Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Taa, wujek dobra rada. Sędzia sprawiedliwy🤣

Ja tylko mówię jak to wygląda ... Nakręciłeś się i nie panujesz nad sobą ... Żeby nie znalazł się jakiś sygnalista i nie zapewnił Ci urlopu od AF ...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Ta telewizja lepiej wygląda .

Pis był wtedy mądry i widział w unii korzyści więc namawiał polaków do wstapienia

A taki Giertych był przeciwko UE a jego ojciec był nawet europosłem. No i gdzie teraz Roman jest ?

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Elektrownie niemodernizowane więc co pis robił przez 8 lat. Powstaje coraz więcej fotowoltaiki i nie ma czym przesłać bo sieci przesyłowe też nie modernizowane.

łatwo szczekać a minęło 8 lat więc po co było betonować sądy zamiast modernozować energetykę

PIS nie umiał pompować kasy w media. to pompowanie polegało na tym że zaraz rodzina tych dziennikarzy znajdowała zatrudnienie w państwowych spółkach. Stąd to takie oddanie pis tych dziennikarzy.

Za dużo mieli dobrodziejstw i dlatego nie umieli ustapić z honorem

To fakt. Pis zaniedbał energetykę i tu nie chodzi o linie przesyłowe tylko o magazyny energii. Tylko dlaczego PO zamiast najpierw modernizować elektrownie namawia ludzi na panele ?

Co do telewizji to również fakt. Pis też powinien transzami dotować tv. Tak po 100 czy 200 mln na 2 miesiące. Ludzie przez ten czas by zapomnieli, że przed chwilą była dotacja a w razie czego znalazło by się temat zastępczy.

@jahooo załóż nowy temat.

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja tylko mówię jak to wygląda ... Nakręciłeś się i nie panujesz nad sobą ... Żeby nie znalazł się jakiś sygnalista i nie zapewnił Ci urlopu od AF ...

Ja się nakręciłem? 

Jak wygląda, może w połowie czytać zacząłeś?

Możecie sygnalizować , co to zmieni?

Uważasz że za  np ten post mogę ni z gruchy ni z pietruchy  stwierdzić ześ oszust? Miałoby to jaki kolwiek sens? Jaka kolwiek podstawa by tak stwierdzić

Nie podniósłbym Ci ciśnienia?

Jeśli odpowiesz twierdząco to ok. Wówczss usuwam się i więcej nie psuję Wam zabawy.

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Ja się nakręciłem? 

Uważasz że za  np ten post mogę ni z gruchy ni z pietruchy  stwierdzić ześ oszust? Miałoby to jaki kolwiek sens? Jaka kolwiek podstawa by tak stwierdzić

Jeśli odpowiesz twierdząco to ok. Wówczss usuwam się i więcej nie psuję Wam zabawy.

Szczerze, mnie to wcale nie rusza że mnie tu ktoś oszustem nazywa ... Już się przyzwyczaiłem, wiem co mam, a co uważają o mnie obcy ludzie mam tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ... Ci co powinni wiedzieć to wiedzą ...

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

A taki Giertych był przeciwko UE a jego ojciec był nawet europosłem. No i gdzie teraz Roman jest ?

To fakt. Pis zaniedbał energetykę i tu nie chodzi o linie przesyłowe tylko o magazyny energii. Tylko dlaczego PO zamiast najpierw modernizować elektrownie namawia ludzi na panele ?

Co do telewizji to również fakt. Pis też powinien transzami dotować tv. Tak po 100 czy 200 mln na 2 miesiące. Ludzie przez ten czas by zapomnieli, że przed chwilą była dotacja a w razie czego znalazło by się temat zastępczy.

LPR i samoobrona straszył unią nawet jeszcze w tej dobrej postaci . Może te zielone łady się odwrócą .

Magazyny energii to nic innego jak baterie podobne jak w elektrykach które też nie będą miały długiej trwałości ..

Panele są potrzebne ale powinny być tańsze bo teraz to trzeba kilkanaście lat żeby inwestycja się zwróciła

Może tu nie chodzi o to żeby polacy mieli swój prąd tylko pozorne udawanie pomocy. Jeśli ktoś nie kupuje prądu to i nie płaci vat, akcyzy i innych rzeczy zawartych w cenie prądu

Tvp nie jest taka nachalna jak te obecne dwie stacje . co miesiąc kasa czy raz na rok to mniejsze ma znaczenie

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Ale co tu sygnalizować? Sprawa dotyczy dwu użytkowników i zdaje się , że jest honorowa.  

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał(a):

Ja się nakręciłem? 

Kolego wirtualny obserwuje cię od dłuższego czasu i nie mogę wyjść w podziwu skąd masz tyle wolnego czasu a teraz stałeś się drażliwy jak oderwani od koryta pisowcy

Opublikowano

Weź no mi wytłumacz co ma mój wolny czas wspólnego z byciem oszustem.

Zdobądź się na odwagę i uzasadnij, połącz to w jedno albo przeproś

Opublikowano

troche rozumiem flustracje, cala ta klótnia wynikla z nazwania agresta oszusta. przesledzilem wczesniejsze wpisy. do tego momentu byla wymiana zdan, kto co robi, czym sie zajmuje, ile spedza czasu na pisaniu, ile kto ma ziemi. natomiast sam wpis "jestes oszustem" doprowadzil do eskalacji konfliktu. nie wnikam juz co pozniej pisaliscie, bo na wojnie uzywa sie roznej broni. samo" zabicie nastepce tronu franciszka ferdynanda" nastapilo w momencie uzycia epitetu. nie chce sie miedzy Was wtracac, bo to zawsze zle konczy sie dla takiej osoby, ale przykro mi to czytac. jestescie oboje doroslymi ludźmi,pracujecie, niewazne gdzie, piszecie duzo, dosc ciekawych wpisow. moze nie zgadzam sie z pogladami racyla, jestem przeciwnikiem rudego, ale czasem i on cos ciekawego napisze. starajcie sie nie obrazac, mozna sie wymieniać pogladami, ale nazwanie agresta oszustem, tylko po ilosci postow. jest troche nieuczciwe. agrest ma odmienne zdanie od Ciebie, ale nie mozemy go za to ganic. pisze duzo, moze lubi, glupio nie pisze, wyciaga fajne tematy. moze agrest jest mlodszy od nas, ma wiecej czasu, moze ma wieksze gospodarstwo, ma pomocnika, tato jeszcze z nim pracuje, jak. to na wsi. gdy bylem mlodszy gralem duzo w WoT, za duuuzo, zona miala pretensje. teraz na to patrze ze zachowywalem sie jak duren. bylem mlody, glupi,nalezalo sie zajac mloda dzieweczka, a nie grami. nie osodzajmy nikogo, kazdy pisze swoj scenariusz zycia. natomiast to forum zyje dzieki Wam, najwiecej tu piszecie. Szanujcie sie, mimo odmiennych zdan. niestety najwiecej radosci taka klotnia sprawiacie tuskowi i kaczynskiemu!

• Like 3
Opublikowano

wrocilem i sprawdzilem ta Wasza klotnie jeszcze raz. przykro mi, ale agrest napisal " z trolowania" - nie uzyl epitetu "trol". dajcie juz spokoj, bo za chwile zapomnicie o co sie klocicie. lepie poobrazajmy rudego i kaczora😎 albo mojego idola ralalka i ulubionego boksera🤔 podobno wystepowal na mistrzostwach wojewodztwa , a to juz spore wyzwanie! rafalek tylko mredkami sie bawil 😂

• Haha 3
Opublikowano

Najlepszego panowie w nowym roku. Wysokich plonów i mało poplonów 😁

Co to się stanęło od 1 stycznia co to za awantury? Myślę że setka z pieprzem i luzik będzie 🤭

Opublikowano
26 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

podobno wystepowal na mistrzostwach wojewodzt

Ostatnio kilka dni przed świętami żony siostrzeniec został amatorskim mistrzem boksu 86 kg ma 18 lat  . Się pochwaliłem 🙃

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

O kuźwa, wczoraj była obrona Karbali.

Film? Robiłem kiedyś ocieplenie w Dęblinie u wojskowego, na wianku po robocie trzy godziny opowiadał o tym filmie 😁 także znam na pamięć.

Opublikowano

szacun dla chlopaka! pogratuluj mu od nieznajomego z agrofoto😎 pewnie mowisz o mistrzostwach w warszawie?! tam wystepowali chlopaki,ktorzy na ringu nie mieli wiecej niz 5 walk. my znamy olimpiiski(amatorski) i zawodowy ten z tv. ale ten olimpijski podzielili na amatorski i profesjonalny. to właśnie byly mistrzostwa tego amatorskiego, dla takich zaczynajacych. poziom i tak jest duzy, dla przecietnego zjadacza chleba. pojechalo tam z klubu 2 chlopakow. po swietach napisze czy cos wygrali. ja cwicze kyokushin z dzieciakami, ale na boks tez sobie jezdze 😃 jest inaczej, ciekawie. chlopaki sa szybcy jak nie wiem co😎 jeszcze raz:pogratuluj chlopakowi , wielki uklon z mojej strony, osu😎

Opublikowano
38 minut temu, jarecki napisał(a):

Ostatnio kilka dni przed świętami żony siostrzeniec został amatorskim mistrzem boksu 86 kg ma 18 lat  . Się pochwaliłem 🙃

siostrzeniec żony? - powiadasz
no to rzeczywiście "musowo" pochwalić
że się tak niedyskretnie zapytam - a Ty masz jakieś wsparcie? ;)

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał(a):

Z tego mema wynika że wszyscy mogą kraść tylko nie pis

Po to było zdobycie trybunału, sądu najwyższego itp a następnie obsadzenie swoimi i rodzinami tych swoich tak żeby się nie odważyli nigdy pomyśleć samodzielnie jak ci dwaj którzy się wstrzymali co PO wskazała do Państwowej komisji wyborczej

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v