Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Dobrze by było byś zauważył od kiedy i kto to popierał i popiera .

Powtórzę po raz kolejny - żadnej władzy niezależny obywatel się nie opłaca bo on sobie poradzi bez niej. Nie ważne czy wasze popisy, czy inne tak zwane "ugrupowania" a inaczej mówiąc - złodzieje.

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobra dobra...

Spirit skąd bierzesz???

A spirit się je czy pije?

Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wszystko co napisałeś już jest w pewnym stopniu ograniczone, ale to kwestia czasu przecież za chwilę będzie odejście od paliw kopalnych , zakaz rejestracji nowych spalinowych samochodów , żarcie z Mercosuru za chwile wyląduje na twoim stole , gnój musisz wozić według widzimisie urzędnika , ŚOR możesz stosować jakie Bruksela zezwoli itd można wymieniać i wymieniać . To jest dla was wolność??? 

A świniaki wszyscy w okolicy zlikwidowali , bo te ciągłe kontrole bio asekuracji i innych cudów ludzi zniechęciły 

Jedno proste pytanie: co może grozić Piotrowi, jeśli będzie gnój woził poza terminem agencyjnym? Pomijam, że ten termin elastyczny 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Będę robił. Jeszcze nie wiem kiedy, może pod koniec tygodnia, 4 delikwentki jeszcze żyją. Kicham na sklepowe żarcie. 

Już jest, powinno do końca tygodnia wystarczyć . Tu akurat z 2 delikwentów prawie w całości oprócz tylnich udek. One na obiad w całości z ziemniakami i surówką 

IMG_20241112_164012.jpg

• Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nagrać ci film?

Bo widzę zboczenie...

A wiesz że ORMO nie było darzone szacunkiem.?😁😆

Zaraz przyjdzie @Bogdan_ja i wygarnie ci jak go kapowałeś i pójdziesz z podtulonym ogonkiem, wtedy w ogóle siku nie zrobisz.  xD

Opublikowano
Teraz, simsones napisał(a):

Już jest, powinno do końca tygodnia wystarczyć . Tu akurat z 2 delikwentów prawie w całości oprócz tylnich udek. One na obiad w całości z ziemniakami i surówką 

IMG_20241112_164012.jpg

Ja na pasztet tylko korpusy i stare delikwenty. Nie przepadam za pasztetem specjalnie ale trochę robię. Wolę kiełbasę albo przerobić na farsz do pierogów/krokietów.

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Zaraz przyjdzie @Bogdan_ja i wygarnie ci jak go kapowałeś i pójdziesz z podtulonym ogonkiem, wtedy w ogóle siku nie zrobisz.  xD

Nie czytam co tchórz pisze...

Wiesz że donosiciel to nie zaszczyt?

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No we sklepie a jak sam zrobię?

Oj Pioter ...

Też są na to sposoby...

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jedno proste pytanie: co może grozić Piotrowi, jeśli będzie gnój woził poza terminem agencyjnym? Pomijam, że ten termin elastyczny 

Nic nie grozi, nie bierzesz dopłat - pies s kulawą nogą do ciebie nie zagląda. Mam takie kawałki, na które nie biorę dopłąt, tam mogę robić, co chcę z obornikiem czy nawozami.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Lepiej późno niż tak jak ty...

Nigdy..

Nigdy nie będziesz fer...

Gnido...

No i się doigrasz w końcu z tymi wyzwiskami jak jacus . Wyzywać to ty se możesz wiesz co .

@Bartek933 uspokoisz tego jegomościa żeby się ode mnie odczepił.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jahooo napisał(a):

Nic nie grozi, nie bierzesz dopłat - pies s kulawą nogą do ciebie nie zagląda. Mam takie kawałki, na które nie biorę dopłąt, tam mogę robić, co chcę z obornikiem czy nawozami.

Wiem Jasiu. Temu celowo napisałem o Piotrze a nie o Radku, bo jemu widmo utraty paru % dopłat by spać nie dało. Tak to już jest, że najpierw panowie gospodarze składają wnioski, wioseczki, wniosunie, bo dają to trza brać...a potem płaczą, że wolności nie mają. Wolność to przywilej tych co dają a nie tych co biorą. Chcesz być wolny jeden z drugim...zarób sam🤷...koniec wywodu🤦

Edytowane przez Qwazi
  • Like 4
Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dobrze mój błąd, ten jeden przykład odnosił się do osób pobierających dopłaty 

Ale bardziej przykre jest ilu tutaj zwolenników tej niewoli hujni , nic się nie zmieni ...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale bardziej przykre jest ilu tutaj zwolenników tej niewoli hujni , nic się nie zmieni ...

Tutaj masz rację...nic się nie zmieni, póki ludzie myśleć nie zaczną...i cenić tego co mają najważniejsze, a co wczoraj świętowali...mi się już nawet nie chce niektórym tłumaczyć pewnych rzeczy...

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

No i się doigrasz w końcu z tymi wyzwiskami jak jacus .

@Bartek933 uspokoisz tego jegomościa żeby się ode mnie odczepił.

Cały czas prowokujesz. Wszyczansz  awantury, czepiasz się każdego i masz czelność skarżyć? Nie ma tu gorszego fałszywcs niż ty. Jesteś gorszy od ormowców. 

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Wszyczansz  awantury, czepiasz się każdego i masz czelność skarżyć? Nie ma tu gorszego fałszywcs niż ty. Jesteś gorszy od ormowców. 

tyś nie lepszy, chcesz zaraz dostać ormowca też? tylko się uspokój, bo już przestaje mnie to bawić!!! kto go prowokuje? sam się przypier*ala dzień w dzień, chyba przesadza chłopczyk z tymi wyzwiskami co? Pokaż mi te wszczynanie awantur, przed nim czy tobą, odpisujecie mi nie pytani, w d*pie mam wasze zdanie.

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v