Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Przychodzi jakiś ciul do telewizora i mówi iż gdy wygra Trump to Tusk ma się podać do dymisji. Może jeszcze po murzyńsku mamy zacząć gadać?

To jest efekt  zajebistej roboty którą wykonała Pani Ambasador Mosbacher. Tak ich napieprzała aż tresura przyniosła właściwe rezultaty. To  jej spuścizna a teraz Pan Błaszczak gotów jak foczka skakać przez płonące kółka.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

To jest efekt  zajebistej roboty którą wykonała Pani Ambasador Mosbacher. Tak ich napieprzała aż tresura przyniosła właściwe rezultaty. To  jej spuścizna a teraz Pan Błaszczak gotów jak foczka skakać przez płonące kółka.

Obecni u władzy w Polsce zaczynają się  łasić jak koty, będą miauczeć do Trumpa .

@mirro tego nie widzi .

• Haha 1
Opublikowano

Wypowiedz byłego Polskiego Prezydenta po co się odzywa . Sam był fatalnym Prezydentem Polski .

Cytat .

Lech Wałęsa nie kryje swojego rozczarowania w związku z wynikami wyborów prezydenckich w USA, które wskazują na zwycięstwo Donalda Trumpa. W rozmowie z Polską Agencją Prasową były prezydent Polski wyraził zaniepokojenie, twierdząc, że wybór Trumpa jest "fatalnym przykładem" dla świata.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, galan99 napisał(a):

Obecni u władzy w Polsce zaczynają się  łasić jak koty, będą miauczeć do Trumpa .

@mirro tego nie widzi .

Mirro to widzi, ale ponieważ jesteśmy udupieni kontraktami na broń, za które trza będzie płacić, to łaszenie się nic nie da. Oczywiście dla Trumpa , Polska to dobry przykład, który będzie cały czas podawał przy okazji mówienia o obronności. Sprzdali LNG, sprzedali broń, to czego chcieć więcej?

11 minut temu, nie napisał(a):

co za idioci

image.png

Czekaj, czekaj. Czyli gdyby był to uczestnik manifestacji, taki przypadkowy, może nawet nie dymiący gdzie dostał z tej armatki a obrażenia miał podobne to by sprawy nie było?

Szkolenie, to szkolenie wypadki zdarzają się.

To może niech się obudzą ci, co dymią na manifestacjach. Wtedy nie nędzie potrzeby użycia armatek i szkolenia z ich użyciem też. Taniej, prościej, bezpieczniej.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał(a):

Obecni u władzy w Polsce zaczynają się  łasić jak koty, będą miauczeć do Trumpa

Raczej wygląda na to że teraz wszystkie obecni u władzy będą kandydować na prezydenta pod wpływem zwycięstwa Trampa, wszystkie myślą że ten numer też tu im się uda. Masakra jakie mamy niby elity władzy.

Opublikowano
6 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

Strategiczne gałęzie: przemysłowe, energetyczne, bankowe, medialne powinny być w rękach państwa. Czy ktoś z nas chciałby, by za włączenie prądu w mieszkaniu odpowiadał sąsiad, albo prowadził nam budżet domowy? Załużmy , że dla sabotażu odcina się dopływ prądu, nie ma konkurencji, żądają większych opłat, a na końcu wyłączają prąd na dobre, państwo po kilku dniach umiera. przyjeżdża schooltz na białym koniu i proponuje włączenie np slaska, wielkopolski  do niemiec, bo tam prad jest. Nie potrzeba wojny. Sięgnijmy do mediów, obecnie w sumie tak mamy i nie jest najlepiej. załóżmy, ze sasiad, wezmy do tego niemcy, chca zrobic dywersje i oslabic nasze panstwo. Daja kase na media, one kreują np. nasze władze na szpiegów rosji, albo dyktatorow, spoleczenstwo sie buntuje, robi sie podzial na 2 frakcje, prorzadowe i proopozycyjne(w tym wypadku niemieckie -  uwierzyli ). Ludzie zaczynaj sie klucic, wychodzic na ulice. Przyjezdza agent niemiecki....wykreowany na patriote, ale w jego dzialaniach widac konsekwentne oslabianie panstwa, wyprzedawania majatku, a przede wszystkich "gałęzi strategicznych". A wtedy przyjezdza schooltz na białym koniu ......

Komuszek i do tego bredzi. Tak Niemcy Niemcy. Chłopie w jakim ty świecie żyjesz. W takim USA wszystko prywatne i jakoś sąsiad nikomu centralnego nie odcina ani budżetu domowego nie zabiera.

4 godziny temu, DTaras napisał(a):

hyhy a to nie jest czasem spółka akcyjna? Dino napierd...la te swoje szopki zgodnie z założeniami zmodyfikowanymi o koszty prowadzenia działalności. Weszli w fotowoltaikę na swych dachach, zmodyfikowali projekty koszem parkingów o powierzchnie do wynajęcia. Mają ogromny problem z brakiem obsad to ograniczają ekspansję. W mieście mam Dino i zaraz będzie drugie. W promieniu 5 km będzie tego z pięć. Mam też Aldi, Lidla, dwie Biedronki (trzecia w budowie), dwa Netta, Inter Marche i gdzie nie ebniesz kamieniem to Żabka. Miejscówa 18 tys. mieszkańców otoczona magazynami. Dach nad głową i żarcie to teraz u nas podstawa istnienia niestety. Trzeba by się zająć rozrywką to może by człowiek coś jeszcze z tego wyciągnął. Problem jest taki iż nienawidzę prochów i trup zaczął by się słać gęsto...

Trump jest jaki jest i po pierwszej kadencji wie, że guzik może prócz gadania. Będzie robił to co umi - kasę dla siebie i siał demagogię. Oby trzymał łapska z dala problemu Ukrainy rozwiązywać bo ta polskoindiańska zażyłość zabarwi się naszą krwią. USA podobno ma się znów stać potęgą - to jego słowa.

Dino jest znane z wyjebek na pracownikach i warunki pracy ma daleko gorsze niż w Lidlu czy Biedrze.

Trump guzik może. Wczoraj oglądałem zagraniczny dokument o nim. Putin na jakimś spotkaniu chciał go urabiać bo Trump łąsy na pochlebstwa Rosjanie nalegali na dłuższe spotkanie w cztery oczy by móc Trumpa rozmiękczyć. Ale amerykańska administracja widząc dokąd to idzie przerwała spotkanie.

4 godziny temu, jarecki napisał(a):

A ciekawy czy bedzie ingerował w ataki izraela na Palesteńczyków 

NO ba córka żydówka w kampanii mówił, że nikt jak on nie pomaga żydom więc nie wiem o co pytasz.

2 godziny temu, galan99 napisał(a):

W Polskim Sejmie kwik że wygrał Donald Trump . Takiego kwiku  nie spodziewał się po obecnych u władzy .

Na razie to tylko ty kwiczysz. 

Opublikowano

premier polski symuluje strzał z pistoletu w plecy prezydenta usa, minister spraw zagranicznych (kandydat na prezydenta) nazywa go faszystą (jego żona nazywa go hitlerem), a kandydat na ambasadora w usa, nazywa go niezrównoważoną marionetką putina

czy elity rządzące polską to debile? jacy wyborcy tacy politycy

teraz wyobraźmy sobie spotkanie tych idiotów z prezydentem usa

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, galan99 napisał(a):

@mirro tego nie widzi .

Łasił się pis i Duda. Jak obecni będą chcieli kupować w USA broń to i bez łączenia się Trump będzie ich witał serdecznie na amerykańskiej ziemi.

6 minut temu, Desperado napisał(a):

Raczej wygląda na to że teraz wszystkie obecni u władzy będą kandydować na prezydenta pod wpływem zwycięstwa Trampa, wszystkie myślą że ten numer też tu im się uda. Masakra jakie mamy niby elity władzy.

Wszyscy to będą kandydować z pisu. Tam tyle kandydatów że nawet nikt nie wie ilu. Ale ten numer też pisowi się nie uda tu. Ani Trumpa nie powtórzą ani Dudy 2015.

1 minutę temu, nie napisał(a):

premier polski symuluje strzał z pistoletu w plecy prezydenta usa, minister spraw zagranicznych (kandydat na prezydenta) nazywa go faszystą (jego żona nazywa go hitlerem), a kandydat na ambasadora w usa, nazywa go niezrównoważoną marionetką putina

czy elity rządzące polską to debile? jacy wyborcy tacy politycy

teraz wyobraźmy sobie spotkanie tych idiotów z prezydentem usa

Spokojnie nie stresuj się. Jak obecny rząd będzie chciał w USA kupować np broń Trump będzie ich witał serdecznie na amerykańskiej ziemi a debilem tylko ty będziesz bo tego nie rozumiesz o co izbie gra w polityce.

Mało tego Trump nawet wojny na UA w 24 godziny nie skończy. Bo UA to też potencjalny duży klient na broń i strefa wpływów więc daj na luz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Komuszek i do tego bredzi. Tak Niemcy Niemcy. Chłopie w jakim ty świecie żyjesz. W takim USA wszystko prywatne i jakoś sąsiad nikomu centralnego nie odcina ani budżetu domowego nie zabiera.

Dino jest znane z wyjebek na pracownikach i warunki pracy ma daleko gorsze niż w Lidlu czy Biedrze.

Trump guzik może. Wczoraj oglądałem zagraniczny dokument o nim. Putin na jakimś spotkaniu chciał go urabiać bo Trump łąsy na pochlebstwa Rosjanie nalegali na dłuższe spotkanie w cztery oczy by móc Trumpa rozmiękczyć. Ale amerykańska administracja widząc dokąd to idzie przerwała spotkanie.

NO ba córka żydówka w kampanii mówił, że nikt jak on nie pomaga żydom więc nie wiem o co pytasz.

Na razie to tylko ty kwiczysz. 

Moja radość nie zna granic z wygranej Trumpa i będę to głosił przez 4 lata .

lewaki kwiczą i drą łacha wiec zaczynaj z nimi kwiczeć nie długo zagościcie u władzy .

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wszyscy to będą kandydować z pisu. Tam tyle kandydatów że nawet nikt nie wie ilu. Ale ten numer też pisowi się nie uda tu. Ani Trumpa nie powtórzą ani Dudy 2015.

No akurat słuchałem tych z KO i to oni wszyscy jak leci pitolą o kandydowaniu.

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy to przesada jest tylko dwóch Trzaskowski i Sikorski. Przy czym będzie Trzaskowski.

MI tam wsio ryba kto wygrał. Trump to moralne dno jak na prezydenta mocarstwa światowego ale tak sobie wybrali. Bo w USA liczy się kasa ludzie widzieli, ze za Trumpa było tanio za BIdena drogo i gitara.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

MI tam wsio ryba kto wygrał. Trump to moralne dno jak na prezydenta mocarstwa światowego ale tak sobie wybrali. Bo w USA liczy się kasa ludzie widzieli, ze za Trumpa było tanio za BIdena drogo i gitara.

A w Polsce szczaw i mirabelki .

Opublikowano

Skoro taka potęga to czemu żebrzą na okrągło o pomoc, bez pomocy zachodu i Polski dawno byłoby po nich wspomnienie, bezczelność ukraińców nie zna już granic, ale Tramp szybko postawi ich do pionu teraz.

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

bezczelność ukraińców nie zna już granic, ale Tramp szybko postawi ich do pionu teraz.

Aaaaaaa to tu Cię boli. A pewnie, pewnie i zaraz zgodzą się na usunięcie pomników Bandery, ekshumację ofiar i cała resztę?

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Desperado napisał(a):

Skoro taka potęga to czemu żebrzą na okrągło o pomoc, bez pomocy zachodu i Polski dawno byłoby po nich wspomnienie, bezczelność ukraińców nie zna już granic, ale Tramp szybko postawi ich do pionu teraz.

Żebyś się czasami nie zdziwił tą szybkością. Byłeś naiwny uwierzyłeś w 24 godziny A ja ci gwarantuje, że USA tak łatwo nie zrezygnuje ze swojej strefy wpływów na UA. Przecież jakoś ta wojna musi się kiedyś skończyć coś z tej UA zostanie mniej lub więcej. Przecież to trzeba będzie uzbroić wyposażyć odbudować tam jest ciężki szmal do zarobienia. Nawet jak Trump w swojej głupocie zapragnie oddać UA Putinowi to administracja szybko go z tej głupoty wyleczy.

Opublikowano
22 minuty temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa to tu Cię boli. A pewnie, pewnie i zaraz zgodzą się na usunięcie pomników Bandery, ekshumację ofiar i cała resztę?

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Żebyś się czasami nie zdziwił tą szybkością. Byłeś naiwny uwierzyłeś w 24 godziny A ja ci gwarantuje, że USA tak łatwo nie zrezygnuje ze swojej strefy wpływów na UA. Przecież jakoś ta wojna musi się kiedyś skończyć coś z tej UA zostanie mniej lub więcej. Przecież to trzeba będzie uzbroić wyposażyć odbudować tam jest ciężki szmal do zarobienia. Nawet jak Trump w swojej głupocie zapragnie oddać UA Putinowi to administracja szybko go z tej głupoty wyleczy.

Tu nie chodzi o rezygnację wpływów, wystarczy że dopilnują na co idzie kasa, a dopilnują z pewnością.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

3000% od jakiej liczby początkowej?

No i ciul. Niech se amerykany kupią TV Republika, doinwestują to będą mieli zajefajną telewizję. Ja tam czasem se oglądnę jakiś program na TV Republika, ale za dużo to niezdrowo.

4 minuty temu, Desperado napisał(a):

wystarczy że dopilnują na co idzie kasa,

Nie dopilnują. Bo nikt nie jest tym zainteresowany. A CIA już zupełnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v