Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Tak, nie sprawdziłęś się w rolnictwie, to się sprawdzisz w budownictwie

I dostanie synekurę gdzieś w radzie nadzorczej, żeby trzymał gębę na kłódkę

Nie wiem gdzie dostanie czy dostanie ale z rządu raczej wyleci bo już lewica daje to do zrozumienia. Przegiął pałę z ujawnieniem działaczki związkowej. A w pisie było by pewnie jak mówisz zobaczymy co z nim zrobią.

Teraz, nie napisał(a):

wczoraj biedroń, dzisiaj szczerba, wszyscy bronią starego komucha - tak są policzone :D 

Mogą bronić jak najbardziej sam Wieczorek nawet mówi że nie przewiduje i nie planuje dymisji do czasu aż ja złoży. Ewentualnie poleci przy rekonstrukcji rządu. 

Opublikowano

W sobotę, po dwunastu latach od zainstalowania, ZDM w Warszawie niespodziewanie włączył sygnalizację świetlną w okolicy Galerii Młociny. W efekcie ruch w galerii został sparaliżowany, a kierowcy wyjeżdżali z parkingu nawet cztery godziny. Nie wszystkim ta sztuka się udała, wiele osób porzuciło swoje samochody.

trzaskowski to się nadaje co najwyżej do rządzenia szaletem miejskim, chociaż i na tym odcinku poległ :D 

• Haha 1
Opublikowano

Tło sprawy jest dla wszystkich oczywiste – Tusk próbuje uniemożliwić przejście własności TVN w ręce Czechów i Węgrów, domniemywając, że to może oznaczać utratę przez jego obóz kluczowego narzędzia propagandy politycznej.

Jednak z perspektywy ustroju Polski posunięcie premiera istotnie wymaga najwyższej uwagi. A to dlatego, iż po raz pierwszy Tusk rozszerza swój koncept nieustannie trwającego w Polsce, choć ograniczonego stanu wyjątkowego, na zewnętrzne stosunki państwa. Ustawa z 2015 roku o kontroli inwestycji, przyjęta za czasów premier Kopacz, pozwala rządowi na wprowadzanie reżimu specjalnego w firmach, ale tylko ze ściśle określonych prawem branż. Są to: zbrojenia, energetyka i telekomunikacja, a rząd PiS dodał do tego jeszcze porty morskie. Dla każdego jest jasne, że branże te w sposób bezpośredni decydują o stanie bezpieczeństwa kraju, zwłaszcza dziś, gdy hipoteza możliwej wojny nabrała realności. Kiedy uchwalano, a potem nowelizowano (m.in. w związku z zarazą) tę ustawę, nikomu nawet w głowie nie postała myśl, iż może ona kiedyś zostać zastosowana do rynku mediów, i to z celem tak wyraziście partyjnym. Nie ma więc w ustawie nawet najmniejszej sugestii, która pozwoliłaby ją nagiąć w taką stronę.

Co więc robi Tusk? To samo, co robił już kilkakrotnie, choćby z ustawami o telewizji, prokuraturze czy Trybunale Konstytucyjnym. Ogłasza, że swoją osobistą decyzją (niemającą nawet formy żadnego dekretu) zawiesza moc ustawy. A ściślej mówiąc, w tym przypadku arbitralnie rozszerza zakres dopuszczonych przez prawo nadzwyczajnych środków na rynek mediów. To oczywiste, że gwałci w ten sposób zarówno konstytucyjne przepisy o źródłach prawa, o kompetencjach szefa rządu i o stanach nadzwyczajnych. Robił to już jednak kilkakrotnie wcześniej i – jak dotąd – z pełnym powodzeniem. Zapewne więc zdążył się sam już „przyzwyczaić”, a także „przyzwyczaić” nas, obywateli, do tej dziwacznej formy neoautorytaryzmu, w której to jeden człowiek, całkiem ad hoc, w zależności od swoich politycznych potrzeb i nastrojów, decyduje o tym, jakie prawo obowiązuje, a jakie faktycznie utraciło już moc.

Precedens tkwi w tym, że Tusk zapewne nie zdołał „przyzwyczaić” do czegoś takiego zagranicznych koncernów, ich prezesów i prawników. Co innego zachodnie rządy, które z radością przyzwoliłyby Tuskowi na utrzymanie politycznej kontroli nad TVN-em, bo w większości nie cierpią politycznych wrogów polskiego premiera w takim samym stopniu, jak on sam. To zresztą widać było natychmiast po entuzjastycznej reakcji ambasadora USA.

Jednak gra, którą tym razem rozpoczął Tusk, może, ale nie musi skończyć się dlań sukcesem. Wygra, jeśli uda mu się, za pośrednictwem zachodnich przyjaciół politycznych, wywrzeć taką presję na prywatne koncerny, aby te uznały, iż nie leży w ich interesie wchodzenie w paradę silnemu i dobrze ustosunkowanemu na Zachodzie polskiemu premierowi. Ale jeśli zachodni przyjaciele Tuska odmówią mu zaszantażowania prywatnych koncernów albo okażą się na to za słabi, to Tusk może tę grę przegrać, na przykład przed jakimś międzynarodowym sądem arbitrażowym. Gdyby tak się stało, to miałoby to nie tylko wpływ na to, kto przejmie kontrolę nad TVN-owską propagandą, ale obnażyłoby także wobec świata specyficzny rodzaj bezprawia, jakiego Tusk używa dla bezkarnego – jak dotąd – rozszerzania zakresu swojej władzy.

Jan Rokita

Opublikowano (edytowane)

Wyłoniła się LWICA będzie startować na Prezydenta Polski . Magdalena Biejat kandydatką .

Cytat jej życiorys i dokonania ciekawe ile porwie narodu .

Kim jest Magdalena Biejat?

Magdalena Agnieszka Biejat urodziła się 11 stycznia 1982 r. w Warszawie. Ukończyła warszawskie XXXIV Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Miguela de Cervantesa w Warszawie. Następnie studiowała socjologię na Uniwersytecie w Grenadzie i Uniwersytecie Complutense w Madrycie. Została ponadto absolwentką Szkoły Nauk Społecznych Polskiej Akademii Nauk.

W 2015 r. Magdalena Biejat została członkinią nowopowstałej Partii Razem. Działała w radzie okręgu warszawskiego. W wyborach samorządowych w 2018 r. kandydowała do rady dzielnicy Praga-Północ z list Komitetu Wyborczego Wyborców Jana Śpiewaka – "Wygra Warszawa".

13 października 2019 r. Magdalena Biejat została kandydatką Lewicy w wyborach parlamentarnych. Startując z czwartego miejsca listy Sojuszu Lewicy Demokratycznej w okręgu warszawskim, otrzymała 19,5 tys. głosów. Tym samym została wybrana na posłankę IX kadencji Sejmu.

2 godziny temu, Desperado napisał(a):

To by była pani prezydent albo premier.

Z całym szacunkiem do niej w ten sposób ludzi w Polsce nie PORWIE  i nie zdobędzie .

https://www.facebook.com/watch?v=2015128022318931

Ludzie sami pchają się w gówno jakim jest ochrona klimatu wymiana pieców chcą być EKOLOGICZNI . TAK SAMO EKOLOGIA W ROLNICTWIE SAMI ROLNICY SIĘ PCHAJĄ JAKIE TO WSPANIAŁE .

Taka sama  sytuacja  samochody Elektryki jakie wspaniałe  i zgadzają się na strefy czystego powietrza w miastach dobrowolnie .

Warszawa, Kraków, Wrocław oraz Katowice .

Królowa to widzi i za pewne zadaje sobie pytanie jak to łatwo idzie wprowadzać w Polsce nikt nie protestuje to czemu nie dociskać bardziej .

PLANETA SIĘ PALI .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Platforma Obywatelska
Podarł list sędziów myśląc, że jest ponad prawem... 

Nic z tego. Prokuratura wnosi o uchylenie immunitetu Macieja Nawackiego

o co tu chodzi???

image.png

Opublikowano
W dniu 13.12.2024 o 08:45, hubertuss napisał(a):

Ty udajesz ze nie rozumiesz serio pytasz?

Skoro w przypadku Solorza chodzi o kasę to po co wyjeżdżasz z jakąś Netią. Kulka ma gdzieś Netie pisałem jej chodzi o całość wielki szmal. A przy okazji to jest pisiorka z kręgów Morawietzkego. Poza tym pani Kulka jeśli by to przejęła może to sprzedać komu zechce nawet Putinowi.

Dużo płacą za takie wpisy ? Bo to już kolejny raz akcentujesz. To raczej ty nie rozumiesz. Media nie są wpisane jako cel strategiczny w uchwałę a Solorzowie nie mogą sprzedać ot tak Plusa czy Energii bo te już są. I tyle odnośnie Polsatu z mojej strony.

Co do tvn nie ważne gdzie zarejestrowany nie ważne czyj jest działa w Polsce. Serio tego nie rozumiesz?

Mogą se Węgrzy z ruskimi wchodzić na jakieś muxy i przejmować kanały które mało kto ogląda nikomu to nie przeszkadza. Tu chodzi o ogólno polską stacje z dużą widownią tego też nei rozumiesz. Człowieku tobie trzeb tłumaczyć podstawy podstaw.

Tu sobie sam zaprzeczasz.

A tu sobie poczytaj.

https://www.fakt.pl/polityka/wegierka-telewizja-w-polsce-tv2-to-tuba-propagandowa-orbana/0tlhx5q?utm_source=forum.satkurier.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

Kanał niszowy , który mało kto ogląda ?  Takim kanałem była Republika. Taka mała stacja informacyjna, która szorowała po dnie z oglądalnością a w tej chwili jest na drugim miejscu w wynikach. Chociaż aby to ukryć wrzucają ją do statystyk kanałów ogólnych z Polsatem i TVNem. Wystarczą tylko odpowiednie środki, lekka zamiana w koncesji i gotowe. Stacyjka staje się stacją, która odbiera widownię reszcie. Ale po co ci to tłumaczę skoro ty się znasz na wszystkim :ph34r:.

A skoro tak Tuskowi zależy na TVNie to dlaczego nie wybrał się do USA do prezesa WB omówić tą kwestię ?

I znowu nic nie rozumiesz. Komisje nikogo nie skazują one piszą raporty i przekazują ustalenia do prokuratury. Spokojnie trzeba czekać. Nie jesteś w temacie a chcesz dyskutować. Mądrze to wygląda?

Rozróżniasz dyskusje od pytania ? Ja pytam. Sądząc po twojej reakcji to Sasin dalej chodzi wolno a już miał siedzieć 🤣. Mistrzostwem też jest pytanie emeryta, który nie ma komputera i nawet nie potrafił by go uruchomić o program szpiegowski.

Z drugiej strony komisja Macierewicza według twojej tezy działała poprawnie. Nikogo nie skazała, stwierdziła że był zamach czyli państwowa kasa nie poszła na marne :ph34r:.

• Haha 1
Opublikowano

Republika byłaby nadal niszową, niewiele znaczacą stacją, gdyby nie weszła na MUX. Dziś, mogę to powiedzieć z własnej statystyki, jest głownym kanałem inormacyjnym "moherowych beretów". Co druga babcia w okolicy ma prośbę " znalazł by mi pan w telewizorze telewizję Republika ?". Obok TV Trwam to główny dostawca informacji dla sporej częsci starczych osób. Takie osoby nie zweryfikują w żaden sposób tego przekazu medialnego w innych stacjach czy w internecie, po prostu przyjmują jako pewnik to, co usłyszą w TV Trwam i TV Republika.

• Like 2
Opublikowano
W dniu 12.12.2024 o 22:00, racyl napisał(a):

Nie spij, czuwaj.😄 Już idzie po ciebie

A co powiesz na to, że prezesem Mesko jest pani która zajmowała się zielenią i transportem miejskim ?

1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Republika byłaby nadal niszową, niewiele znaczacą stacją, gdyby nie weszła na MUX. Dziś, mogę to powiedzieć z własnej statystyki, jest głownym kanałem inormacyjnym "moherowych beretów". Co druga babcia w okolicy ma prośbę " znalazł by mi pan w telewizorze telewizję Republika ?". Obok TV Trwam to główny dostawca informacji dla sporej częsci starczych osób. Takie osoby nie zweryfikują w żaden sposób tego przekazu medialnego w innych stacjach czy w internecie, po prostu przyjmują jako pewnik to, co usłyszą w TV Trwam i TV Republika.

Tylko zanim weszła na naziemną tv była już nadawana drogą satelitarną. Na pewno pomogły jej zmiany w TVP a później wejście na mux. Kanał W Polsce jest również obecny naziemnie ale nie ma takich wyników. Kwestią czasu jest czy zakończy działalność czy znajdzie dużego inwestora.

Ponadto MUX 8 w niektórych miejscach jest ciężko odebrać, potrzebne są zwrotnica, druga antena i.t.d. ale nie chce mi się o tym pisać bo to hubertussa nie interesuje ale mnie tak bardziej od polityki :).

Opublikowano

Doradcy Dudy już chyba go rakiem wycofują z kompromitującej kandydatury do MKOL. Ciekawe czy to był jego kolejny pomysł na robotę po kadencji i jak wstyd się zrobił to się wycofuje czy on o tym nie wiedział w co wątpię a Piesiewicz wyświadczył mu niedźwiedzią przysługę. Być może opamiętanie przyszło i się Duda wycofa z tej kompromitacji.

Opublikowano

57 minut temu, galan99 napisał(a):

Wyłoniła się LWICA będzie startować na Prezydenta Polski . Magdalena Biejat kandydatką .

Cytat jej życiorys i dokonania ciekawe ile porwie narodu .

Kim jest Magdalena Biejat?

To ta pani?😁

Opublikowano

Gazeta Wyborcza podaje takie informacje jak wiadomo to od Tuska .

Radziwinowicz: Putin będzie walczyć, aż dojdzie do Bugu. Potem się zobaczy

— Gdyby na jednego zabitego Ukraińca było pięciu Rosjan, wtedy Putin by pomyślał. A skoro traci trzech, a Zachód okazał się mięczakiem, to idzie do przodu, aż dojdzie do Bugu. Potem się zobaczy — mówi Wacław Radziwinowicz, wieloletni korespondent "Gazety Wyborczej" w Rosji.

https://www.onet.pl/informacje/newsweek/w-rosji-brakuje-rak-do-pracy-kierowca-ciezarowki-dostaje-10-tys-zl/1zl2579,452ad802

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Doradcy Dudy już chyba go rakiem wycofują z kompromitującej kandydatury do MKOL. Ciekawe czy to był jego kolejny pomysł na robotę po kadencji i jak wstyd się zrobił to się wycofuje czy on o tym nie wiedział w co wątpię a Piesiewicz wyświadczył mu niedźwiedzią przysługę. Być może opamiętanie przyszło i się Duda wycofa z tej kompromitacji.

bycie członkiem mkol to kompromitacja? weź przestań powtarzać ten propagandowy spin tuska bo się ośmieszasz 

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

bycie członkiem mkol to kompromitacja? weź przestań powtarzać ten propagandowy spin tuska bo się ośmieszasz 

Bycie członkiem MKOL to nie kompromitacja. Ale za to taki pajac i klaun jak długopis może nas skompromitować w MKOL ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bycie członkiem MKOL to nie kompromitacja. Ale za to taki pajac i klaun jak długopis może nas skompromitować w MKOL ...

ciebie kompromituje już samo nazwanie go długopisem :D 

---------------------------

Jeżeli zostanie udowodnione, że adwokat Bartosz Lewandowski i współpracownicy Marcina Romaszewskiego z ul. Nowogrodzkiej wiedzą, gdzie się ukrywa, to powinni dostać zarzuty  - mówił 
Michał Szczerba w programie Śniadanie Rymanowskiego.

peowska fabryka idiotów, sami debile

tajemnica adwokacka „tak jak my ją rozumiemy”

po-lszewiki 

Edytowane przez nie
  • Thanks 1
Opublikowano
W dniu 13.12.2024 o 22:11, 12Pafnucy napisał(a):

....a to nie będzie oszustwo?🤔

eee skad ..

to tylko marketnig 🤣

jaki wplyw na smak ma odmiana ?? jak dobrze przyrzadzisz to zaden.

W dniu 13.12.2024 o 22:44, Roman176 napisał(a):

nie nie wiem jestem jacek z pod cracowa z polski A 

Plagiat (łac. plagium kradzież”) – pojęcie z zakresu prawa autorskiego oznaczające skopiowanie cudzego utworu (lub jego części) wraz z przypisaniem sobie prawa do autorstwa poprzez ukrycie pochodzenia splagiatowanego utworu[1]. Może być nim obraz, grafika, fotografia, piosenka, wiersz, praca magisterska, praca doktorska, publikacja naukowa, jak również gra komputerowa.

no i jesteśmy w domu przestań tvn wierzyć i Niemcom ... to papka dal tępego miasta  

jedziesz do Czech na piwo ? 

tego pastewnika zmień na red Lydii .. a przypadkowo kupiłem odmianę Laura to wszyscy sobie ją chwalą   

czeskie piwo to i w polsce spokojnie kupisz.

kto w tym poscieprzypisla sobie prawo do znanego wiersza ??? 

chyba by musial byc tak ograniczony jak ty....

W dniu 13.12.2024 o 23:04, Roman176 napisał(a):

małopolskie to jedne wielkie oszustwo tam handlarz sprzeda pług 30 paro letni jak nowy panie to trochę orało 

a tak wygląda diler nowych maszyn 

image.png

image.png

małopolskie to jedne wielkie oszustwo tam handlarz sprzeda pług 30 paro letni jak nowy panie to trochę orało 

a tak wygląda diler nowych maszyn 

co ja poradze ze  w kieleckim cie tak oszukano ??  zone trzeba bylo wziac ona tamtejsza to by wiedziala co i jak .

romus .. to zdjecie z olx z kozienic ........jak to jest malopolska to ty jestes ...

pierwsze jest z pomorza...

kurna ....tacy ludzie maja prawo wyborcze i na pis glosuja..

W dniu 14.12.2024 o 15:50, Wpaw napisał(a):

No i? Przecież ty nie odpowiada za czyny obcej osoby. Jesteś po prostu ślepym wyborcą. 

Ciekawe źródło informacji TVN cała prawda całą dobę 😁 ha ha

a jakie ty masz zrodla informacji ??

gdzie mieszkasz,co widzisz ,gdzie bywasz  ??

skad czerpiesz wiedze o polsce i swiecie ??

23 godziny temu, Agrest napisał(a):

Powiem Ci sytuację z rodziny.

Dwa lata od śmierci brata ciotecznego.

Zostawił kupę długów. Sądownie spadku zrzekły się żona, wszystkie dzieci, siostra , jej dzieci i plus zrzeczenie za niepełnoletnie wnuki.

I wiesz co? Teraz będą szukać dalej spadkobierców. Najstarsza i najbliżej spokrewniona jest moja mama.

Teraz tylko oczekiwanie na pismo z sądu i trzeba umawiać notariusza za swoje pieniądze by zrzec się dziedziczenia. Potem ja i siostra plus reszta rodzeństwa ciotecznego.

teraz, chyba cos sie zmienio co do bocznych linii rodziny .

22 godziny temu, Agrest napisał(a):

Kurła , emerytury chcę dożyć. Sadzonkę zrobiłem a kupca nie znalazłem i wsadzić musiałem

Bastic, fiat jest fantastic...😁

https://www.facebook.com/share/v/yvQSq1KHXX3becCs/

@gregor1284  widział reklamę 125p?

po co bylo rekamowac samochody jesli nie dalo sie ich kupic ??

2 godziny temu, Desperado napisał(a):

To by była pani prezydent albo premier.

jak to szlo ???

mysmy mieli wywalic stolik a sie do niego przysiedlismy .....

do piwnic to chyba nie ma norm cieplochronnosci ??

to chyba przekaz do takich jak ty co nie maje czego remontowac.

7 minut temu, nie napisał(a):

poczytaj o korupcji w mkol.. kupowaniu glosow.

Opublikowano
21 godzin temu, jacek1296 napisał(a):

Nie, nie kolego. Umowa była inna: nie ważne, kto rządzi-kradniemy łyżeczką. Przyszedł wygłodniały pis i zaczął wp***dalać ( kasę)  chochlą, mlaszcząc dookoła.

po pisie przyszła KO i przystawki i jakoś nie zauważyłem by zmienili chochlę na łyżeczke, ba patrząc po tym jak spuchła administracja centralna to jeszcze czerpaków donieśli

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

mysmy mieli wywalic stolik a sie do niego przysiedlismy .....

do piwnic to chyba nie ma norm cieplochronnosci ??

to chyba przekaz do takich jak ty co nie maje czego remontowac.

Spokojnie jacus  xD wdzieliśmy ten dobrobyt u ciebie w Polsce A, posprzątaj najpierw ten bajzel u siebie.   😜

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Z całym szacunkiem do niej w ten sposób ludzi w Polsce nie PORWIE  i nie zdobędzie .

https://www.facebook.com/watch?v=2015128022318931

Ludzie sami pchają się w gówno jakim jest ochrona klimatu wymiana pieców chcą być EKOLOGICZNI . TAK SAMO EKOLOGIA W ROLNICTWIE SAMI ROLNICY SIĘ PCHAJĄ JAKIE TO WSPANIAŁE .

A wiesz czemu nie porwie ludzi, bo ludzie to debile i łykną gówno, byle owinięte w papierek, a ta pani właśnie mówi że w tym ładnym papierku jest gówno.

Opublikowano
35 minut temu, jacus napisał(a):

🤣a jakie ty masz zrodla informacji ??

gdzie mieszkasz,co widzisz ,gdzie bywasz  ??

skad czerpiesz wiedze o polsce i swiecie ??

Internet 

Mazowieckie, żonę, w domu.

Z radia Maryja 

Opublikowano
59 minut temu, nie napisał(a):

A ty jak zwykle przekręcasz i manipulujesz. Bycie członkiem MKOL to nie kompromitacja. Kompromitacją jest co wyraźnie napiąłem pchanie się tam przez Dudę. Mamy tylu wielokrotnych złotych medalistów wielu olimpiad i to oni powinni tam być.

3 godziny temu, nie napisał(a):

W sobotę, po dwunastu latach od zainstalowania, ZDM w Warszawie niespodziewanie włączył sygnalizację świetlną w okolicy Galerii Młociny. W efekcie ruch w galerii został sparaliżowany, a kierowcy wyjeżdżali z parkingu nawet cztery godziny. Nie wszystkim ta sztuka się udała, wiele osób porzuciło swoje samochody.

trzaskowski to się nadaje co najwyżej do rządzenia szaletem miejskim, chociaż i na tym odcinku poległ :D 

Przekaz propagandowy się wam rozjechał. To jak to jest bieda w tej Polsce czy galerię zakorkowali jacyś kosmici? A może oni tam tylko oglądać byli bo kasy na zakupy nie mieli? Masz siły. Życie z ciebie drwi dzień po dniu a ty dalej idziesz na przód niosąc ciemnotę propagandy pisu w świat.

56 minut temu, nie napisał(a):

ciebie kompromituje już samo nazwanie go długopisem :D 

---------------------------

Jeżeli zostanie udowodnione, że adwokat Bartosz Lewandowski i współpracownicy Marcina Romaszewskiego z ul. Nowogrodzkiej wiedzą, gdzie się ukrywa, to powinni dostać zarzuty  - mówił 
Michał Szczerba w programie Śniadanie Rymanowskiego.

peowska fabryka idiotów, sami debile

tajemnica adwokacka „tak jak my ją rozumiemy”

po-lszewiki 

Tajemnica adwokacka obowiązuje podczas obrony a nie przy ukrywania to raz. A dwa na pewno nie dotyczy ona współpracowników Romanowskiego. Znowu życie z ciebie zadrwiło.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v