mieli tylko wszystko drogie żeby nie powiedzieć że ch*ja. 

Na pewno ogląda, ale o tvn-ie Ani o gazecie wyborczej nawet się nie zająknie że to ściek.😁 Ot czysta woda 😁 

Racyl jesteś co ty na to? Żeby nie było że ci d*pę obrabiam 😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
15 minut temu, dsbh napisał(a):

Czyli Sołowow też będzie ścigany według tego co piszesz.

Co do Kulczyków, skoro mają kasę to mogą pomagać, ich kasa i mogą robić z nią co chcą. Ale po co jeszcze wyciągają z budżetu aby pomagać ?

KPO ma iść w większości na energię odnawialną. Poczekamy zobaczymy kto dostanie dotację i kiedy.

Dziwnym trafem Kulczykowa dostała dwie dotacje pod rząd. I to jedną z budżetu, który nie można domknąć.

Raczej śpioch.

Skąd tak dobrze znasz środowisko kibiców 🤔?

To Jacuś jak tam Usyk czy Fury ? Na kogo stawiasz. Ulmana nie pytam bo znam odpowiedź 🤣. Fury jak nie będzie pajacował to zleje Usyka.

A powiedz może coś od siebie. Co sądzisz o obecnej sytuacji w PL ?

przeczytaj dokladnie ten link..

moja znajomosc boksu skonczyla sie na golocie... odwrocilem na chwile glowe i juz bylo po walce.

jestem kibicem. sledze fb kiboli cracovii i  kroniki policyjne.

Opublikowano
7 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Dla mnie osobiście choć uważasz inaczej budowanie linii tramwajowej gdzie jest już transport miejski to mija się z celem. Lepiej rozbudować było coś już istnieje. Niż paraliżować miasto.  Każdy ma swój punkt widzenia . To tak jak budowa trasy szybkiego ruchu na Ursynowie. Dla mieszkańców to strach i nie  pewność. Dla ciebie może być to świetny interesem bo połączenie szybkie i wygodne. 

Studiowałem to znam a i bywam dość często. 

Jest transport miejski w formie autobusów, które stoją w gigantycznych korkach razem z tymi samochodami co jadą z wilanowa. Właśnie o to chodzi żeby sprawny transport miejski poruszał się niezależnie od samochodów. 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

przeczytaj dokladnie ten link..

moja znajomosc boksu skonczyla sie na golocie... odwrocilem na chwile glowe i juz bylo po walce.

jestem kibicem. sledze fb kiboli cracovii i  kroniki policyjne.

Brałeś kiedykolwiek kredyt ?

A moja znajomość piłki nożnej na Lewandowskim 🤣. Dzięki niemu przestałem ją oglądać.

Kto tam mieszka w Warszawie ?

Rysiek Petru będzie w Wigilię na kasie w markecie ale nie zdradził w którym.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

🤣Kto tam mieszka w Warszawie ?

Nie wiesz? Resortowe dzieci przeważnie i w większości!!!

Opublikowano

@Ulman

Jeśli studiowałeś i często bywasz w Wawie to nie świadczy o tym że wiesz jak się żyje. 

Oczywiście autobusy i samochody stoją w korkach ale to jest nieodzownym urok wielkich miast. 

Choć owszem tramwaje ułatwia komunikację ale to nie zmienia faktu że korki się zmniejsza. Ludzie lubią jeździć samochodami. Nie przesiada się nagle do komunikacji miejskiej. Pamiętajmy że w Wilanowie mieszkają ludzie którzy cenią sobie wygodę poruszania się samochodem. 

Budowanie szybszej komunikacji między A i B tak dobrymi uczynkami piekło się wybrukowane. 

Tak stało się z niektórymi stacjami metra wybudowanymi. Najpierw miało być cud miut. A wyszło jak zawsze. Zamiast puścić linie gdzie indziej gdzie bardziej by się przydała zrobili co chcieli. 

Opublikowano

Marcin Torz

‼️🟥Od kilku dni wiceprezydent Wrocławia Renata Granowska i jej mąż Wojciech w prymitywny sposób obrażają mnie w przestrzeni publicznej. Stosują hejt.

🟥💰Tylko dlatego, że wraz z @Tomasz_D_Wroc ujawniam DOKUMENTY WROCŁAWSKIEGO URZĘDU MIEJSKIEGO, z których wprost wynika, że z budżetu Wrocławia płyną pieniądze na interes jej męża. Mowa o milionach złotych publicznych pieniędzy.

🟥💰Oprócz tego Granowska jadła i piła na koszt podatnika w (również ekskluzywnych) restauracjach, w których spotykała się np. z... innymi urzędnikami (!!!).

Nerwy najwyraźniej puszczają, bo Granowska zaczęła stosować wyzwiska i hejt.

Co będzie dalej? Czy Granowska i jej mąż (oboje to członkowie PO) pobiją mnie? Wybiją szyby w samochodzie? Przyjdą do mnie do domu?

🟥🟥Na wszystko to co się dzieje we Wrocławiu patrzy i nie reaguje premier Donald Tusk, który wie o sprawie Granowskiej. 

Nic nie robi Kierwinski, który też zna temat i to doskonale. Milczy Tomasz Siemoniak, milczy Jaros Michał, milczy Zdrojewski
(promotor Granowskiej). 

Milczą, nic nie robią - Platforma Obywatelska aprobuje to co robi Granowska.

A ja zapewniam: mimo szykan, mimo hejtu, mimo innych podejrzanych zachowań - nie zatrzymam się.

Mam jeszcze bardzo dużo materiałów do ujawnienia. I zrobię to.

dziennikarza, który to ujawnił nazywają publicznie ścierwojadem, standardy peowskie 🤮

tak działa mafia, ale spoko "pis kradnie"

Opublikowano
45 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Coś nie bardzo wierzę w twoją warszawiankę.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

warszawiankę.

Dlaczego? 🤔Przecież każdy może mieć inne zdanie na dany temat 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano

Przez 2,5roku 5 dni w tygodniu kręciłem się po Warszawie od Bielan po Ursynów i od ursusa po Rembertów. Tak że mógł bym coś o korkach tam napisać ale tu sami fachowcy. 

• Like 2
Opublikowano

z x:

Ciekawe, czy zgadniecie, o kim mowa?
1. Groził Polsce sankcjami za nieprzyjmowanie uchodźców. 
2. Kazał swojej partii głosować przeciw zaporze granicznej. 
3. Mówił, że to biedni ludzie szukający miejsca na ziemi. 
4. Mówił, że płot na granicy to największe łajdactwo. 
5. Rok temu odblokował pakt migracyjny. 
6. Przyjmuje tysiące migrantów przepychanych przez Niemców do Polski. 
7. Uważa się za niezłomnego przeciwnika przyjmowania migrantów.

to musi być jakaś parszywa menda, nienawidząca polski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v