Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol6130 napisał:

45 minut temu, slawek74 napisał:

to znaczy? zbiór to usługa...🙋‍♂️

No i właśnie 

Usługa jest tańsza niż posiadanie swojego 

Druga sprawa nie każdy zmienia coś co jest sprawne i się sprawdza tylko po to aby mieć nowe

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nieprawda Radziu...motywował żem ja Ciebie...żebyś twardy był🤷

One oba działać będą we własnym interesie. A kto ponosi odpowiedzialność za niepowodzenia?

Nie wiem czy Ci mówiłem jak jeden się wysypał że on nie wie co robić 

Kazał żywieniowca z federacji pytać 

6 minut temu, Baks00 napisał:

Każdy litr wylany to strata😔

Po co tam zagladaleś

Ponad 1000

ten 1000 to przez ile czasu 🤔

Chłoporobotnik napisał:

Trzeba myśleć ale takie uzależnienie od usług to dobre dla ludzi z dobrym dostępem do usług. Po dwóch latach kombajnu na śmieszny areał bym się nie wrócił do tego co było wcześniej. Prasa - jest dostęp do usługi to nawet nie myślę kupić. Podobnie jak ładowacz i rozrzutnik. 

Piotruś ja biorę usługi maszynami za grube setki tysięcy bo takich raz nie stać dwa nie opłacalne 🙋‍♂️

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

Piotruś ja biorę usługi maszynami za grube setki tysięcy bo takich raz nie stać dwa nie opłacalne 🙋‍♂️

Aż minie karencja?

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ja mam uraz do zapiekanek- kupilem sobie raz zapiekanke giganta dla dwojga ale starej nie smakowala i zjadlem sam-pozniej ledwo do kibla dobieglem..🤣

A bo to w myśl zasady - lepiej odchorować nižli miałoby się zmarnować🤣

Opublikowano
45 minut temu, Łolek napisał:

A tyś zrozumiał rachać na maxa 🤦‍♂️🙆‍♂️

Nie nie. Mialo mu kałdun ruszyć no i ruszyło. Wczoraj rzygal a dziś jeszcze w gratisie połączyło mu się to ze sraczka. 

43 minuty temu, slawek74 napisał:

Setki tysięcy? Co wy tam robita?

32 minuty temu, Karol6130 napisał:

A na poważnie to nie wiem co będzie 

To w lutym narazie

W styczniu było co odbiór z 200l na minusie

Biegunkę też mają?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Kto jest autorem tego obrazu ? Jakie płótno ? Bo farba widzę że olejna 🤔

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Krzychu, to zdjęcie jest takiej jakości że mogłeś równie dobrze napisać że tam ufo wylądowało🤭

Zuma brakło...

Ta czerwona kropka to majster a obok faka czarna plama z zółto-białymi bokami to koparka.

Kuźwa to trzeba mieć talent 😂😂

Opublikowano
48 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Tam są takie korki codziennie że  nie trzeba ciągników. 

Ee. Codziennie to tak 2-4km max. 

To se pomyśl co będzie teraz. 

Osobówka poleci bokami. Tiry podobno przez tą dobrą krótką trasę objazdową nie puszczą bo most 7t

10 minut temu, superfarmer02 napisał:

"Zdzisław miałeś jedno proste zadanie..." wypierdzielił koparkę na środku pola....

Screenshot_2024-02-07-15-41-23-77_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Ja tam widzę tupolewa 🧐 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

34 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Ale tam tylko jeden jest? Kogo masz jeszcze na myśli?

Rysiek tam ogląda jakichś tych wykolejeńców. Pytaj jego bo ja staram się sobie głowy idiotami nie zawracać 

👍👍👍👍

Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Ee. Codziennie to tak 2-4km max. 

To se pomyśl co będzie teraz. 

Osobówka poleci bokami. Tiry podobno przez tą dobrą krótką trasę objazdową nie puszczą bo most 7t

Ja tam widzę tupolewa 🧐 

Jeszcze żeby było śmieszniej to się kabiną do szamba wpierdzielił 😂

Opublikowano
34 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wczoraj rzygal a dziś jeszcze w gratisie połączyło mu się to ze sraczka. 

Korę z dębu zaparz, za nos, paszczę do góry i...ze 2 litry wlej🤷😉🤭

I sody oczyszczonej daj...to kwasica teraz się zrobiła🤔...czym Ty karmisz🤔🙆

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

iotruś ja biorę usługi maszynami za grube setki tysięcy bo takich raz nie stać dwa nie opłacalne 🙋‍♂️

Bardzo dziękuję za tę garść bezcennych informacji, pokazanie bambrowego sposobu działania...

Przestało wiać, zaczęło padać... Luft w oponach sprawdzony, można jutro jechać... Jeszcze kurom namieszać żarła dziś na cały miesiąc.

8 minut temu, Qwazi napisał:

Korę z dębu zaparz

To i pszczołom dobre.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Człowiek bierze usługę i za nic nie odpowiada czy to awaria itp. płacisz i wymagasz . 

Opublikowano
32 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Jeszcze żeby było śmieszniej to się kabiną do szamba wpierdzielił 😂

No nie uja nie widzę. Weź drugi kalkulator i zrób zdjęcie 🤭

12 minut temu, Qwazi napisał:

Korę z dębu zaparz, za nos, paszczę do góry i...ze 2 litry wlej🤷😉🤭

I sody oczyszczonej daj...to kwasica teraz się zrobiła🤔...czym Ty karmisz🤔🙆

Aa dzie tam za korą chodzić. 

Popiołu z pieca szufelkę wsypać to może zatamuje erupcję 🌋🌋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v