Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Pioter dla ciebie to by była taka robota jak ja obecnie wykonuje. Telewizoru nie potrzebujesz, dzieci i kobity też. Duża chałupa ci nie pasuje, a tu idealne 5m². Jesteś idealny kandydat.

Żadnej jazdy autem i plątania się po świecie.

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Pioter dla ciebie to by była taka robota jak ja obecnie wykonuje. Telewizoru nie potrzebujesz, dzieci i kobity też. Duża chałupa ci nie pasuje, a tu idealne 5m². Jesteś idealny kandydat.

Ale dla niego poza domem dłużej niż 8 godzin to za długo 🤣🤣 a dwa trzeba na firmach z ludźmi gadać 🤣

• Haha 1
Opublikowano

Ale dla niego poza domem dłużej niż 8 godzin to za długo 🤣🤣 a dwa trzeba na firmach z ludźmi gadać 🤣

12 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Znaczy, że zamiast Cię porządnie wygrzać i wypocić, to Cię czymś nafaszerowała🤔

Szlachcic tylko puka jak chce potomstwo 🤣🤣

12 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Znaczy, że zamiast Cię porządnie wygrzać i wypocić, to Cię czymś nafaszerowała🤔

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, PAN88 napisał(a):

🤣🤣  🤣

🤣🤣

🤣🤣 

A tak z ciekawości to szlachcic od pukania to ma parobków czy sam sie pofatyguje w szczytnym celu?

• Haha 3
Opublikowano

To już produkt bardziej prestiżowy niż posiadanie fendów 

Narazie 8.90

Zośka wszystkie ostatnie 7 zakupiła 

Będą dopiero po południu 

Strach wieźć i trzymać to w domu, bowiem jes to produkt bardzo luksusowy 

20241211_111042.jpg

Opublikowano

pogoda taka ze w fotoradarze braklo pradu z paneli slonecznych..i tak dlugo wytrzymal..

28 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

@jacus   🤭 

to jest nas dwoch.. a taknaprawde to wiekszosc..

13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A tak z ciekawości to szlachcic od pukania to ma parobków czy sam sie pofatyguje w szczytnym celu?

taki jak on to musowo parobkowi takie przyziemne rzeczy  zostawia.

Opublikowano
17 minut temu, marulekk napisał(a):

Ten tego...

12 śrub prawie 200zł

A idźcie w PiSdu🙅

17339121037383808173252803306002.jpg

Phi

80zł... sztuka

20241211_113048.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

-1°☁️ P0bielone śniegiem 

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

Na hvj to takie gvfno kuP0wać

Myślą że jak będą mieli duży i dużo to będą szczęśliwi

A takiego hvja. 

Zachłanność nie P0 płacą. 

Lepi żyć na luzie i korzystać z tego co jest. 

Rysiek ale nie nie chodzi o to, kiedyś ludzie też jak konia zamienili na Ursusa to źle robili?

Jak kupili to po to aby pracę usprawnić na gospodarstwie...to ma pracować. Ale zgadzam się ta cała technologia i elektronika co raz bardziej wypasiona o kant d*py. Jedyne co to serwisy i sprzedawcy cieszą się bo mają co naprawiać a w zasadzie wymieniać. 

27 minut temu, marulekk napisał(a):

Ten tego...

12 śrub prawie 200zł

A idźcie w PiSdu🙅

17339121037383808173252803306002.jpg

Od czego te szpilki ?

Opublikowano
2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

Też uważam że lepiej żyć na luzie a nie ciągła gonitwa coraz więcej pracy wszystko w pogoni za bogactwem

Czy te drogie maszyny i dodatkowe ha są tyle warte 🤔😔

Co ludzie powiedza? Gorszym od somsiada być? O nie!

2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

Też uważam że lepiej żyć na luzie a nie ciągła gonitwa coraz więcej pracy wszystko w pogoni za bogactwem

Czy te drogie maszyny i dodatkowe ha są tyle warte 🤔😔

Co ludzie powiedza? Gorszym od somsiada być? O nie!

48 minut temu, PAN88 napisał(a):

Z wioski jeden zrobił prawko i się zatrudnił w firmie kumpla. Pytają go czy angielski zna jak tankował konia a ten mówi że nie ale jakoś to będzie, pojechał w trasę to na rozładunku zadzwonił do szefa i dał telefon żeby powiedział co i jak. Więcej w trasę nie pojechal, oddał kluczyki jak wrócił i powiedział że to nie dla niego 

• Haha 1
Opublikowano

Rolnictwo niestety się kończy zaraz unia podpiszę umowę mercosur to będzie ostateczna likwidacja wielu gospodarstw przez bankructwo. 

Dobrze kto nie ma kredytów a tak jak niektórzy co się rozwijają w tym czasie to nie ciekawie 🙆😣

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

P0handlowali zbożem 

Tera P0leżć

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

Dzień dobry po ile i co?

Opublikowano (edytowane)

Byczki zaraz stracą na cenie . Polska będzie NIEBIESKA ZAKAZEM .

Chiny blokują import z Polski. Obawiają się groźnej choroby .

Dwa ogniska choroby niebieskiego języka w Polsce. 

Cytat .

Generalna administracja celna Chin zablokowała import przeżuwaczy i produktów pochodzenia odzwierzęcego z Polski oraz Chorwacji. Decyzja podyktowana jest pojawieniem się w tych krajach choroby niebieskiego języka. Służby weterynaryjne nad Wisłą odnotowały dwa takie ogniska.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-12-11/chiny-blokuja-import-z-polski-obawiaja-sie-groznej-choroby/

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

Rudego brat miał 880

Ten 800 złapie 

A białogłowy z pitencjałem na 900

Będzie pewnie bez rogów choć ojciec rogatyhf

Matka bezrożna, 20 lutego będzie miała 3 lata a to jej 2 byk 

Krowa 850+

Myślę że z czasem się da naprawić 

W tej sytuacji narazie traci producent, ale na końcu ogniwa jest diler, i to on straci najwięcej 

No chyba że zrobią zmianę właściciela firmy 

Bezrozny to później nie mogę złapać dziada. Matka daje dużo mleka jak taka wielka?

Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał(a):

Bezrozny to później nie mogę złapać dziada. Matka daje dużo mleka jak taka wielka?

Ta od czarnego to połowę tego co ta od rudego

46 minut temu, jacus napisał(a):

ty to chyba powinienes uwazac, a nie uzywac 🤣

Czemu tak twierdzisz?

Co to się stało 

Polsat i TVN rządowi potrzebne, strategiczne

A giełda co na to?

A zamorski Donald już wie?

Oj żeby się znowu nie zagalopowali 

Ale tak serio to teraz już TVP można w końcu zlikwidować, mamy dwie prywatne stacje strategiczne to po co nam jeszcze państwowa

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v