Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Głosowanie w prawyborach, do udziału w których uprawnionych było ponad 25 tys. działaczy PO, Nowoczesnej, Zielonych i Inicjatywy Polska odbyło się w piątek i zakończyło o północy. Stosunkiem głosów 74,75 proc. do 25,25 proc Radek ośmieszony  . wygrał Rafał Trzaskowski.

Za 90 dni wybory na Prezydenta warszawy . 

Kogo obsadzą ?.

image.png

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jesteś bardziej skomplikowany od baby 😉

Kiedyś za dużo brałem na siebie. Odpowiadało to tak przełożonym . jak i podwładnym. Ale trza było wypracować inny system , bo tak sie nie dało.

Opublikowano (edytowane)

Za króla Polski Rafała będzie tak śpiewane . Sławomir Mentzen - powiada że tak . Premier też co raz bardziej o tym powiada co jest ?. Powiem tez tak . Kiedy mówię że mnie to wali, to tak jest. Problem po prostu nie istnieje. 

Szwedzki minister ostrzega przed możliwą wojną z Rosją .

5 mln rozdanych ulotek. Szwecja i Finlandia radzą obywatelom, jak przygotować się na wojnę .

Uprawiają propagandę straszą ludzi @mirro jak to jest ?.

W Polsce nic nie powiadają nie ostrzegają - Ciekawe co Powie , Król Polski Rafał .

Elektrownia w Czarnobylu nasze pachołki nic nie powiedzieli czemu ?.

Szwedzi poinformowali . Nadal Szwedzi ostrzegają obywateli czy są głupim Narodem że to czynią .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
33 minuty temu, galan99 napisał(a):

Szwedzki minister ostrzega przed możliwą wojną z Rosją .

5 mln rozdanych ulotek. Szwecja i Finlandia radzą obywatelom, jak przygotować się na wojnę .

Uprawiają propagandę straszą ludzi @mirro jak to jest ?.

Spokojnie ,nasz naród jest już od dawna przygotowany . Była pandemia ,później atak Ruskich na Ukrainę, a to przełożyło się na to, że w niejednym domu porobione zapasy żywności  na dłuższy okres ,skitrane trochę gotówki itd. Wielu miało za złe że ówczesny rząd straszył ,ale ludzie wolą być zabezpieczeni , przynajmniej tak jest w mojej okolicy.

54 minuty temu, jarecki napisał(a):

Miro , Jesteś bardziej skomplikowany od baby 😉

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/skandal-w-niemieckiej-policji-27-latka-miala-odurzyc-i-wykorzystac-kolegow/g7lscf2

Co tam się stało , po się pogubiłem ..., to była policjantka ,czy po tuningu ...??

• Haha 1
Opublikowano

I jak tam obywatel Kaczyński wybrał kandydata obywatelskiego?

W dniu 23.11.2024 o 12:02, Tomasz0611 napisał(a):

@nie kto to jest ten Nawrocki ?? Na prawdę nie ma w PiSie nikogo kto by nie był zamieszany w te wasze machlojki i oszustwa ??

Nawrocki to jest gość który kupi łózko mające być łóżkiem z jakiegoś obozu czy więzienia a ostatecznie będące łóżkiem z psychiatryka.

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Spokojnie ,nasz naród jest już od dawna przygotowany . Była pandemia ,później atak Ruskich na Ukrainę, a to przełożyło się na to, że w niejednym domu porobione zapasy żywności  na dłuższy okres ,skitrane trochę gotówki itd. Wielu miało za złe że ówczesny rząd straszył ,ale ludzie wolą być zabezpieczeni , przynajmniej tak jest w mojej okolicy.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/skandal-w-niemieckiej-policji-27-latka-miala-odurzyc-i-wykorzystac-kolegow/g7lscf2

Co tam się stało , po się pogubiłem ..., to była policjantka ,czy po tuningu ...??

No normalnie, nikt jej na trzeźwo nie chciał, to ich upiła. Jak się dowiedzieli, kogoposuwali po pijaku, to donieśli

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

I jak tam obywatel Kaczyński wybrał kandydata obywatelskiego?

Nawrocki to jest gość który kupi łózko mające być łóżkiem z jakiegoś obozu czy więzienia a ostatecznie będące łóżkiem z psychiatryka.

miecz chrobrego,fortepian paderewskiego. 

ale kolekcji czartoryskich nic nie przebije. 

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kolekcja Czartoryskich to był gruby wał na 100 mln Euro.

Dlaczego ? Skoro jeden z najcenniejszych obrazów wyceniany jest o wiele więcej od tej kwoty  ,nie wspominając o całej reszcie muzealiów. 

Opublikowano

gdyby ci kto chcial sprzedac ciagnik za 10 % jego wartosci to bys kupil ??

czy zapalila by ci sie lampka ze to szwindel ?

tych dziel sztuki nie mozna  bylo sprzedac , na wypozyczenie musiala byc zgoda, na wywiezienie na wystawe za granice jeszcze wiecej zachodu.

wlasciciele byli nimi tylko z nazwy -wiec kasa od wujka radziwila byla jak gwiazdka z nieba. za darmo kasa wpadla. temu od razu do raju podatkowego zostala przetransferowana bez wiedzy wiekszosci czlonkow rodziny.

cos jak obecnie  w polsacie sie dzieje.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacus napisał(a):

gdyby ci kto chcial sprzedac ciagnik za 10 % jego wartosci to bys kupil ??

czy zapalila by ci sie lampka ze to szwindel ?

tych dziel sztuki nie mozna  bylo sprzedac , na wypozyczenie musiala byc zgoda, na wywiezienie na wystawe za granice jeszcze wiecej zachodu.

wlasciciele byli nimi tylko z nazwy -wiec kasa od wujka radziwila byla jak gwiazdka z nieba. za darmo kasa wpadla. temu od razu do raju podatkowego zostala przetransferowana bez wiedzy wiekszosci czlonkow rodziny.

No to raczej dobrze że cała kolekcja została przejęta z tego letargu ,  zapewne z  tej kolekcji żadnego pożytku by nie było. Nie wykluczone że w następnych latach niewiele by z tego zostało, bo utrzymanie takiego zbioru też jest kosztowne i wymagające a tak ktoś o to zadba.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Kuźwa miałem to skomentować, ale oplułem ekran ze śmiechu. Taka wiadomość, to nawet na moje zjebane poczucie humor, to zbyt wiele.image.png.74fedc560bda80c878501f58e0ff1b7b.png

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Dlaczego ? Skoro jeden z najcenniejszych obrazów wyceniany jest o wiele więcej od tej kwoty  ,nie wspominając o całej reszcie muzealiów. 

Ta kolekcja i tak byłą w dyspozycji państwa polskiego. Czartoryscy nie mogli  z tym nic zrobić. Byli właścicielami tylko formalnie. O wszystkim decydowało państwo. Gliński zapłacił 100 mln euro za coś do czego i tak już miał prawo.

42 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jarozbaw się osral i nie ogłosi osobiście przygrywa z pisu 🤣

Nie wiadomo czy sam kandydat się nie osrał z nerwów. Bo zapowiedział go Nowak zagrali muzykę były owacje i nie wyszedł. Potem Nowak pierdzielił jakoś dziwnie potem Kaczor widać, ze grali na czas.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Bo zapowiedział go Nowak zagrali muzykę były owacje i nie wyszedł.

Może ktoś im szepnął że Nawrocki to jednak liberał i to z tych nowszych, więc zatrzymali go na zapleczu?image.png.ef75ac545caa8884226cc06f7cedeae8.png

• Haha 2
Opublikowano

Chyba myślą że On oddany sprawie towarzysz i zasłużony NKWDzista. Ale zdaje się mylą się i to grubo. Ale niech tak myślą. Oczekuję zdziwionych min i otwartej szeroko gęby.image.png.14e8637ffdc5bf48f55c8f4a7ab030f0.png

Opublikowano (edytowane)

Chyba się zawiedziesz nie dostąpi wygranej w wyborach i nie zadziwi pisowskich towarzyszy. A myślę, że byłyby duże szanse by się zerwał z Jarkowej smyczy.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v