Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

Po twojej walce

pokazywanie kłamstw i przekrętów to walka :D 

nawet język masz rodem z komuny - po-lszewizm to obecny ustrój w polsce

Opublikowano

Przechowywanie zboża w płaskim magazynie bez nakrycia to kara z automatu minimum 500 od weterynarii

Nie dotyczy porośniętego zboża z ukraińskiej pryzmy

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

a jak azotom rudy oddał akcje Rosjanom to pasowało ? 

jak tvn robi z ciebie idioty 

https://www.facebook.com/reel/1747715475657371

znowu bredzisz ... 

nie wstawiaj zadnych linkow-bo nie ogarnaisz nawet tego..

a jak pinokio zorganizowal kredyt na wykup azotow przez rosjan to dobrze bylo ?

Godzinę temu, nie napisał(a):

buahahaahaaaaaaaaaa

a czym jest decydowanie kto może kupić a kto nie ?

jak ci się udało podstawówkę ukończyć?

wiekszosci elektoratu pis-u nawet to sie nie udalo 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Spodobał się?😁 Ładna i umie się bić😁

Opublikowano

Eee może zmienić wiarę. Przeciwieństwa się przyciągają 😁

2 minuty temu, racyl napisał(a):

Ja mam swoją. Po za tym ona gustuje w pisowcach 😄

Marianna racyl 😁 ładnie brzmi 😁

Opublikowano

Wy macie lepsze Zielińska, Wcisło, Żukowska, Kluska, Jachira he he 😁

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź nie wrzucaj tego PiSowskiego szona, ciekawe ilu jeszcze PiSowców przepuści przez swoje łóżko w czasie swojej "kariery" ...

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

ciekawe ilu jeszcze PiSowców przepuści przez swoje łóżko w czasie swojej "kariery" ...

a co cię tak interesuje jej łóżko? masz braki? :D 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

a co cię tak interesuje jej łóżko? masz braki? :D 

Ja nie mam braków, nie musisz się o mnie martwić, ale coś członkowie Zjednoczonej Prawicy słabo reprezentują wartości prawicowe, rozwodzą się, romansują z mężatkami itp itd ...

Opublikowano
58 minut temu, nie napisał(a):

pokazywanie kłamstw i przekrętów to walka :D 

nawet język masz rodem z komuny - po-lszewizm to obecny ustrój w polsce

Już tylko to ci zostało. Nikt kitu który żenisz nie łyknął to tylko troling ci został. Jak tam obrona tvn u przed zakusami Tuska? Może pis zorganizuje jakiś marsz w obronie wolności tvn u?

Opublikowano
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

ale coś członkowie Zjednoczonej Prawicy słabo reprezentują wartości prawicowe, rozwodzą się, romansują z mężatkami itp itd ...

Jaka prawica, takie wartości.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

znowu bredzisz ... 

nie wstawiaj zadnych linkow-bo nie ogarnaisz nawet tego..

a jak pinokio zorganizowal kredyt na wykup azotow przez rosjan to dobrze bylo ?

sam sobie odpowiadasz ? 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to nie wiele się zmieniło, bo wcześniej mieliśmy inną odmianę komunizmu - kaczyzm ...

czemu ?

46 minut temu, mirro napisał(a):

Jaka prawica, takie wartości.

wartość wartościami a o niej głośno bo dobrze się bije banki zarabia ... wiesz nie te zycie gdy co tydzień wygrywa się w lotto synowi załatwia sie prezesurę wodociągach  albo w amber gold .. nawet nikt prezese nie przesłuchał miliony ludzi poszkodowanych ach ta kochana lewica 

ale nic takich szonuw nie przebije  

image.png

Opublikowano
7 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

7 godzin temu, jahooo napisał(a):

Wracając do katastrofy to ludzie którzy zaraz po katastrofie popełnili samobójstwo lub zginęli w wypadku Grzegorz Michniewicz, Marek Dulinicz, Remigiusz Muś, Krzysztof Zalewski, Dariusz Szpineta, Jerzy Szaniowski, Eugeniusz Wróbel, Włodzimierz Abramowicz, Jerzy Urbanowicz, Marek K. pseudonim koper BOR, Konstantin Moriew Ruski, Sławomir Petylicki ujawnił sms-a katastrofe spowodowali piloci którzy zeszli we mgle poniżej 100 m do ustalenia pozostaje kto ich do tego skłonił. SMS rozsyłany w PO zaraz po katastrofie. I to wszystko przypadki?😁 Nie macie wątpliwości?

Opublikowano

albo sztuka według lewicy 

Warszawie wszczęła śledztwo w sprawie bezczeszczenia zwłok na wystawie "Bodies...The Exhibition". Wystawa wystawiona jest w jednym z warszawskich centrów handlowych i przedstawia starannie wypreparowane ludzkie ciała zakonserwowane przy użyciu najnowszych technik.

image.png.3b536229608807e4361fc81c985f26ce.png

albo plagiat według lewicy 

image.png

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

o czym  ty tu znowu bełkoczesz? NaPISzesz w końcu coś po polsku?

a o tym jak się ma syna tępego jak ty wszystko się mu załatwi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v