Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał(a):

Osobiście tego nie skomentowali nigdzie, ale internet podpowiada, że to jego pasierb. 

To racyl puścił nieprawdę w eter?🤭

Jak to możliwe?🤣

Opublikowano

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Oj tam Oj tam jak by pis w szukaniu haków i brudów na przeciwników politycznych święty był. Zresztą katolicy prawicowi wyborcy powinni wiedzieć, że ich kandydat miał kontakty z gangusami czy jest rozwodnikiem jeśli to prawda z tym rozwodem. Brak poglądów czy nieumiejętność rozmowy z dziennikarzami to oczywiście mniejszy problem. Jako prezydent zamiast rozmawiać z narodem może do niego przemawiać.

Co ty masz z tymi rozwodnikami? Większość wyborców ma to w d*pie, podobnie jak kontakty z gangusami. Nie wiem jak wygląda ta nieumiejętność rozmowy z dziennikarzami, ale ciężko rozmawiać jak cię reżimówka wycisza i kończy transmisje.

A powiedz mi czy ten Nawrocki bardziej czy mniej się jąkał niż Trzaskowski gdy zaprzeczał jakoby znał Sutryka. Czy tam nawet Trzaskowski bardziej się jąkał gdy go pytali dlaczego z budżetu miasta wspiera organizację "ostatnie pokolenie" która niszczy pomniki, utrudnia ludziom życie i naraża miasto na wieksze wydatki? Ba organizacja która w Niemczech uznawana jest za przestępczą, a Trzaskowski nawołuje by wspierać tą bandyterkę.

Jedyny plus Trzaskowskiego to to, że Sikorka przepadła, no i w telewizji go mozna bez wstydu pokazywać bo jest nowoczesny i europejski. Niestety poziom kandydatów na prezydenta RP jest taki, że bym ich wszystkich Putinowi chętnie na Kołymę wysłał. Bieda z nędzą

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Serio, nie macie na Czaskoskiego nic więcej niż to, że popsuła się Czajka za którą odpowiada L.Kaczyński ? 

2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Jak to możliwe?🤣

Prawda się nie sprzedaje. 

Opublikowano

Kontakty z gangusem złe, a kontakty czaskosia z mafią już nie?🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

A to by było jaszcze gorzej, bo zarzucą że nie stanął na wysokości zadania i dzieciaka nie zrobił.image.png.de4d03f371c7735d3080c74a12a90351.png

Luuuudziiiieee. co tu się odpi.rdala?

Opublikowano (edytowane)

To są konkrety perełka Polska wykonaniu KO-LEWACTWA .

https://www.tiktok.com/@sachajko4/photo/7440012969460747542?_d=secCgYIASAHKAESPgo84WwZWqaTNgwvdKKSED%2BXgHDvJTdcPGRDMsLlnu5KhkPrDTmP0h9Et5meDoNbKAIWKTmwAX1xCROhVG5FGgA%3D&_r=1&aweme_type=150&checksum=3b

Znowu będą sprzedawać co PiS odkupiło .

Alior Bank i PKO będzie sprzedane Niemcom…

Sprzedają 2 perły w Koronie po co 2 banki za dużo liczenia .

Zresztą posłuchać .

https://www.facebook.com/watch?v=3703670496560989

38 minut temu, mirro napisał(a):

A to by było jaszcze gorzej, bo zarzucą że nie stanął na wysokości zadania i dzieciaka nie zrobił.

Luuuudziiiieee. co tu się odpi.rdala?

WYBORY TRWAJĄ ROZGRZEWKA DOPIERO .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Takeda napisał(a):

Co ty masz z tymi rozwodnikami? Większość wyborców ma to w d*pie, podobnie jak kontakty z gangusami. Nie wiem jak wygląda ta nieumiejętność rozmowy z dziennikarzami, ale ciężko rozmawiać jak cię reżimówka wycisza i kończy transmisje.

A powiedz mi czy ten Nawrocki bardziej czy mniej się jąkał niż Trzaskowski gdy zaprzeczał jakoby znał Sutryka. Czy tam nawet Trzaskowski bardziej się jąkał gdy go pytali dlaczego z budżetu miasta wspiera organizację "ostatnie pokolenie" która niszczy pomniki, utrudnia ludziom życie i naraża miasto na wieksze wydatki? Ba organizacja która w Niemczech uznawana jest za przestępczą, a Trzaskowski nawołuje by wspierać tą bandyterkę.

Jedyny plus Trzaskowskiego to to, że Sikorka przepadła, no i w telewizji go mozna bez wstydu pokazywać bo jest nowoczesny i europejski. Niestety poziom kandydatów na prezydenta RP jest taki, że bym ich wszystkich Putinowi chętnie na Kołymę wysłał. Bieda z nędzą

Ja nic nie mam z rozwodami. Ale wielka część elektoratu pis to tgz kościółkowi naprawdę uwierz mi że wielu ludzie z starszego pokolenia z którego wywodzi się spora część elektoratu pis ma coś z rozwodami. I źle to traktują. Gdyby był to elektorat lewicowy to ok. Poza tym to pisowcy często atakują ludzi w skwerze prywatnej moralnej a sami  no cóż najwięcej rozwodników. Podwójna moralność tego wyborcy nie lubią.

To samo może być z kontaktami z gangusami do których sam Nowogrodzki się przyznał. To jest obciążenie dla kogoś kto chce być prezydentem bo ci ludzie krzywdzili innych.

Co do rozmowy z dziennikarzami może i Trzaskowski podejmował złe decyzje może i się jąkał. Ale on od dziennikarzy nie ucieka staje i odpowiada. Nowogrodzki nie potrafi odpowiedzieć pytany o najprostsze pytania tj poglądy w wielu sprawach które dorosły człowiek siłą rzeczy ma już wyrobione. Nie chodzi tu o żadną konwencję ottawską czy inne ale proste sprawy światopoglądowe którymi prezydent będzie się kierował w swojej pracy. On tego nie potrafi. DO tego wyciekają kwiatki z młodości. A internet się sieje, że niezależny kandydat Karol  Nowogrodzki wygłosi takie poglądy i taki światopogląd jaki wyjdzie z badań zleconych przez pis by najlepiej miał.

Nowogrodzki w ogóle unika pytań. Bierze udział tylko w zorganizowanych spotkaniach zamkniętych dla innych niż z pis. Hehe Kandydat obywatelski. Tam ma swoje przemowy i odpowiada na przychylne mu pytania z tezą. Na zasadzie dlaczego jest pan takim fajnym kandydatem.

43 minuty temu, Agrest napisał(a):

Kontakty z gangusem złe, a kontakty czaskosia z mafią już nie?🤭

A coś udowodnili Trzaskowskiemu z ta mafią? Bo Nowogrodzki sam się do gangusów przyznał a teraz wyciekają kwiatki o jego dzielności w klubach nocnych ciekawe czy się potwierdzą. Na bramce stał czy jak?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał(a):

A coś udowodnili Trzaskowskiemu z ta mafią? Bo Nowogrodzki sam się do gangusów przyznał a teraz wyciekają kwiatki o jego dzielności w klubach nocnych ciekawe czy się potwierdzą. Na bramce stał czy jak?

No pomyśl trochę - ma kontakt z PO i jest jej członkiem.

Mamy większe mafie w Polsce niż te partyjne?🤣

22 minuty temu, racyl napisał(a):

To jest proste - Bogdan ma 1 milion na lokatach i 200 na fakturze za byki🤭

Tylko myślałem że jest młodszy🤣

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Zawsze jak trzeba pokazać jak propaganda pisu robi w wała was wyborców pisu to ty lub @nielub jeszcze kilku tutaj przyjdzie z pomocą. @nie już się tym skompromitował a teraz jeszcze ty. Tłumaczone tu było to jest zwykły fejk którym was robią w durni. Włochy i Niemcy miały powóź w maju i czerwcu. My mieliśmy we wrześniu. Nasz wniosek zostanie/został złożony w terminie gamoniu. A z ciebie znowu wała zrobili.

tepy buraku ty fanatyku głupoty , większego idioty  jak ty to świat nie widział powódź Włochy powódź polska  15 września powódź Włochy  20 października 

a oni nie oszacowali strat bo co alko komunistyczna qurwa piła czy co ? czego ty idioto tłumaczysz ? ze tusk wszystkich oszukał  ? żadnej pomocy nikt nie dostał wklejałem tu nie raz tusk gdyby tam pojechał to mogło by się źle skoczyć dla niego ........ wina pisu bo rządził 🤣 powódź wina pisu 🤣

2 godziny temu, jacus napisał(a):

na takie stanowisko to musi byc kardynal..no przynajmniej arcybiskup.

tylko jakie to ma znaczenie przy funkcji prezydenta ??? 

chyba nawet lepszy rozwodnik bo ma doswiadczenie w niszczeniu- bo realne prezydent moze co najwyzej rujnowac panstwo a nie budowac..

@jacus ile wypiłeś wczoraj piw ? kaloryfer rzeźbisz dalej ? 

image.png.dc83065c9d3bf82d6bd663208e926a3a.png

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

Teraz, dysydent napisał(a):

bo noże i ogień to też niebezpieczne rzeczy :P

Eeeee tam. Ale zawsze se moźna spalić czarownicę.🤣

Niestety. Jak zaczniemy palić czarownice to chińczyk wyczuje nisze i rozpocznie sprzedaż smoków. Krok w tył to dobry pomysł tylko wtedy jak ma się coś w zanadrzu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

tepy buraku ty fanatyku głupoty , większego idioty  jak ty to świat nie widział

Yyyyyy chyba musicie pójść do łóżka. To musi być miłość.image.png.4818f59435b15b022ca348fdb613860e.png

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Zdenerwował się bo pisowska propaganda zrobiła go w balona z tymi Niemcami i Włochami. Oni mieli powódź w maju i czerwcu więc wcześniej mieli czas i termin na wniosek. U nas byłą powódź we wrześniu i czas i termin na wniosek mieliśmy później. Złożone w terminie kasa będzie. A im kit pis żenił, że PL nic nie dostanie A DE i I dostały.

2 godziny temu, Roman176 napisał(a):

tepy buraku ty fanatyku głupoty , większego idioty  jak ty to świat nie widział powódź Włochy powódź polska  15 września powódź Włochy  20 października 

Wyluzuj albo kup se maść na piecznie tyłka. Miałeś szanse siedzieć cicho ale wybrałeś kompromitacje. Ciebie znowu zrobili w wała bo nikt tak w wała nie zrobi człowieka jak fejkowa propaganda pisu.

2 godziny temu, Agrest napisał(a):

No pomyśl trochę - ma kontakt z PO i jest jej członkiem.

Mamy większe mafie w Polsce niż te partyjne?🤣

To jest proste - Bogdan ma 1 milion na lokatach i 200 na fakturze za byki🤭

Tylko myślałem że jest młodszy🤣

Mamy jedną większą kościelną.

• Haha 1
Opublikowano
58 minut temu, hubertuss napisał(a):

Zdenerwował się bo pisowska propaganda zrobiła go w balona z tymi Niemcami i Włochami. Oni mieli powódź w maju i czerwcu więc wcześniej mieli czas i termin na wniosek. U nas byłą powódź we wrześniu i czas i termin na wniosek mieliśmy później. Złożone w terminie kasa będzie. A im kit pis żenił, że PL nic nie dostanie A DE i I dostały.

Wyluzuj albo kup se maść na piecznie tyłka. Miałeś szanse siedzieć cicho ale wybrałeś kompromitacje. Ciebie znowu zrobili w wała bo nikt tak w wała nie zrobi człowieka jak fejkowa propaganda pisu

Tak czy inaczej kasa powinna być w ciągu 2tyg a nie na Wielkanoc. Tusk jest od tego jak d*pa od srania i nie opowiadaj mi bajek że mają czas, bo wiem jak tam jest nie z tv. Mam rodzinę tam widziałem co było w 1997r i widziałem co jest teraz. Jeździłem tam na wakacje długo osad po powodzi był widoczny na bloku. 

Opublikowano

Co się stało co rolnikom znowu się nie podoba nic się nie podoba . Przecie jest u władzy dobra zmiana uśmiechnięta , radosna . Minister Rolnictwa z PSL - Chłop nie wspiera rolników - Jakoś jajka nie lecą w stronę Ministra ?.

cytat .

Rolnicy protestujący w Nowym Mieście podkreślają, że sytuacja na wsi jest bardzo zła. Manifestacja ma zwrócić uwagę rządzących na problemy, z jakimi borykają się gospodarze. - Postanowiliśmy zasygnalizować, że wchodzimy w spór zbiorowy z rządem i władzą.

Jaka zła sytuacja jest na wsi , kupują traktory dzondiry , stawiają obory mają lokaty i ciągle na nic .

Cytat .

Nie chcieliśmy niczego blokować, utrudniać życia mieszkańcom, firmom transportowym - mówi Dariusz Goliński z Wielkopolskiej Izby Rolniczej - Biura Powiatowego w Środzie Wielkopolskiej. - Chcieliśmy zasygnalizować, że jeżeli nic się nie zmieni, nasza reakcja będzie bardziej stanowcza 

Rafał wspiera rolników jest z rolnikami rozumie problemy .  Miasto się wk***i na stałe narzekanie rolników .

Czego rolnicy oczekują od rządu że grożą rządowi - Chcieliśmy zasygnalizować, że jeżeli nic się nie zmieni, nasza reakcja będzie bardziej stanowcza 

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/rolniczy-protest-pod-sroda-wielkopolska-my-nie-spimy-my-wiemy-co-jest-grane-2523581

Opublikowano

ja nie muszę tepaku . debile nie złożyły wniosku bo to idioci Niemcy mieli tak samą powódź jak by Hiszpania miesiąc po nas tępaku ... żebyś ty tępaku nie musiał teraz w mrozy siedzieć zalanym domu  w mrozy ciekawe czy byś tak ryżawego bronił 

ale coś dziwnego się dzieje w polityce  durze miasta głosują na pis a małe na PO 

wiec jedni ciule mają dość rudych 

Według sondażu Nawrocki przegrywa z Trzaskowskim także na wsiach. 44 proc. mieszkających tam respondentów woli kandydata KO. Prezesa IPN wskazało 28 proc. W małych miastach przewaga na korzyść Trzaskowskiego wynosi 65 proc. do 24 proc. W średnich - 43 proc. do 23 proc. Ku zaskoczeniu w dużych miastach to Karol Nawrocki triumfuje, zdobywając aż 48 proc. poparcia w porównaniu do 30 proc. dla KO. 
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-na-kogo-zaglosuja-polacy-wybor-prezydenta-zalezny-od-kilku-c,nId,7867156#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Wpaw napisał(a):

Tak czy inaczej kasa powinna być w ciągu 2tyg a nie na Wielkanoc. Tusk jest od tego jak d*pa od srania i nie opowiadaj mi bajek że mają czas, bo wiem jak tam jest nie z tv. Mam rodzinę tam widziałem co było w 1997r i widziałem co jest teraz. Jeździłem tam na wakacje długo osad po powodzi był widoczny na bloku. 

Kiedyś Cimoszewicz powiedział 0 trzeba było się ubezpieczać. Od ubezpieczalni kasa by była. Podatnik ma zapłacić za to co zostało zniszczone a nie żeby się ludzie jeszcze powzbogacali. Ma być porządek i tyle.  Szacowanie trwa różne samorządy urzędników powysyłały do pomocy. A wy Tusk Tusk.

Opublikowano

Wyluzuj albo kup se maść na piecznie tyłka. Miałeś szanse siedzieć cicho ale wybrałeś kompromitacje. Ciebie znowu zrobili w wała bo nikt tak w wała nie zrobi człowieka jak fejkowa propaganda pisu.

ja nie muszę 

image.png

Opublikowano (edytowane)

hubertuss                                Albo Komorowski że ludzie już są tam przyzwyczajone do powodzi. To niech rząd weźmie kredyt 0% jak nie ma kasy, tak kazali powodzianom. Nie bądź śmieszny na Ukrainie kasa jest na ciapatych kasa jest dla Polaków podatników Rzeczpospolitej Polski nie ma są tylko obietnice. I nie broń Tuska wstydź sie😅

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Matko, Roman....po co tak wyzywasz?

Nie potrafisz normalnie dyskutować?

w zeszłym weekend widziałem w op  jak ludzie mieszkają kobieta 70 lat bez ogrzewania mieszka sama w tą pogodę i czeka na pomoc a gdy słyszę takiego durnia ... a pijak co robił 2 miesiące ? 

no ale zaczyna się szkoda ze ludzie tacy tepi   Trzaskowski wygra a później bd płacz 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kiedyś Cimoszewicz powiedział 0 trzeba było się ubezpieczać. Od ubezpieczalni kasa by była. Podatnik ma zapłacić za to co zostało zniszczone a nie żeby się ludzie jeszcze powzbogacali. Ma być porządek i tyle.  Szacowanie trwa różne samorządy urzędników powysyłały do pomocy. A wy Tusk Tusk.

Sorry panowie nie połączyło mi

Edytowane przez Wpaw
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v