Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tacy jak ona powinni miec foliowe czapeczki na glowie.. zeby od razu wiadomo bylo ze ma sie do czynienai z glabem i nieukiem i nie marnowac czasu na sluchanie..

5 godzin temu, witejus napisał:

Nie dość że głupi to jeszcze zboczeniec.

a jak myslisz ktos ktonigdy nie zaruchal to ma cos jeszcze ..masz parenascie  lat doswiadczenia w tym wiec sie podziel spostrzezeniami. 😂

on nie jest zboczencem-tylko zwykla ciota 🤣

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, jacus napisał:

on nie jest zboczencem-tylko zwykla ciota 🤣

A kiedy miał se spokojnie pogejować, jak za młodu zaraz ZOMO by go wyleczyło z takich zachcianek?:lol:

Potem jeszce nabawił sie mizoginizmu, waginosceptycyzmu i nagle lekarze okazali się bezradni.:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/ceremonia-otwarcia-igrzysk-przycmiona-przez-ostatnia-wieczerze-bezsensowne-i/tf5fpl2,5e4c2379 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/poslanka-lewicy-ostro-o-zawieszeniu-przemyslawa-babiarza-czy-wyscie-zwariowali/dk3rhq4 nawet lewicowy Onet i lewacka Żukowska jest przeciw-pytanie czy naprawdę rząd Tuska do reszty zwariował?czy chce być bardziej lewacki od lewicy?

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

dla setek milionow ludzi  to okazja do poznania ostatniej wieczerzy-do tej pory nie mieli o niej pojecia ..

A to zapytaj "szeregowego katolika" o co kaman w Ostatniej Wieczerzy. Możesz sie ostro zdziwić.

Opublikowano

Do sieci trafiło nagranie z alkoholowych ekscesów ppłk. dr. n. med. Piotra Szymańskiego. Ledwo ponad 2 minuty materiału przepełnione jest wulgarnymi atakami na nagrywającego go mężczyznę oraz stojącą w grupie osób kobietę. Mundurowy jest Konsultantem Wojskowej Służby Zdrowia w dziedzinie neurologii.

"- Powinienem ci pie**olnąć grubasie, ale jesteś ku**a za tłusta 

-Ty śmieciu, ku**o pisowska, szmato"

oficer wojska polskiego, doktor 🤮🤮

to jest właśnie peowska patologia wyhodowana na tvn

pis≠po

Opublikowano
5 godzin temu, MariuszDe napisał:

Bo teraz nastała POstkomuna.  Nowej władzy nie spodobał się demokratyczny przejaw wyrażania osobistych opinii.  A tak w ogóle to kto i dlaczego poczuł się dotknięty tą wypowiedzią?

Opublikowano

otwarcie igrzysk w londynie: kultura, tradycja, pokazanie co uk ma najlepszego

otwarcie igrzysk w paryżu: brzydota, prostactwo, zboczeństwo, chamstwo, gloryfikacja terroryzmy, patologia

Zło nie jest w stanie stworzyć niczego nowego, może jedynie zniekształcać i niszczyć to, co zostało wymyślone lub stworzone przez siły dobra.

uśmiechnięci zamordyści z tvpo zawiesili dziennikarza za cytowanie autora słów piosenki :D i jeszcze w wiadomościach tłumaczyli, że postępują słusznie - debile

wolne, tolerancyjne media 🤮 ściek jakich mało, czerpiący wzorce z rosji; takiego syfu to jeszcze w polsce nie było, po-lszewia

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, andrzej78 napisał:

Bo teraz nastała POstkomuna.  Nowej władzy nie spodobał się demokratyczny przejaw wyrażania osobistych opinii.  A tak w ogóle to kto i dlaczego poczuł się dotknięty tą wypowiedzią?

Mnie to jakoś bardzo przypomina "obrazę uczuć religijnych". Zdaje się że sprawy zaszły za daleko i teraz wypowiedź na każdy temat może być odbierana jako obraza kogoś albo czegoś. Jedni płaczą że im Pan Babiarz hymn obraził, drudzy że Ostatnią Wieczerzę sponiewierano. Ale źródło tego chyba jest całkiem gdzie indziej.

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Mnie to jakoś bardzo przypomina "obrazę uczuć religijnych". Zdaje się że sprawy zaszły za daleko i teraz wypowiedź na każdy temat może być odbierana jako obraza kogoś albo czegoś. Jedni płaczą że im Pan Babiarz hymn obraził, drudzy że Ostatnią Wieczerzę sponiewierano. Ale źródło tego chyba jest całkiem gdzie indziej.

Tylko nadeszły takie czasy że obrażać można tylko jedna stronę bo wtedy jest wolność słowa a obrażając drugą stronę to już jest mowa nienawiści ,wyobraźcie sobie co by było gdyby podczas igrzysk zrobili takie ,,prześmiewcze show,, odnośnie religii islamu? Ile by we Francji spalono samochodów sklepów ilu ludzi straciłoby głowę? I to niestety dosłownie...za daleko to idzie zdecydowanie za daleko...

Opublikowano
11 minut temu, MariuszDe napisał:

Tylko nadeszły takie czasy że obrażać można tylko jedna stronę bo wtedy jest wolność słowa a obrażając drugą stronę to już jest mowa nienawiści 

wypisz wymaluj TVPinfo przez ostatnie 8 lat

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Francja kraj pogański , ulice pełne złodziei i bandytów co chcieli pokazać tym przekazem na otwarcie igrzysk ? jak dla mnie to bardziej mnie to utwierdza w wierze . A po za tym bojkotuję tą olimpiadę bo jest w kraju kolaboranckim .

Babiarz nie potrzebnie się podłożył , przecież wiedział że za PO nie ma wolności słowa , jest to człowiek z wartościami i już od dawna był na celowniku komuchów z tego rządu .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano

Jak ludzie przestają myśleć krytycznie i dają sobie zamontować kółko do nosa jak bydlęciu w zamian za jakieś pozorne korzyści to im łatwo wpoić nowe tradycje postrzegania i stają się ślepym mięchem.

Opublikowano
15 godzin temu, jacus napisał:

dla setek milionow ludzi  to okazja do poznania ostatniej wieczerzy-do tej pory nie mieli o niej pojecia ..

nie wazne jak wazne ze po nazwisku...

Nic głupszego nie mogłeś wymyśleć , jak ci się podobała ta laska z długą brodą ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v