Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I wrócił do Polski. Przywiozą i Romanowskiego. 

wrócił, bo ukraińskie więzienia gorsze, a gdyby nie uciekł, teraz na froncie mógłby sobie rehabilitację wywalczyć🤣

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

A co mają zrobić z gospodarką uspołecznić czy jak? 

wsadzić palec do d*py by się rozlużnić przed wyruchaniem - rządzenie jest jak dzierżawa pola jak nawalisz czynszu bez pomysłu to musi się źle skończyć a jak jeszcze oszukujesz przy tym innych to takie coś tylko w polsce 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I wrócił do Polski. Przywiozą i Romanowskiego. 

Mogą mu skoczyć, ale po kawę,  xD zaraz będą zamykać tych obecnych, ciekawe gdzie ci się będą chować, chyba tylko w Niemczech.

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Takeda napisał(a):

wrócił, bo ukraińskie więzienia gorsze, a gdyby nie uciekł, teraz na froncie mógłby sobie rehabilitację wywalczyć🤣

Jak dobrze pamiętam, to nie uciekł, a pojechał pomagać....

Tyle że słabo mu to wyszło....🤭

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

USA to samo, napompowany balonik, wystarczy igiełka i balonik pęknie ...

Tak se  tłumacz wolno .

Unia jest Bankrutem gospodarka i technologie dno .

Europa była bogata swego czasu to się skończyło została tylko zielona mało znacząca w świecie.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Chodziło mi, tak kulturalnie powiem  że śmieszek to słaby polityk tak samo jak biedronka .A nie że bił matkę biedronia. Z tym biciem to była taka igiełka, jak to mówią walnij w stół a nożyce...

Biedroń niby bił swoją matkę a nie Śmiszek ,,teściowa,,zresztą to było z 20 lat temu oni jeszcze chyba się nie znali...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
48 minut temu, galan99 napisał(a):

Zasady zostały złamane nic dobrego z tego nie powstanie to dopiero początek .

Jak zamkną trochę krętaczy to by raczej dobrze było. 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, galan99 napisał(a):

Po czekajmy na zaprzysiężenie Donalda Trumpa .

nie wiem czy miałeś to samo na myśli ale jakie było by kuku nie tylko dla poprańskiej kliki ale całej xujni gdyby Romanowskiemu azylu udzieliły jankesy pod rządami ekipy Trumpa a to już niedługo a Orban ma co najmniej 60dni na wykonanie m.narodowego nakazu aresztowania

zanim minie te dwa miechy może powiedzieć - "no uciekł mi i co mi zrobicie?"
nawet naszym popaprańcom nie wypadało by zapytać - "no jak - uciekł?"

no jaja jak berety, co prawda teoretyczne ale czy aż tak do końca?
Trump cięty na xujniasow a po tym ile na Niego nagadali... ja na Jego miejscu bym Romanowskiemu azyl dał bo czemu nie? xD

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, v11 napisał(a):

wsadzić palec do d*py by się rozlużnić przed wyruchaniem - rządzenie jest jak dzierżawa pola jak nawalisz czynszu bez pomysłu to musi się źle skończyć a jak jeszcze oszukujesz przy tym innych to takie coś tylko w polsce 

Pięknie opisałeś 8 lat pisu.

8 minut temu, Desperado napisał(a):

Mogą mu skoczyć, ale po kawę,  xD zaraz będą zamykać tych obecnych, ciekawe gdzie ci się będą chować, chyba tylko w Niemczech.

Na razie zamykają pisowców co będzie za 3 lata czas pokaże.

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

nie wiem czy miałeś to samo na myśli ale jakie było by kuku nie tylko dla popsprańskiej kliki ale całej xujni gdyby Romanowskiemu azylu udzieliły jankesy pod rządami ekipy Trumpa a to już niedługo a Orban ma co najmniej 60dni na wykonnie m.naroowego nakazu aresztowania

zanim minie te dwa miechy może powiedzieć - "no uciekł mi i co mi zrobicie?"
nawet naszym popaprańcom nie wypadało by zapytać - "no jak - uciekł?"

no jaja jak berety, co prawda teoretyczne ale czy aż tak do końca?
Trump cięty na xujniasow a po tym ile na Niego nagadali... ja na Jego miejscu bym Romanowskiemu azyl dał bo czemu nie? xD

kolega śmielej napisał dokładnie tak .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Krętacze zamkną krętaczy . Bardzo ciekawe, ciekawe do czego to doprowadzi .

PiS wróci do władzy, to jest już pewne, bo ludzie jeszczeza głupie by poparli Konfederację, no i niestety będzie wsadzał, aż się nie pozagryzają.

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Na razie zamykają pisowców co będzie za 3 lata czas pokaże.

Za trzy lata mówisz? po roku już by trzeba zamknąć połowę, a za trzy to wszystkich jak leci bo puszczą Polskę z torbami.

• Like 3
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

PiS wróci do władzy, to jest już pewne, bo ludzie jeszczeza głupie by poparli Konfederację, no i niestety będzie wsadzał, aż się nie pozagryzają.

Tak jak wrócą śnieżne zimy, i mokre lata...... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

kolega śmielej napisał dokładnie tak .

no już nie pisz że Ty taki nieśmiały
nie chciało Ci się bo trochę klikaniny konieczne a w jednym zdaniu tego by nie ujął ;)

i jeszcze mnie zacytował zanim literówki popoprawiałem
no ale ok; może tak zostać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Za trzy lata mówisz? po roku już by trzeba zamknąć połowę, a za trzy to wszystkich jak leci bo puszczą Polskę z torbami.

A kto ich po roku zamknie? Może kiedyś pis wróci do władzy albo i tylko część pisu pod inną nazwą. Ci politycy którzy nic nie ukradli nie wyparują.  Może nawet będą w duchu wdzięczni Tuskowi, ze im starych wyjadaczy blokujących stołki uprzątnął.

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Ale co? to myślisz że mamy tak głupi naród żeby się sam pogrążył jeszcze bardziej?

Oj myślę, że mamy głupich ludzie pod dostatkiem. Wiec może kiedyś jeszcze wrócą, ale nie tak szybko jakby sami chcieli i ich wierni wyborcy. 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, galan99 napisał(a):

Po czekajmy na zaprzysiężenie Donalda Trumpa .

Napisałem wcześniej .

19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

USA to samo, napompowany balonik, wystarczy igiełka i balonik pęknie ...

Bzdura powtarzana przez bankrutów europejskich .

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A kto ich po roku zamknie? Może kiedyś pis wróci do władzy albo i tylko część pisu pod inną nazwą. Ci politycy którzy nic nie ukradli nie wyparują.  Może nawet będą w duchu wdzięczni Tuskowi, ze im starych wyjadaczy blokujących stołki uprzątnął.

13 przystawek wypada z gry od razu .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v