Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale to właśnie te obietnice które napisałem były tymi które zachęciły ludzi do głosowania na Tuska.

No 39% czasu uciekło

A 3% onietnic

😂😂😂😂😁😁😁😁😂😂😂😂😁😁😁😁😂😂😂😂😁😁😁

Screenshot_20240120_100814_com.opera.browser.jpg

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Tiaaa...on wszak obsadza niezalerznymi specjalistami stanowiska 😄 jeszcze dobrze nie zaczęli już POkazali co potrafią.  Brawoo wyborcy platfusia 🙆‍♂️

A czego Ty żeś się spodziewał?

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

A czego Ty żeś się spodziewał?

Ja na nich nie głosowałem bo właśnie tego się spodziewałem, wielu tu o tym pisało.  To co się dzieje i będzie działo to porażka Narodu. Wstyd kurła przyznać się że to w Polsce.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Ja na nich nie głosowałem bo właśnie tego się spodziewałem, wielu tu o tym pisało.  To co się dzieje i będzie działo to porażka Narodu. Wstyd kurła przyznać się że to w Polsce.

Wstyd to jest że żądza nam tacy jak i PiS i PO, tyle samo są warte obie te partie. PiS nas wydymał tym ukraińskim zbożem, minister kazał magazynować, a wiedział że jedzie towar z UA, i niektórzy nadal na to głosowali, to jest normalne? PiS zgodził się na ekoschematy, ugorowania, i ludzie ze wsi na to zagłosowali ...

Ryśka wydymali, ale dali parę złotych i poleciał i zagłosował ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

No to czego wytykasz jak robią to samo i to jeszcze większą liczbą

Twoi ulubieńcy (PIS) zaczęli ten burdel a PO  idzie w ich ślady więc czego beczysz?

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wstyd to jest że żądza nam tacy jak i PiS i PO, tyle samo są warte obie te partie. PiS nas wydymał tym ukraińskim zbożem, minister kazał magazynować, a wiedział że jedzie towar z UA, i niektórzy nadal na to głosowali, to jest normalne? PiS zgodził się na ekoschematy, ugorowania, i ludzie ze wsi na to zagłosowali ...

W punkt. 🎯

Opublikowano (edytowane)

Miała być zmiana

Konkursy na fachofcuf na stanowiska

A wychodzi ze aby pistolet umieć zdjăć z insdtrybutora i można być prezesem orlenu

Takie to fachofcy 😁😁😁😂😂😂😁😁😁

3 minuty temu, PRIMO napisał:

Twoi ulubieńcy (PIS) zaczęli ten burdel a PO  idzie w ich ślady więc czego beczysz?

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano (edytowane)

Trzeba wsadzić do więzienia cały PiS razem z PO, do tego trochę lewicy i można zacząć odbudowywać ten kraj ...

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Takie to fachofcuf 😁😁😁😂😂😂😁😁😁

Za to Obajtek to fachowiec, od okradania rodziny xD a później okradał cały naród finansując Republiki, Gazetki Polskie itp...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

Widzę Rysiek znalazł odpowiedni temat na odstresowanie się 😁😜🙆🙉😂😜😁😫🙆😂😜😁🙆😫😂😜😁🙆😂

On od 15 października pełen niepokoju i strachu xD

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Widzę Rysiek znalazł odpowiedni temat na odstresowanie się 😁😜🙆🙉😂😜😁😫🙆😂😜😁🙆😫😂😜😁🙆😂

Ubaw P0 pachy

Czekam aż wkurłajă bambrów że aż szyby w dżondyra h P0 wybijają że wściekłości

Ale będzie śmiechu jak ruda wrona wygrzebie i ukradnie P0siane ziarno 😁😂😁😂😁😂😁

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ryśka..., ale dali parę złotych i poleciał i zagłosował ...

Jak miał nie dostać za ziarno bo faktur brak to krzyczał że nie zagłosuje nawet gdzies pisał czy dzwonił w proteście xDxD a teraz właśnie widać... xD

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

To miałem na myśli 👍

Lecz dodam że nie każdy rolnik głosował za tym co wspomniałeś, szkoda tylko że tak mało ludzi widzi więcej niż PO I PiS 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

To miałem na myśli 👍

Lecz dodam że nie każdy rolnik głosował za tym co wspomniałeś, szkoda tylko że tak mało ludzi widzi więcej niż PO I PiS 

Dali parę złotych do kieszeni, drudzy obiecali jeszcze więcej i głupi naród poleciał i głosował ... Kupili ich jak dziwkę stojąca pod latarnia, a teraz przez kolejne 4 lata będą ruchani ...

• Like 4
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

A co powinien  zrobić?

Toż miał pełno szafę P0mysłuf

Ale Tusk nie dopuści 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

, a teraz przez kolejne 4 lata będą ruchani ...

O Kurła zmądrzał eś 

Widzė zmiany 🙆‍♂️

Oj trza iść zjeść obiad

Dodam że bez vatu

Tusk nie zarobi 😁😁😁

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

O Kurła zmądrzał eś 

Widzė zmiany 🙆‍♂️

Przecież napisałem że przez kolejne 4 lata, PiS cię ruchał za 500zl na dzieciaka i suszowe a ty się cieszyłeś xD a teraz będzie ruchać PO, fallus się zmienił, ale dziwka ta sama...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

🎯

To jest ta nowa jakoś,zacieranie podziałów a to idzie w drugą stronę, aż strach pomyśleć co będzie dalej  . Czy od PiSu się zaczęło - nie wszystko . Co do tematu  szczucia polityków w TVP,to T. Lis był pierwszy ,dlatego została przejęta telewizja . Po zmianie władzy poszło w drugą stronę. Obecnie kolejna zmiana warty w TV i to tylko kwestia czasu aż nastąpi powrót do tego co było lata temu -takie TVN bis.

Opublikowano

Rysiek dla zdrowotności ty musisz udać  się do jakiego medyka niech ci leki przepisze   albo zredukuj do minimum oglądanie TV,  internetu tvn-u republiki i tak dalej , bo te PełO  miesiąc dopiero rządzi a tobie się Tusk już śni po nocach ( to jest jakaś obsesja 😱 na punkcie Donka, z punktu medycyny pewnie jakoś to się nazywa fachowo🤯), co to będzie za pięć lat przykładowo z tobą  🤔

• Haha 2
Opublikowano

Brak jest właściwych określeń dla tych którzy przy niespotykanie wysokich i opłacalnych cenach zbóż, uwierzyli urzędnikowi państwowemu, że może być jeszcze lepiej🤣

A system późniejszych dopłat to dalsze zabetonowanie myślenia u rolnika. I tak po prawdzie z punktu biznesowego to czyste sk***ysyństwo. Tegoroczne dopłaty do kukurydzy to ciąg dalszy destabilizacji i podziału wśród rolników.

A Ukraina dostaje nasiona za darmo, bo polski rolnik płaci za jednostkę więcej by nasz wybawiciel mógł jeszcze taniej produkować.

Proponował bym bojkot tej chojnej firmy, ale to nic nie da. Choć to najprostsza, najtańsza i najskuteczniejsza forma protestu. Nawet nie trzeba ciągnika odpalać🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał:

Co do tematu  szczucia polityków w TVP,to T. Lis był pierwszy ,dlatego została przejęta telewizja

To trza było pozbyć się Lisa a nie robić kloakę z całej TV, łącznie z oddziałami regionalnymi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v