Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Chodziło mi bardziej żeby ci się na plantację bobu nie wpierdylił.   xD

A niech się wpierdyla, jak go znajdę to na poprawiny do altanki zaproszę ;) On jest mile widziany, nie to co ORMOwcy ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 3
Opublikowano

A nie masz czegoś na czasie,  jakiegoś mema o kolejkach ukraińców po wykup polskich przedsiębiorstw, nieruchomości?🤣

Opublikowano

Przeprowadzenie pierwszej tury wyborów prezydenckich byłoby możliwe także 4 i 11 oraz 25 maja 2025 roku.

Druga tura wyborów prezydenckich 1 czerwca 2025 r.

Będą składali obietnice czego to nie dokonają rewolucjoniści .

Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał(a):

Nie rozpadnie, bo ludzie ci mądrzejsi już zaczynają przeglądać na oczy że innej drogi dla Polski nie ma żeby nie straciła całkiem suwerenności.

Konfederacja ma obronić przecie wielbią onucę .

Opublikowano

Ciekawie się dzieje. Szopa wczoraj zeznawał 8 godzin dzisiaj 6. Jego obrońca którego wybrał po zwolnieniu wcześniejszych dwóch. Jacek Dubois broni również innych zamieszanych w te sprawę którzy zdecydowali się sypać tgz sygnalistów jak to się teraz ładnie nazywa. Ciekawe czy ten który siedzi w UK też się zdecyduje sypać?

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A niech się wpierdyla, jak go znajdę to na poprawiny do altanki zaproszę ;) On jest mile widziany, nie to co ORMOwcy ...

i co tam będziecie robić ? 🌈

20 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ciekawie się dzieje. Szopa wczoraj zeznawał 8 godzin dzisiaj 6. Jego obrońca którego wybrał po zwolnieniu wcześniejszych dwóch. Jacek Dubois broni również innych zamieszanych w te sprawę którzy zdecydowali się sypać tgz sygnalistów jak to się teraz ładnie nazywa. Ciekawe czy ten który siedzi w UK też się zdecyduje sypać?

serio ?  a ile to ich pozamykali ? co z komisjami najbardziej śmieje się od tych wiz .. a obajtek siedzi ? a co z gapliński  ?  

Opublikowano

S. Żerko
W konkursie na najbardziej wkurwiającą Polaków postać prowadzi zdecydowanie Pan prezydent 
@ZelenskyyUa. Wśród komentarzy dominują głosy, że ma sp***dalać.

Ustalmy może jedno, dla Polski i Polaków: Pan prezydent Ukrainy jest niewdzięcznym antypolskim sk***ysynem.

Przydałaby się jakaś inicjatywa społeczna, mająca na celu doprowadzenie do odebrania Zelenskiemu Orderu Orła Białego.

wytrwale pracują na taką opinię

----------------------------------

doskonałe podsumowanie po-łgłówków

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v