Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

No i co ci to pomogło to szczepienie?

Szczepienia są złe.... od kiedy je masowo wprowadzono mamy eksplozje demograficzną, przeludnienie itd. lepiej jak ludzie masowo umierali... przynajmniej ich mniej było. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ja znam blisko właśnie takie przypadki, nie po samej chorobie,  a tylko szprycy. I to mnogo, nie jeden czy dwa.

A ja po szprycy ani jednego, chciał ktoś się zaszczepić to zaszczepił, nie chciał to nie, jego wybór ... I na pewno jakiś ZDesperowany dziadek nie będzie mi mówił co mam robić ze swoim życiem i co mam myśleć ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, nie interesuje mnie co ktoś robi ze swoim życiem, z kim się wiąże, z kim sypia, dopóty dopóki kogoś nie krzywdzi ... Zrozumiesz to wreszcie, nie naprostujesz mnie na swoje myślenie ...

Dopóki tak jak napisałeś nie krzywdzi innych i nie narzuca tego co myśli innym ludziom, niech sobie robi co chce. Każdy ma wolny wybór. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A widzielista?

W poniedziałek ocieplenie.

10 stopni nawet ..

Będzie miło...gnój wywalać...😆

No przydało by się kilka dni maliny glifosatem trzeba spryskać

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Szczepienia są złe.... od kiedy je masowo wprowadzono mamy eksplozje demograficzną, przeludnienie itd. lepiej jak ludzie masowo umierali... przynajmniej ich mniej było. 

Nie żadne szczepienia są złe, a konkretnie to jedno szczepienie, chyba tak ciemny nie jesteś jeszcze żebyś sam wierzył w to co próbujesz mi tu wmawiać o szkodliwości szczepień ogólnie.

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

No i co ci to pomogło to szczepienie?

Żyję i mogłem normalnie pracować

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ja znam blisko właśnie takie przypadki, nie po samej chorobie,  a tylko szprycy.

A ja znałem takie osoby, które się niezaszczepiły i nie żyją. Jeden po miesiącu na OIOM'ie zaraz po dojściu do siebie, zaszczepił się.

I co powiesz o tych przypadkach?

• Like 1
Opublikowano

Teraz, gregor1284 napisał(a):

A jednemu słonko w oczy przyświeciło i pizdnął pełnym pędem. Łbem aż szybę przeciął, łeb też w 3 miejscach poszyli 

O kurna.

Znaczy stłuczkę miałeś?

Ktoś wjechał?

Dobrze rozumiem?

1 minutę temu, MonteChristo napisał(a):

No przydało by się kilka dni maliny glifosatem trzeba spryskać

Zadziała jeszcze teraz?

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

Polak zawsze będzie przeciwko czemuś a nie za czymś. 

Jeden przeciw drugiemu -jak pewnie zauważyłeś czytając 

Każdego indywidualna sprawa,tym bardziej że nic to nie wnosi w dalsze me poczynania

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Nie żadne szczepienia są złe, a konkretnie to jedno szczepienie, chyba tak ciemny nie jesteś jeszcze żebyś sam wierzył w to co próbujesz mi tu wmawiać o szkodliwości szczepień ogólnie.

Ogólnie, to ludzie którzy tą jedną szczepionkę krytykują krytykują wszystkie. W temacie jestem, bo dzieci mają szczepienia. 

Opublikowano
Teraz, jacor73 napisał(a):

Żyję i mogłem normalnie pracować

A ja znałem takie osoby, które się niezaszczepiły i nie żyją. Jeden po miesiącu na OIOM'ie zaraz po dojściu do siebie, zaszczepił się.

I co powiesz o tych przypadkach?

Były i takie przypadki, na zwykłą grypę ile ludzi umiera i się o tym nie mówi, tylko że teraz jakimś dziwnym sposobem dotykają głównie tych co się wtedy szczepili. Inni też pracowali i się nie szczepili, mimo zastraszania w pracy i to w bardzo dużych skupiskach ludzi i nawet nie chorowali.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna.

Znaczy stłuczkę miałeś?

Ktoś wjechał?

Dobrze rozumiem?

Zadziała jeszcze teraz?

No ba, praktykowane od lat, 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zadziała jeszcze teraz?

Jasne. Jak byś teraz łąkę opryskał, to się może opóźnić, to choćby wiosną, ale będzie spalone.  

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Ogólnie, to ludzie którzy tą jedną szczepionkę krytykują krytykują wszystkie. W temacie jestem, bo dzieci mają szczepienia. 

Bzdura, no gdzie wszystkie, do covida jakoś nie krytykowali ani wszystkich, ani żadnej.

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bym pomyślał że wegetacja się zatrzymuje to nie zadziała...

No ale skoro wypraktykowane...no to oki...

Działa, działa, w zeszłym roku w połowie listopada pryskałem przy truskawkach poprzeczniaki i wszystko ładnie spaliło.

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Bzdura, no gdzie wszystkie, do covida jakoś nie krytykowali ani wszystkich, ani żadnej.

Krytykowali. Autyzm miały powodować. ADHD i alergie. Oraz osłabiać system immunologiczny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v