Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Buszmen11 napisał(a):

Jakby suka nie pozwoliła to pies by nie ruszył

Jak piz*a swędziała to co miała zrobić 🤷

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Strongman napisał(a):

Ale ze co bo nie kumam.

kver piatka vario używana w UK , ale zabezpieczenie śrubowe i pełna odkładnia i cieńsza rama niż twoja 

od 7:41 , sam bym tego samera przygarnął a zetora podszykował i w ludzi ale jestem świadom że zabytkiem sobie tylko problemów zrobie i zostaje jak jest 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
45 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dziadek i ojciec Tuska byli foslksdojczami a Kwaśniewskiego radzieckim żydem, agentem NKWD który strzelał w tył głowy polakom, nie wspominając o przodkach Olejnik, Kraśki czy Wojewódzkiego. Moze po prostu wiedzieli gdzie wsadzić dzieci. 

Podobnie wielu pisowców było komuchami którzy się przefarbowali jak np partyjny beton Miller, który ze czerwonego sługusa Moskwy stał się entuzjastą Brukseli i eurokołchozu. Niektórzy to płyną z prądem. Tak jak teraz pytają polityków czy znali Sutryka to ani jeden nie znał, tyle że teraz jest internet i zdjęcia jak się obejmują albo  spijają sobie z dziubków.

Toć żydzi mieli w swych założeniach żeby tu przenikać i robić rozpierdziel 

44 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć to były komuch 🤣

I browary na niego stoją jako na słupa 😴

42 minuty temu, MonteChristo napisał(a):

Cykl zamknięty, tucz zależy od daty oproszenia się maciorki, staramy się by sprzedaż była przed świętami bo jak urosną na październik czy wrzesień to nie ma chętnych trzeba po 6,5 oddać do ubojni, ale zazwyczaj te 7 miesięcy wyjdzie max

U nas trochę inne ceny są. Zabicie 200, rozebranie 100. A i ceny za żywa trochę inne 

29 minut temu, wojtal24 napisał(a):

a zdrowe było to że wcześniej było wszystko podpisywane ?

Nie 

za rowno jedna sytuacja jak i druga nie jest dobra 

Tera jak będzie peowski prezydent to będzie prawilny bo jak był pisowski to nie był. Czego tu nie rozumieć :ph34r:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

Mietek Ty światowy człowiek, nie wiesz może gdzie na okolicy znaleźć mięso wołowe prosto od chłopa? 

Tylko nie takie skrajki do kiełbasy, konkretne rzeczy 

Phi. Dużo?

Opublikowano

Trzaskowskiego wybrali bo ma większe szanse na wygraną z PIS w tej chwili. Bo PIS nie ma wystarczająco silnego kandydata w tych wyborach. A poza tym Sikorski jak dla mnie ma większe doświadczenie w tym aby państwo prowadzić a nie tylko wygrać wybory. Kiedyś kto powiedział Konfederacja rośnie w siłę a kto ma większe możliwości dogadania się z nimi Trzaskowski czy Sikorski ? 

Opublikowano
31 minut temu, MonteChristo napisał(a):

Jak piz*a swędziała to co miała zrobić 🤷

ciekawe czy dużo młodsza i czy jakiś chleb był z tego małżeństwa ? ale co on powiercił to jego  

Opublikowano

Proszę Pani, ale Radek to w po to jest traktowany jako obcy, taki pisior przybłęda

I jeszcze został upokorzony po raz drugi

W po wiedzą że pisiory są za słabi żeby stworzyć własną partię, a gdyby nawet to odrazu by coś zniuchali

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Panie trzeba się wyspać bo jutro do roboty na 6

Opublikowano
33 minuty temu, konteno napisał(a):

kver piatka vario używana w UK , ale zabezpieczenie śrubowe i pełna odkładnia i cieńsza rama niż twoja 

od 7:41 , sam bym tego samera przygarnął a zetora podszykował i w ludzi ale jestem świadom że zabytkiem sobie tylko problemów zrobie i zostaje jak jest 

A nie dlamnie juz uzywki chyba ze jakiś sprzęt na chwilę, zagoniłem się w robotę nie mam czasu na remonty i do szykowanie.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v