Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

co was chlopow malorolnych ze wsi obchodza miejskie problemy ???

podnicacie sie strefami czystego powietrza w miejscach w ktorych nigdy nie byliscie i pewnie nie bedziecie..

po co pojedziecie do  centrum prawdziwego miasta ?? tam nic nie ma procz barow restauracji,sklepow dla bogatych . 

17 godzin temu, MariuszDe napisał:

gdy sprzedam 1,5 ha tez beda wgazetach o mnie pisac ??

12 godzin temu, galan99 napisał:

Czy to nie jest piękne .

Może być zdjęciem przedstawiającym mapa i tekst

Jak oceniacie Rudego , proszę o radosne wpisy . 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Prawda, o której nie usłyszysz w mediach głównego nurtu. Brawo Panie Pułkowniku!👏👏 Cześć i Chwała Bohaterom! 🇵🇱💪

https://www.facebook.com/watch?v=1013652220266441

przed wojna tacy jak on mordowali komunistow,po wojnie komunisci mordowali ich ...

wiec w czym ma problem ??

10 godzin temu, Roman176 napisał:

serio ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Ten moment W którym Krzysio już nie chciał zostać kosmonautą... Postanowił ογά ratownikiem...”

tez tak wczoraj mialem 🤣🤣🤣

czasami zycie przynosi nieoczekiwane chwile radosci- ubieram buty w szatni a przy mnie slowaczka sie przebiera -zrobila mi dzien, 😂 do przebieralni nie chcialo sie jej isc.

1 godzinę temu, galan99 napisał:

To jest piękne , pozbawią biedotę samochodów .

a po co biedocie samochod ?? 

cwoki to miasto a nie wies zabita deskami-tu jezdza tramwaje,autobusy,pociagi, bolty i ubery...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Nie korzystam z socjali.

Pisalem już.

już kiedyś kogoś wyjaśnialiśmy, że bierze chociaż mówi, że nie.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

5.

A kupię sobie sam. Bez dofinansowania...

Bo chce już...

A i @galan99

Dofinansowanie to nie socjal, a zachętą do działania.

Dawanie kasy za nic , to socjal i patologia. Tak ja to rozumiem.

Buahahaha, tak sobie tłumacz. dopłaty bezpośrednie, zwrot akcyzy na paliwo rolnicze, dofinansowanie do sprzęt, kurde nawet zasiłek pogrzebowy to wszystko socjal i patologia kasa za nic. I czy dostajesz 800 plus na najducha czy inszego potomka, czy 13-14 za to że osiągnąłeś wiek emerytalny czy kasa na młodego rolnika czy dopłaty to wszystko socjal za nic i patologia jakbyś sobie nie tłumaczył.

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

Dlatego powinni zmniejszyć podatki o połowę i to wszystko skasować. Niestety lewactwo PO PISowskie uważa za słuszne że tzw. redystrybucja jest słuszna. Dla każdego normalnego człowieka jest to patologia tak samo jak progresywna skala podatkowa.

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

redystrybucja jest słuszna

Oczywiści że słuszna. Pod warunkiem że doi się Agencję Rezerw materiałowych, Fundusz Sprawiedliwości, albo dowolny inny fundusz. :lol:

Opublikowano

10 minut temu, Ulman napisał:

Dlatego powinni zmniejszyć podatki o połowę i to wszystko skasować. Niestety lewactwo PO PISowskie uważa za słuszne że tzw. redystrybucja jest słuszna. Dla każdego normalnego człowieka jest to patologia tak samo jak progresywna skala podatkowa.

Wszystkie to miałoby by sens gdybyśmy żyli w idealnym świecie. A tak zawsze duży zjada małego , bogaty żeruje na biedaku itd.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Takeda napisał:

już kiedyś kogoś wyjaśnialiśmy, że bierze chociaż mówi, że nie.

Buahahaha, tak sobie tłumacz. dopłaty bezpośrednie, zwrot akcyzy na paliwo rolnicze, dofinansowanie do sprzęt, kurde nawet zasiłek pogrzebowy to wszystko socjal i patologia kasa za nic. I czy dostajesz 800 plus na najducha czy inszego potomka, czy 13-14 za to że osiągnąłeś wiek emerytalny czy kasa na młodego rolnika czy dopłaty to wszystko socjal za nic i patologia jakbyś sobie nie tłumaczył.

Buahahaha .

w Polsce zabrać wszystko - na zachodzie będą nadal mieli - ale byłoby śmiesznie ale byłaby  patologia i biedota .

Rolnictwu całkiem skasować dopłaty szkoda kasy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

taaa? a w jaki sposób?

galan, gdzie w cytowanym tekscie znalazłeś to o czym pisałeś?

2 minuty temu, galan99 napisał:

ale było by śmiesznie ale by była patologia i biedota .

dlaczego byłaby biedota?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

antypolak grabowski napisał w  The Jewish Quarterly  , że 

Polska nie uznała swojej roli w Holokauście.
Polska, epicentrum Holokaustu, zaczęła wypierać się odpowiedzialności, gdy tylko zakończyły się nazistowskie okrucieństwa. Wypaczanie historii przez naród trwa do dziś. 

Polska jest miejscem, w którym dokonano Holokaustu – gdzie zginęło blisko 5 z 6 milionów Żydów.

i inne podobne kłamstwa i brednie

jakiś profesor nazwał go za to antypolskim sk***ysynem

a tvp (która dała program kurdej-szatan) zrobiła na profesora nagonkę w stalinowskim stylu z żądaniem wyrzucenia go z pracy

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

dlaczego byłaby biedota?

Rolnictwo na dopłatach szuka zysku nie raz .

Pozbawić rolnictwa dopłat od  A do Z - Polski rolnik staje się nie niekonkurencyjny.

Opublikowano
27 minut temu, mirro napisał:

Oczywiści że słuszna. Pod warunkiem że doi się Agencję Rezerw materiałowych, Fundusz Sprawiedliwości, albo dowolny inny fundusz. :lol:

mieliśmy kiedyś taką krowę co się sama potrafiła wydoić

jak by tak bliżej się przyjrzał kto jest fundatorem tych funduszy to ... ;)

a co z krową? jakiś czas wiązaliśmy krótko do żłoba ale szkoda było się tak znęcać
poszła na "buchtę" :P

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Na więcej cie nie stać przygłupie?

Przygłupa to w domu se poszukaj .

Kupuję mleko a markecie i gó...o minie to obchodzi skąd jest . Jest z marketu i większość młodych ludzi tak wie i tego nie zmienisz . Za kilka lat krowa będzie w ZOO . Żeby napić się mleka nie trzeba mieć krowy .

Opublikowano (edytowane)

Ch,,,j mnie to też obchodzi że pytasz jak przy...p , kasa jest w Banku . Rolnicy zadłużają się w banku i nie pytają skąd ta kasa jest czy tam pochodzi . Komornik rolnika się nie pyta jak nie spłaca , tylko zabiera za parę groszy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

niesamowity debil z ciebie. Wzorzec pisowskiego wiejskiego idioty. Powinieneś służyć za przykład na akademii medycznej. 

Najprostsze pytania cie zaoorują na amen. W podstawówce mają więcej rozumu. 

Jaki sens ma twoja egzystencja? Co ty wnosisz do społeczeństwa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v