Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tym razem to już nie będzie próba

2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

ma prawo Prezydent ułaskawić każdego ale dopiero po tym jak sąd ustali z czego
i nie daje to ułaskawionemu dożywotniej bezkarności no i trochę to jakąś logikę już przypomina

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Teraz będzie to skuteczne ale ośmieszające Dudę. Duda nie dawno ułaskawił też Ogórek i Ziemkiewicza. Tak jak Anżyj się skompromituje to nikt nie umie.

Teraz to już mu wszystko jedno....

Ale pobłądził chlopina ...

To Jarek otumanił swoją mocą że nie wiedział co czyni...

• Like 1
Opublikowano
hubertuss napisał:

Teraz będzie to skuteczne ale ośmieszające Dudę. Duda nie dawno ułaskawił też Ogórek i Ziemkiewicza. Tak jak Anżyj się skompromituje to nikt nie umie.

Znów wyleci ponad procedurę... Skoro yak umi żarty robić to może za stańczyka w pałacu zostanie w następnej kadencji.

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

no tym razem to już nie będzie próba

ma prawo Prezydent ułaskawić każdego ale dopiero po tym jak sąd ustali z czego
i nie daje to ułaskawionemu dożywotniej bezkarności no i trochę to jakąś logikę już przypomina

Poczekajmy może znów coś odwali,że będzie nieskuteczna 

Opublikowano
PRZMAS19821982 napisał:

Teraz to już mu wszystko jedno.... Ale pobłądził chlopina ... To Jarek otumanił swoją mocą że nie wiedział co czyni...

Wiedział - jeszcze mu się to tylko nie zmonetyzowało.

Ależ my tu często jajca sobie robimy z prawa, sprawiedliwości i obywatelskich należnosci - może mu zaproszenie wysłać do grupy?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Poczekajmy może znów coś odwali,że będzie nieskuteczna 

nie ma znaczenia bo i tak będzie Mu wypominane kogo ułaskawił i z czego, ja wystarczy że sam siebie i kilku innych zacytuję jeszcze sprzed lat

kadencji kolejnej przez to nie straci i nawet |Mu współczuję świadomości jako kto przejdzie do Historii

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

no ale choć raz bezsprzecznie zgodnie z prawem a to jak by nie patrzył jakiś tam postęp

ojojoj, i spekulacje jakoby "surogaci" mandatów po kryminalistach (nawet dzień w kryminale taki "tytuł" zapewnia) jakoby manipulowano nieważnością sejmu bo "surogaci" nie przyjmą "spadku" legły w gruzach
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/szef-kancelarii-sejmu-wyjasnia-pojawienie-sie-barierek-przed-sejmem/nxy92jl

"Pierwszą osobą na liście jest Monika Pawłowska. — Jeżeli wszystko odbędzie się lege artis, czyli mandaty panów Kamińskiego i Wąsika wygasną, a ja otrzymam zapytanie, czy chcę go objąć, to tak, przyjmę go"

i w pi..u moja akcja w sumie skuteczna aby ta lawirantka polityczna nie zdobyła mandatu ale teraz nawet nie żałuję bo kto jak kto ale Ona na pewno nie zawiedzie i oleje nawet nakazy samego "Prezesa" Ta baba oczy wydrapie a stołka się nie wyrzeknie

.

Dnia 3.10.2023 o 12:00, dysydent napisał:

ta sama baba kiedyś spod znaku znienawidzonej przez pis lewicy teraz Jej facjatę widzę szpecącą polski krajobraz w pisowkiej bilbordozie (m. in.; oczywiście)
https://lublin24.pl/wiadomosci/pelna-lista-pis-w-okregu-chelmsko-zamojskim-na-czele-kaminski-madziar-i-sachajko/SDNKC2DWkcTC8WrjUCpC
8904bc5a-8d8b-4c09-bbaf-0771720afd97

wtf?

to teraz pis "broni macice"? :o

w ramach obrony estetyki krajobrazu proponuję hasło

- nie glosuj na żadnego kandydata co pozwolił swe ryło porozwieszać na przydrożnych szmatach

o proszę; udało mi się cytat wyrwać z zamkniętego tematuB|

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Zgodnie z prawem owszem ale nie powinno być równych i rowniejszych... zwykły szarak już by dawno siedział i odpowiadał za swoje czyny nie mając nic do powiedzenia, a tu cyrki jakieś z tym Filip i Flapem 

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
26 minut temu, dysydent napisał:

nie ma znaczenia bo i tak będzie Mu wypominane kogo ułaskawił i z czego, ja wystarczy że sam siebie i kilku innych zacytuję jeszcze sprzed lat

kadencji kolejnej przez to nie straci i nawet |Mu współczuję świadomości jako kto przejdzie do Historii

Oj będzie zapisane w kartach chistori naszej i wypominane przy każdej okazji....

Kadencji i tak nie będzie bo nie może już więcej,może to też przez to jechał po badzie nie ma nic to stracenia....

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Oj będzie zapisane w kartach chistori naszej i wypominane przy każdej okazji....

Kadencji i tak nie będzie bo nie może już więcej,może to też przez to jechał po badzie nie ma nic to stracenia....

tylko weź to pogrubione podmień na - historii bo też przejdzie jak temat zamkną i się edytować nie da
a ja wtedy to wyedytuję i jakieś brednie zamiast wpiszę ;)

no chyba że tak ma być jakoby błąd elekcyjny błędną ortografią miał być opisywany to co innego :P

2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

A po drugie mam być jak jest

acha
to ok :)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
37 minut temu, DTaras napisał:

Ależ my tu często jajca sobie robimy z prawa, sprawiedliwości i obywatelskich należnosci - może mu zaproszenie wysłać do grupy?

Ale jak nie ma poczucia humoru to lepiej nie.

Opublikowano

Masz się czym przejmować,są ważniejsze sprawy

1 minutę temu, dysydent napisał:

tylko weź to pogrubione podmień na - historii bo też przejdzie jak temat zamkną i się edytować nie da
a ja wtedy to wyedytuję i jakieś brednie zamiast wpiszę ;)

A po drugie mam być jak jest

Właśnie tak miało być 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, mirro napisał:

No właśnie ma być jak jest. Przestępcy za kratami a PiS na ulicach. :lol:

a hasło "Prezydent Duda" nie do wyszukania w dziale "Historia" co najwyżej w takim prze "ch"  :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

szkodę uniewinniono

gdzieś mam stare ksero takie jeszcze ze skanerem i jak znajdę ruszam z kopiowaniem taczki kopii banknotów i jednego wniosku o ułaskawienie

instrukcję dla żony napiszę odręcznie bo w drukowane jeszcze gdzie nie uwierzy bo polskie prawo właśnie drukiem napisane

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

i co z tego jak peowskiemu bydłu się koryto zaczęło?
mi tam nie robi różnice kolor świń które muszę karmić chcę czy nie i coraz bardziej przekonuję się do świniobicia bo mi się już pasza kończy a świnie co raz to głośniej kwiczą - żreeć!
mnie nie cieszy że jedne świnie zżerają inne bo i tak i jedne i drugie mnożą się dużo szybciej niż się wzajem zżerają a ja nie zamierzam zniżać się do którejkolwiek rasy świń by jej kibicować i dla mnie to tylko świnie - niższy gatunek i grzechem żadnym czasem batogiem postraszyć bo inaczej zeżrą nas wszystkich ze szczętem a czy te czy inne to jaka różnica?

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Osobiście nie czytam twoich wypocin więc się nie męcz 🤪

A ja czytam , są bardziej wyważone niż twoje same skrajne komentarze . Spytam , aczkolwiek nie spodziewam się odpowiedzi ile w polskich złotych straciłeś na rządach Pisu ?

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v