Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Uwierzą Nowogrodzkiemu z pisu za te dymanie rolnika za rządów pisu rolnicy tłumem polecą na niego głosować. Już zapomnieli kto kazał zboża nie sprzedawać kto na nawozach doił bo parę zł dopłat rzucili potem. 

Opublikowano

I widzisz, zero krytyki. Kandydat najbardziej proekologiczny, proklimatyczny pieprzy o rolnictwie, które najchętniej jutro by zaorał. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

I widzisz, zero krytyki. Kandydat najbardziej proekologiczny, proklimatyczny pieprzy o rolnictwie, które najchętniej jutro by zaorał. 

Jeden pieprzy o rolnictwie chcąc je zniszczyć, drugi pieprzy że jest niezależny i obywatelski a tak na prawdę siedzi na smyczy u Napoleona z Żoliborza ... Polityka panie, tam im więcej kłamiesz i oszukujesz tym jesteś lepszy ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

Dziś Trzaskowski deptał rzepak i ujmował się za rolnikiem i polską żywności. Nie może być tak by nasz rolnik płacił ślad węglowy a inni nie. Nie może być przenoszenia przepisów z innych państw o innym.uwarunkowaniu na nasz rynek.

I ludzie w to uwierzą 🤦‍♂️

Ludzie to wczoraj widzieli jak nawrocki pojechał ogladać krowy na wsi 🤣

Wszyscy ciepło ubrani w kurtki a on paradował przed krowami w kamizelce

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Nie wiem czy on by tak zawzięcie orał to rolnictwo. Po prostu na co dzień te tematy są mu dalekie. A z drugiej strony pis co robił jak nie orał rolnictwa. 5 dla zwierząt Kaczyńskiego to co to było? Wojciechowski przepisał zielony ład z programu pisy u to co to było? Te mówienie by nie sprzedawać zboża to co to było jak nie oranie. Nawozów cenę podnieśli z d*py o 50 % to co to było.

Najlepsze jest to, że wy mówicie że ko czy tam Tusk czy Trzaskowski zrobił by zrobi to i tamto a nie wiadomo czy zrobi czy zaora. A pis to robił i wam nie  przeszkadzało. Nie przeszkadzały wam fakty a straszycie domniemaniami.

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak to, niedawno tu pisali że TV Republika jest 2 siłą w kraju, teraz co innego, już nie nadążam xD 

Ja jakoś nie mam TV republiki jakoś mi nie łapie.

22 minuty temu, racyl napisał(a):

prorządowa to była tvp za pis

😄

Obudź się.

17 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie kompromituj się tak samo lub jeszcze bardziej jesteś tu zaangażowany w politykę i często swoje zaangażowanie popierasz wypisując lekko mówią głupoty co nie raz pokazałem. Zabawne jest jak próbujesz wmówić jaki to niby neutralny jesteś że niby my zaangażowani a z twoich tekstów wychodzi co innego niż chcesz przekazać.

Mnie nazywasz głupcem? Zastanów się trochę. Tak jestem za prawą stroną, przekomarzanie się mnie tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg. No bekę mam jak próbujecie udowodnić jak to tamta strona jest cudowna 😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Doradcy powiedzieli, ze w gajerze w oborze bezie sztucznie wyglądał to kazali zdjąć by wygląd był deko mniej formalny.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Polityka panie, tam im więcej kłamiesz i oszukujesz tym jesteś lepszy ...

Dlatego Trzaskowski w sondażach prowadzi

A rząd stworzył większy zbiór kłamstw czterech partii niż jednej pis.

Brawo. To mamy ustalone🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

No mamy ustalone, PiS też opowiadał bajki że dba o rolników, że są dla nich ważni, a co tak na prawdę było to wszyscy wiemy, drogie nawozy, niekontrolowany import z UA, debile PiSowscy nie potrafili nawet ustalić mądrego terminu okrywy, tylko przepisali z broszurki UE i mieliśmy chyba najgłupszą regulację w tym aspekcie w całej UE ... Mieli swojego komisarza ds rolnictwa i co, nico, i tak przechodziły wszystkie głupoty ekologów ... O tym że nie zgadzają się z Zielonym Ładem krzyczeli na krajowym podwórku, jak jechali do Brukseli to się im o tym zapominało ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Komicznie by było gdyby garnitur założył. Ale wam lepiej zaspany nieogolony w pomiętej koszulce Tusk walczący z bobrami pasuje🤣🤣🤣

Ot popatrz jak jedrmu wytykasz  coś co dziwić nie powinno, a u drugiego teatru nie widzisz

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Prowadzi bo ludzie nie chcą żeby 3 raz wygrał taki duda. To nie znaczy że jest dobry kandydat

Jeszcze duda będzie robił teraz karierę jako działacz sportowy 🤣.

Wstydu nie mają wszyscy wywodzący się z pis i taka jest prawda. Jak trzeba nisko upaść żeby sie pchać między sportowców

Opublikowano

zostal wybor miedzy dzuma a cholera..

a reszta jeszcze gorsza..

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nieprawda...

Chyba że to będzie śladowa ilość w daniu.

nie wiem czy nie umiecie ziemniakow uprawiac czy gotowac ??🤣

2 godziny temu, Desperado napisał(a):

Spokojnie jacus  xD wdzieliśmy ten dobrobyt u ciebie w Polsce A, posprzątaj najpierw ten bajzel u siebie.   😜

A wiesz czemu nie porwie ludzi, bo ludzie to debile i łykną gówno, byle owinięte w papierek, a ta pani właśnie mówi że w tym ładnym papierku jest gówno.

pokaz swoj ..ty masz w piwnicy porzadek ? bo ja ziemniaki..

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Internet 

Mazowieckie, żonę, w domu.

Z radia Maryja 

a tak bardziej konkretnie ?? mazowieckie jest duze.miedzy wilanowem a "mordami " jest troche odleglosci..

ja ogladam trwam a tvn -u prawie wcale.tylko miionerow.

23 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Mamy trzy telewizję informacyjne i wszystkie trzy główne media są pro rządowe. Ale nikomu to nie przeszkadza i nikt tu nie napisze. 

dwa sa zawsze prorzadowe ..tvp i pis-sat..

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Komicznie by było gdyby garnitur założył. Ale wam lepiej zaspany nieogolony w pomiętej koszulce Tusk walczący z bobrami pasuje🤣🤣🤣

Ot popatrz jak jedrmu wytykasz  coś co dziwić nie powinno, a u drugiego teatru nie widzisz

Tylko dostosować się do warunków panujących i otoczenia .

Takie ustawki urwanych z choinki na potrzeby kampanii od razu widać

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Mamy trzy telewizję informacyjne i wszystkie trzy główne media są pro rządowe. Ale nikomu to nie przeszkadza i nikt tu nie napisze. 

Tak jest obecnie ,ale 

Godzinę temu, racyl napisał(a):

prorządowa to była tvp za pis

😄

I tylko to jest istotne....,bo 

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

(..) sramy tylko na tych z którymi się niezgadzamy🤣 swoich nie ruszamy...

😁😁😁😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

. Kompromitacją jest co wyraźnie napiąłem

nie wiem co sobie napiąłeś, mnie w to nie mieszaj :D 

czy galerię zakorkowali jacyś kosmici?

nie, to tylko banda po-paprańców, nawet świateł nie potrafią ustawić żeby można było swobodnie przejechać

Tajemnica adwokacka obowiązuje podczas obrony a nie przy ukrywania to raz. A dwa na pewno nie dotyczy ona współpracowników Romanowskiego. Znowu życie z ciebie zadrwiło.

prawo tak jak my je rozumiemy

najpierw aresztują pomimo immunitetu, a teraz próbują zastraszyć adwokata

po-lszewizm 🤮

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Tak się robi sektę. Niestworzone teorie dla słabych umysłów, straszenie, wmówienie że jest tylko jedna prawda a wszyscy inni kłamią i są wrogami . Potem tłuszcza jest już bezwolna, zastraszona i można nimi sterować jak się chce. 

jakbym czytał twoje posty :D 

1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

No chyba że wy dwaj na forum

piękna riposta  👏 :D 

Opublikowano
45 minut temu, Agrest napisał(a):

Widzą tylko jedną stronę medalu.

42 minuty temu, jacus napisał(a):

🤣

a tak bardziej konkretnie ?? mazowieckie jest duze.miedzy wilanowem a "mordami " jest troche odleglosci..

ja ogladam trwam a tvn -u prawie wcale.tylko miionerow.

dwa sa zawsze prorzadowe ..tvp i pis-sat..

Co to mordami? A ty skund?

Opublikowano

Ja już kiedyś wyraziłem swoją opinię. Gdyby kandydat konfy wszedł do 2 tury to w niej by wygrał z Trzaskowskim.

A to dlatego że większość wyborców KO to ośmiogwiazdkowcy . Wiedzą że to kloaka , ale zagłosowali przeciw pis.

W takim układzie pisowcy w drugiej turze poprą konfederata plus pewno ze 30% tych co poparli ten twór rządowy też obróciłaby się przeciw trzaskowskiemu.

Ale media nawet o takim scenariuszu nie mówią, bo sama wzmianka mogłaby pobudzić tych z resztką własnego rozumu do myślenia i rysowania scenariusza.

Więc walka jest między po a pis.

Zapomniałem dopisać

Wówczas  dopisałem że osobiście chyba bym wolał Bosaka ma miejscu mentzena.

Opublikowano

większość wyborców pis jest tak nie rozgarnięta że nawet nie wie co to jest konfederacja i kto od nich startuje 🤣

14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Widzą tylko jedną stronę medalu.

A gdzie ta druga strona medalu ? Przyjechał pisowski kandydat na wieś i poszedł w kamizelce oglądać krowy 🤣

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v