Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już się mierzycie to i jednostkę miary podajcie.

Każdy inną mierzyć może🤭

Opublikowano

ja podałem swój wzrost  dawno temu u extra byka pod fotka ...niech sobie sprawdzi i potem zmyśla argumenty z deeee wyjęte 😲

mało tego wstawiłem kilkakrotnie swoją fotę ....orowiok ma niech mu podrzuci 🤣

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

jak prawda ?? jesli oni nic nic nie pokazali swojego.  skad wiesz co maja  naprawde ?? 

Nie wiem i zbytnio mnie to nie interesuje 

Napisałem tylko że też nie powinieneś udawać kogoś kim nie jesteś.

• Like 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

A tak poza tym, jest tu może kilku użytkowników z którymi chciałbym się spotkać, podkrakowski cieć małorolny nie należy do tej grupy ...

Eee nie warto. Z idolami jest taki problem, że przy spotkaniu same rozczarowania. A tego koleżkę znasz niewyidealizowanego to może być ciekawie...

Bogdan_ja napisał:

nadal te foty są na af ..placek dawaj te swoja fotę z tym koldunem a ja wstawię swoją ..nie ma problemu 😗

Zawsze myślałem, że się na pitole wyścigujecie a tu masz - na brzuchy...

• Haha 1
Opublikowano

kurna nawet sniegu i mrou nie ma a szajbusy sie uaktywnily ?? co bedzie w zime..

chyba to samo co wtemacie o pogodzie.paru juz odeszlo.

nie prowokujcie ogarka bo zaraz da zdjecie 🤣

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wiem i zbytnio mnie to nie interesuje 

Napisałem tylko że też nie powinieneś udawać kogoś kim nie jesteś.

niby kogo udaje ?? 

czemu zaden swir nie chce sprawdzic jaki jestem na zywo ??  jezyka w gebie by zapomnieli ?? wyglad maja nie taki ?? ja w chlopach nie gustuje..akcent suwalski znam od dziecka..

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

A, w tej mierze...

Mi inna na myśl przyszła...🤣

dawaj pierwszy😂

Opublikowano

Zostawię sobie w myślach tą jednostkę🤣

Ale Boguś zdecydowanie wygrywa po swoich wczorajszych wpisach🤭

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

niby kogo udaje ?? 

Gościa żyjącego w bogatych stronach...

No zdjęcia tego nie odzwierciedlają...

I miał bym to gdzieś, gdyby nie to że ciągle gadasz że inni gorzej mają ..znaczy w Polsce B...

Bo to twój podział, i twoje zwidy.

Masz Kolego sam spore kompleksy.

Wymysł les sobie że jesteś kimś lepszym, bo w bogatszych stronach żyjesz.

Pisałem już kiedyś.

Pokaż co Ty osiągnąłeś...a nie co okolica.

• Like 2
Opublikowano
31 minut temu, DTaras napisał(a):

Dobrze, że u mnie nie widzicie... Ale kiedyś będzie ładnie.

Tylko jest jedną różnica. Ty się nie wywyższasz bo mieszkasz w "Polsce A", nie opowiadasz o bogactwach itd. W przeciwieństwie do podkrakowskiego ciecia, miały być bogactwa, rozwój, cała Polska wschodnia podobno tam ściąga, a się okazuje że podwórko zasrane przez kury, a na środku podwórka kupka gnoju.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko jest jedną różnica. Ty się nie wywyższasz bo mieszkasz w "Polsce A", nie opowiadasz o bogactwach itd. W przeciwieństwie do podkrakowskiego ciecia, miały być bogactwa, rozwój, cała Polska wschodnia podobno tam ściąga, a się okazuje że podwórko zasrane przez kury, a na środku podwórka kupka gnoju.

I najnowsza ładowarka manitou do ładowania tej kupy 🤭

inbound3888456763122352346.png

16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gościa żyjącego w bogatych stronach...

No zdjęcia tego nie odzwierciedlają...

I miał bym to gdzieś, gdyby nie to że ciągle gadasz że inni gorzej mają ..znaczy w Polsce B...

Bo to twój podział, i twoje zwidy.

Masz Kolego sam spore kompleksy.

Wymysł les sobie że jesteś kimś lepszym, bo w bogatszych stronach żyjesz.

Pisałem już kiedyś.

Pokaż co Ty osiągnąłeś...a nie co okolica.

👍👏

Opublikowano

Nie ma czego takiego jak Polska a i b. Wyrównanie poziomu dostępu do dóbr i informacji bardzo spłaszcza te różnice. Wielkie miasta mają tteatry, filharmonię czy kluby dla małolatów. Oczywiście jak ktoś chce kupić coś Gucci czy inne Burberry  to już w dużym mieście ale do normalnego codziennego życia w zasadzie każde miejsce w Polsce będzie podobne. Tak więc można mieć chujnię w pozornie bogatej okolicy lub dobre gospodarstwo w pozornej chujni. 

• Like 1
Opublikowano

Nadal jednak jest taki podział w mentalnosci, także urzędników. Jak na dłoni widać powiaty, które znajdowały się w zaborze rosyjskim vs te, które były na przykład w pruskim. Do rosyjskiego dorównac może tylko austriacki, chociaz tam nie było takiego łapówkarstwa i złodziejstwa wśród urzędników

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v