Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Tego nie wiem i nie wnikałem. Zainteresowało mnie coś innego. Na liście jest Agrolog, Agrotorg i Agro Torg. Wszystkie zarejestrowane pod tym samym adresem w Łodzi. Więc sobie lekko poszperałem i:

https://www.gowork.pl/agrolog-sp.-z-o.o.,24031789/dane-kontaktowe-firmy

a potem dalej (kierując się danymi do kontaktu) i:

https://yukon-transit.pl/o-nas/

I tutaj wpadła mi w oko informacja dotycząca córki matki całej tej sieci...

wspolnik

DMYTRO ZAKHARCHUK

wspolnik

MYKOLA LAVRYK

wspolnik

VLADYSLAV BARANOV

zarzad

DMYTRO ZAKHARCHUK

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, MonteChristo napisał:

pewnei w zyciu nie widziales tylu kobiet na raz ??

29 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ponoć z Caritasu w Krakowie, a  Jacus pisał że u nich taka zywilizacja hej do przodu 🙆‍♂️

widzis co u nas bidne ludzie do kontenerow wrzucaja...i co z tym maja zakonnice robic ??  

do lasu wyrzucic ??

zakonnica jaka najbardziej prawdziwa- w tv krakow nieraz wystepowala..

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Komorowski?🤔🤔

bio-agra mowi ci to cos  ??

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

pewnei w zyciu nie widziales tylu kobiet na raz ??

Takich j**niętych nie

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

To lulek pluje (przez internet )na protestujących i donosić chce. Nie ja. Lać na llulka 

Gdyby pisowcy stali to byś pojechał? Izdebski u nich stoi to ja się wcale nie dziwię że chłopaki nie jadą jak nie ma komu tego śmiecia przegnać.

1 godzinę temu, jacus napisał:

slonce zachodzi za chmury.. cieplo ,ma byc nawet 15 ale bloto i woda wszedzie.

rano cos bylo slycha w polach , mysle jakis stachanowiec orze ??
a tu dzwig przyjechal i dom stawiaja.. 40 arow lak odeszlo... kurna blisko i na raz pare ha dalo sie skosic.. przy drugim polu dwa buduja a trzeci wykanczaja..

jaki wodz tacy zolnierze ???

https://www.agrofoto.pl/fakty/slawomir-izdebski-wciaz-z-wyrokiem-rok-w-zawieszeniu,129179.html

w austri w latach 90 tylko z takim w alpach mialem do czynienia, mlode lazily po gorach wiekszych niz kasprowy, w lecie snieg czasami lezal , do starych to weterynarz jezdzil tylko usg robic..

warszawa ma jeszcze gorzej -do nas tylko podkarpacie i s-kieletczyzna..choc i lubelaki po studiach a wczesneij wojsku zostaja. sasiada mam z lubartowa..

w pracy w piatek 1/3 zalogi juz rano z walizkami przychodzi..prosto na dworzec jada po pracy...same mlode dziewczyny.

ile powiatow ?? -ja mieszkam w malopolsce zachodniej ,blizej slaska niz podkarpacia..

Ba no i rozbijanie strajków przez takich śmieci 

48 minut temu, superfarmer02 napisał:

Prawie jak u wschodnich, tfu, braci...

Jeszcze prezydenta showmana brakuje...

Mamy przecie 

Opublikowano
pedro2 napisał:

1 godzinę temu, HF86 napisał:

Mój klunkier prawie gotowy 

Akurat taki był na kanale. Tylko chyba łusrus.

I drugi przed stacją 

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Żadne kiepy z pisu tam się nie motają?

Nie. 

Tu nie LLUlki 

Tu mądre ludzie.

schowaj ryjek bo nie wiesz o kim mowa ... i zaczepek nie szukaj...

Opublikowano

Narazie to jest wodzirejem tego cyrku... Narazie...

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Gdyby pisowcy stali to byś pojechał? Izdebski u nich stoi to ja się wcale nie dziwię że chłopaki nie jadą jak nie ma komu tego śmiecia przegnać.

Ba no i rozbijanie strajków przez takich śmieci 

Mamy przecie 

Opublikowano
pedro2 napisał:

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Teraz się nie ma co na parchów, śledzi, lulków czy innych kurpiow dzielić. Wszyscy w jednakowo lipnej sytuacji 

To lulek pluje (przez internet )na protestujących i donosić chce. Nie ja. Lać na llulka 

przekręcasz i cały czas grabisz ☝️

Opublikowano
17 minut temu, Uziu92 napisał:

Ja swoją panią zabrałem do kawiarni, także będę miał wieczór zarazem spokojny i niespokojny 😂

IMG_20240214_182009.jpg

Panna cię tak za kolana trzyma ? 

Nie to chyba jedna twoja noga w kadrze się załapała 

Opublikowano
17 minut temu, Uziu92 napisał:

Ja swoją panią zabrałem do kawiarni, także będę miał wieczór zarazem spokojny i niespokojny 😂

IMG_20240214_182009.jpg

Zrozumiała podtekst? Że ona też będzie dziś w śmietanie?

A my z kolei ze swoją będziemy świętować jutro. Rano idziemy na pobranie krwi i zaniesiemy wspólnie mocz do badania. 🤣

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Coś ty, w czwartek po poludniu pojechał, to liczę że do końca lutego będę się kijanką telepał 

20240208_143033.JPG

dzięki temu wypadkowi to chociaż przez miesiąc się porządna marka powozisz 😛

• Haha 5
Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Zrozumiała podtekst? Że ona też będzie dziś w śmietanie?

A my z kolei ze swoją będziemy świętować jutro. Rano idziemy na pobranie krwi i zaniesiemy wspólnie mocz do badania. 🤣

Macie nadzieję być...przy nadziei🤔😉

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Coś ty, w czwartek po poludniu pojechał, to liczę że do końca lutego będę się kijanką telepał 

20240208_143033.JPG

To tak jak fiacik mojej żony. Stoi biedulek rozebrany, czeka na nową głowicę. 

Za to mężuś w tym czasie kupił kolejne auto na F. 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Macie nadzieję być...przy nadziei🤔😉

Aby nie przy beznadziei 

1 minutę temu, radekz200 napisał:

dzięki temu wypadkowi to chociaż przez miesiąc się porządna marka powozisz 😛

Wydaje mi się, że to kia. Gdzie Ty tam widzisz porządną markę?

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale jak przyjebałeś w sarnę to aż u mnie było słychać soczyste "k**wa mać"

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v