Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dobrze że nikt nie zginął przy tych ulepach.

Te i tak są bardzo dobrze wykonane.

2 godziny temu, szymon09875 napisał(a):

Dziwne że ktoś z was się łudzi że ktokolwiek kto będzie u władzy będzie niezależnie rządził. Siedzą w kieszeniach u każdego gdzie się da, a tu codziennie przepychanki że rudy to sluga Brukseli, a tamci to wybawiciele. No kurde...

Bo tylko głupi wierzy, że jakaś władza coś poprawi. 

Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Śmiali się z Brauna i podobnych od szurów wyzywali. Teraz niech się uśmiechają dalej...Jak tu gregor pisze czesto ,,ludzie to debile"

Przecież on, tak jak wszyscy, też będzie na czyichś usługach... Taka sama cholera i wsza jak wszyscy. Tylko głupiec wierzy, że niezależny obywatel będzie jakiejkolwiek władzy na rękę. Żadnej władzy taki człowiek się nie opłaca bo jemu ta władza nie będzie potrzebna...

Coś pokropiło, 6 wyroków śmierci wydane, teraz następne 6.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Te i tak są bardzo dobrze wykonane.

Bo tylko głupi wierzy, że jakaś władza coś poprawi. 

Przecież on, tak jak wszyscy, też będzie na czyichś usługach... Taka sama cholera i wsza jak wszyscy. Tylko głupiec wierzy, że niezależny obywatel będzie jakiejkolwiek władzy na rękę. Żadnej władzy taki człowiek się nie opłaca bo jemu ta władza nie będzie potrzebna...

Coś pokropiło, 6 wyroków śmierci wydane, teraz następne 6.

Gdyby taki sam był nie było by takiej nagonki na niego...pamiętasz Leppera? Z niego też drwili. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tak, tak... Wierz sobie w to. Ja nikomu nie uwierzę i na nikogo w żadnych wyborach nie zagłosuję.

Piotr ja Cie do niczego nie nakłaniam. Wystarczy obserwować, nie robić nic to też nie jest wyjście. To tak jak byś przechodził koło wypadku auta i nie wezwał pomocy . 

Ale teraz taka moda widzę...Jak na zachodzie migranci atakują człowieka a reszta nagrywa telefonem 🤦‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

A co mam robić? Co oni mogą zrobić tylko i wyłącznie dla mnie? Nic. To jest najlepsze wyjście z możliwych.

Jak można robić coś tylko dla Ciebie? Jak już to dla ludzi Tobie podobnych...Ale to trzeba wiedzieć czego się chce a nie mieć na wszystko i wszystkich wywalone . 

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Jak można robić coś tylko dla Ciebie? Jak już to dla ludzi Tobie podobnych...Ale to trzeba wiedzieć czego się chce a nie mieć na wszystko i wszystkich wywalone . 

Mi nie potrzeba nic prócz świętego spokoju i zdrowia. To ewentualnie musiałby być ktoś kto tępi obecną biurokrację, nakazy, zakazy ale i jednocześnie nie wspiera takich jak ty - dzieciatych, wierzących. 

• Confused 1
Opublikowano

Tu polityka a ja się do potężnej imprezy szykuje 😁 znajomi i rodzinka ma wpaść, kobieta w kuchni robi jedzenie a mnie trzeba powoli brać się za trunki 😁 Dziś się da do pieca bo już bania nabita wszystkim, trzeba trochę resetu jej 🤪🔨

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Mi nie potrzeba nic prócz świętego spokoju i zdrowia. To ewentualnie musiałby być ktoś kto tępi obecną biurokrację, nakazy, zakazy ale i jednocześnie nie wspiera takich jak ty - dzieciatych, wierzących. 

To widzisz ów Braun trochę pasuje do twoich poglądów i to nawet sporo zbierznosci widzę.  

Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Co ma punkt siedzenia do tego, że nie przepada za sushi? Nie przepada i ju

A co ty masz do Japonii. 

Japonia piękny kraj z piękną tradycja 

Pięknymi przysłowiami 

Upadnij siedem rady, powstań osiem 

Punkt siedzenia zależy co ty masz do tortu i do sushi a tym bardziej do Kościoła i do wiary 

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał(a):

Tu polityka a ja się do potężnej imprezy szykuje 😁 znajomi i rodzinka ma wpaść, kobieta w kuchni robi jedzenie a mnie trzeba powoli brać się za trunki 😁 Dziś się da do pieca bo już bania nabita wszystkim, trzeba trochę resetu jej 🤪🔨

I ja zaraz do Szwagra jadę 😝 do twojego powiatu , jak mówisz trzeba reset czasem zrobic 🙋‍♂️

• Like 1
Opublikowano

A ja mam ten plus że u nas na chacie to jazdą się martwić nie musimy, alko na pewno nie zbraknie bo za rogiem żaba do 23 i cpn całodobowy 😂 Jedzenia jak dla armii, to się pomelanżuje 😁

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

To widzisz ów Braun trochę pasuje do twoich poglądów i to nawet sporo zbierznosci widzę.  

Nigdy nie poparłbym osoby wierzącej. Albo spełnia wszystko albo nic. 

6 minut temu, Uziu92 napisał(a):

trzeba powoli brać się za trunki

To mam praktycznie codziennie... 

Opublikowano
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Uważaj na przepisy Królowa dokonała zmian .

Na forum Rady Europy przyjęto stanowisko do negocjacji w sprawie wprowadzenia wzajemnego uznawania przez państwa UE zatrzymywania prawa jazdy. W efekcie, jeśli polskiemu kierowcy prawo jazdy zatrzyma np. niemiecki policjant, nie będzie on mógł również prowadzić w naszym kraju.

Która? Francuska. Już za późno  jadę na południe tam cieplej😄

20241207_104900.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Umiem, kolejna jakas durnota która nie będzie pewnie realizowana w rzeczywistości 

Obawiam się jednak, że będzie to kolejny bat na niepokornych rolników, kolejny pretekst do łupienia kasy

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Umiem, kolejna jakas durnota która nie będzie pewnie realizowana w rzeczywistości 

Z pewnych źródeł mam info że będą kontrolować, w zasadzie kontrole to nowy priorytet obecnej władzy ma być.  Beda szukać kasy wszędzie  taki przykaz 😬

Edytowane przez GRZES1545
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Obawiam się jednak, że będzie to kolejny bat na niepokornych rolników, kolejny pretekst do łupienia kasy

Kto zna się trochę na przepisach BHP to się w cyrku nie śmieje. Nie wiem czy dla rolnictwa będą tworzyć oddzielne ale jeżeli podciągną to pod firme to nie ma w Polsce ani jednego gospodarstwa które je spełnia.

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

Tak tak, już ładujcie w pampersa. PIORiN, ARiMR też niby kontrolują a u mnie z 5 albo 6 lat jak ich nie było ...

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Kto zna się trochę na przepisach BHP to się w cyrku nie śmieje. Nie wiem czy dla rolnictwa będą tworzyć oddzielne ale jeżeli podciągną to pod firme to nie ma w Polsce ani jednego gospodarstwa które je spełnia.

No to zabiorą dopłaty i h*j. Będę jak Pioter, niezależny ...

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak tak, już ładujcie w pampersa. PIORiN, ARiMR też niby kontrolują a u mnie z 5 albo 6 lat jak ich nie było ...

No to zabiorą dopłaty i h*j. Będę jak Pioter, niezależny ...

Wszystko przed Tobą w takim razie 😄

Opublikowano

Do żydowskiej świątyni przyszła kontrola z Urzędu Skarbowego. W księgach porządek, nie ma się do czego przyczepić.

Inspektor zadaje więc podchwytliwe pytania, ostatnia deska rachunku, żeby wlepić chociaż mandat:

A co robicie z okrawkami świec, które poskapują naświecznik ??

A zbieramy je do pudełeczka i raz do roku wysyłamy do producenta świec, on nam za to przysyła jedną malutką świeczke gratis

Aha, czyli świeca gratis - domiar podatku

A co robicie z resztkami z ofiar całopalnych ?

A zabiera je znajomy hodowca owiec dla swoich psów pasterskich, w zamian za to dostajemy raz do roku jedno małe jagnię dla świątyni

Aha, jedno jagnię gratis  domiar podatku

A i jeszcze powiem panu inspektorowi, że zbieramy wszystkie obcięte napletki, pakujemy je co tydzień do koperty i wysyłamy di Urzędu Skarbowego. Oni za to gratis wysyłają do nas na kontrolę raz do roku  wielkiego chu......!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v