Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak to jedyne 15mld miało kosztować, a Orlen za jego wspaniałych rządów zarabiał po 8mld albo i więcej rocznie to dlaczego mimo chyba 4 lat jego rządów w Orlenie to nadal nie stoi ??

Mówisz , że można też całą podstawówkę w 4 lata odbębnić.??😉

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Z kim? Z Marsjanami?

Jeden wariat lub dwóch potrzebnych jest  aby wojnę zacząć. 

Wystarczy jeden krzywy usmiech aby się zaczęło. 

Marsjanie nic do rzeczy tu nie mają. 

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Z kim? Z Marsjanami?

Z nami🤣

Na pochyłe drzewo koza skacze.

Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał(a):

Przecież do rolnika rząd dokłada  . 

Dzisiaj mało jest typowych rolników na wsi a tym bardziej na mniejszych gospodarstwach

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Lux premier , popieram, chłop z jajami nie będzie gówna na atomy rozbijał. Popieram, że ja wcześniej  na jego charyzmie się nie poznałem. Konfa to krzykacze, zagrożenie dla demokracji.

Temat mało istotny. Są ważniejsze typu Romanowski czy katastrofa/zamach z przed 14stu lat, ale jakbyście się o komentarz pokusili?

Zapraszam @Tomasz0611   @12Pafnucy @jacek1296  jakiś komentarz? Ja wysiadam bom maluczki i nie godzien, ale według mnie Lux płemieł,  tak powinno działać sprawne państwo. Prawda?

Mój komentarz brzmi: jeśli to prawda to dał d*py. Pasuje? Nie mam z tym problemu.

Ale zastanawia mnie co nie co:

-wizja nie gra z fonią

-kolega dshb wstawił to ok. godz.12 i co: żaden płaszczak, czarnek czy inny kantak nie zauważył i nie drze ryja?

-wszędzie cisza, nawet pissat się nie zająknął?

Opublikowano

Dlaczego pytasz czy mi pasuje?

Chyba dyskusja nie polega na udzielaniu odpowiedzi pod gust pytającego?

Opublikowano
jarecki napisał:

3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Trzasko... nie słucham. A ile jeszcze brakuje? 

Dziś było 10 .stopni ciepła , nie wiem od ilu piekło się zaczyna .😆

12 miałem... Ale tera wieje to będzie zmiana.

Opublikowano

Mylisz się, oczekiwałem odpowiedzi, temat błahy i pominięty to go podbiłem wyżej.

Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź 

Opublikowano
Roman176 napisał:

7 godzin temu, DTaras napisał(a):

Węgiel trzeba najpierw ucywilizować to będzie można go traktować poważniej.

ja google ucywilizowałem i poznałem 

image.png

image.png

Ale wiesz, że ludzie to celowo robią?

Opublikowano

kataryna
Ktoś - może ktoś trzeci? - dostaje właśnie mnóstwo argumentów w swojej kampanii wyborczej za tym, żeby za wszelką cenę nie pozwolić Tuskowi „domknąć systemu”. Bo jeśli tak szarżuje w systemie niedomkniętym to naprawdę strach pomyśleć jaką będzie hulanka gdy dostanie pełnię władzy

Opublikowano

Z wypowiedzi wynika że sprawa jest z lipca.

Jeśli tekst nie zmontowany to źródło jednak to wice marszałdk

Opublikowano
4 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Chwilę poszukałem i jest to film sprzed miesiąca( news jak cholera ) wrzucony przez jakiegoś:win tv extra. No wiarygodne źródło.

pisałem o tym gdy to wyszło, a to była chyba ta słynna duża wizyta, a pisałem o tym w konteksie, że tu wyznawcy chcieli gapę pod trybunał stanu to dodałem, że jeśli to prawda to Tusk też pod trybunał. na AF nikt nie zwrócił wtedy uwagi

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Z lipca? Jeszcze lepiej.

DSHB złota łopata się należy.

W wypowiedzi pada coś o lipcu

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie@Wpaw jak skomentujesz to, że bliski współpracownik Dudusia, szef BBN Jacek Siewiera, twierdzi że pod Smoleńskiem była katastrofa a nie zamach ?? W pałacu prezydenckim nie wierzą w bajki Antosia Smoleńskiego ?

Nie wiem nie jestem teraz na czasie, zarobiony jestem. Moim zdaniem ktoś tam rękę przyłożył do tej katastrofy. Ale to tylko moje zdanie. 

2 godziny temu, jarecki napisał(a):

Nie długo będzie 100 lat jak w katastrofie lotniczej zginął gen . Sikorski , za 100 lat katastrofa smoleńska dalej będzie dawała do myślenia .

Sikorski za wysoko zaczął głowę podnosić, to go uciszyli. 

Opublikowano
4 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

No ale co: pis olał sprawę? Czemu nie drą ryja?

bo podobno, włąsnie bez tej całej drogi legislacyjnej ukraina tym papierem może d*pę sobie podetrzeć, ale nie takie cuda w tym kraju widzieliśmy, HERR kierownik każe to i bez dokumentu pójdzie

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Nie wiem nie jestem teraz na czasie, zarobiony jestem. Moim zdaniem ktoś tam rękę przyłożył do tej katastrofy. Ale to tylko moje zdanie. 

tak przyłożył Kaczyński, bo jak nie wylądowali w Gruzji to wywalili pilotów, to tu stwierdzili, że podejdą i to polskie jakoś to będzie

Opublikowano

Agrest napisał:

wciągania w wojnę kłócił się nie będzie

Bosak cytował porozumienie a zapluł się na sojusze... Jeśli idzie o Bosaka - w normie i bez postępów. Co w tych papierach jest naprawdę? Niewiem. Czesi np remontują ukraińskie czołgi za unijną kasę oraz pchnęli im swojego BRENa za kasę kowbojów. Dziwne, że Ukraincy nie chcieli najlepszego na świecie wyrobu z fabryki maszyn do szycia, wyrobu, który dopiero ostatnio spasował się z magazynkami, które się nie zacinają.... Wracając do pytania - porozumienie jest za naszą kapustę czy za pomocową?

Opublikowano
4 minuty temu, Takeda napisał(a):

tak przyłożył Kaczyński, bo jak nie wylądowali w Gruzji to wywalili pilotów, to tu stwierdzili, że podejdą i to polskie jakoś to będzie

Tak bo piloci byli z downem. I tobie chyba Tusk wysłał sms-a z wyjaśnieniami, i czyja była wina? Teraz na pilotów bo nie mogą się bronić.

Opublikowano

A mamy coś pomocowej  czy ona pomocowa z nazwy a tylko w czasie odroczona?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v