Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, stempos1980 napisał(a):

Trzaskowski ściąga posiłki bo ma majty pełne na samą myśl co może się dziać 😁

No i komu zrobią na złość robiąc burdę w Warszawie... Czaskoskiemu? On to będzie miał gdzieś, dostanie dotacje na remont i tyle, zrobią na złość całemu narodowi który będzie płacił za wybryki huliganow ... Na marsz nie chodzę, ale nie mam też nic przeciwko gdy odbywa się pokojowo ... Ale burdy chuligańskiej nie popieram ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 5
  • Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i komu zrobią na złość robiąc burdę w Warszawie... Czaskoskiemu? On to będzie miał gdzieś, dostanie dotacje na remont i tyle, zrobią na złość całemu narodowi który będzie płacił za wybryki huliganow ... Na marsz nie chodzę, ale nie mam też nic przeciwko gdy odbywa się pokojowo ... Ale burdy chuligańskiej nie popieram ...

Sam wyśle prowokatorów UJ jeden

• Like 7
Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Niszczyć infrastrukturę to nieladnie ale jakieś wpie... policjantom spuścić to by można 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, stempos1980 napisał(a):

Tak, tak, zawsze jak cos odwalą debile w szalikach to musza być prowokatorzy ... Jak tacy grzeczni i pokojowi to po co się szalikami na tym marszu zakrywają, jak ktoś niewinny to nie musi kryć swojego wizerunku ...

• Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, Desperado napisał(a):

Sam sobie zmieniam,mechanik zleci chłopcom wymianę i uj wie co im odbije, koledze raz nie dokręcili korka spustu i po krótkim czasie korek spadł i zanim zatrzymał to po silniku.

Synowi tak dokręcili korek że chyba całą miskę trzeba wymieniać bo gwint zerwany.

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Niszczyć infrastrukturę to nieladnie ale jakieś wpie... policjantom spuścić to by można 

A co oni ci winni że ich bić chcesz?

• Like 2
Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Ciekawe czy ciężko się do prewencji dostać? By taką falangą pójść i rozkwasić parę awanturników...... 🙃🙃😅 By się człowiek trochę rozerwał 😁

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak, zawsze jak cos odwalą debile w szalikach to musza być prowokatorzy ... Jak tacy grzeczni i pokojowi to po co się szalikami na tym marszu zakrywają, jak ktoś niewinny to nie musi kryć swojego wizerunku ...

Pojeździj, popatrz po mordach i będziesz wiedział co i jak. Na granicy do bałaganu namawiali ci sami którzy później w stolicy 

35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak chcą się kibole bić to niech się zgadają na ustawkę w lesie ...

Tam zaraz kibole

Opublikowano
38 minut temu, gregor1284 napisał(a):

a co Ci winni Ci policjanci ze bić ich chcesz ? co Ci zrobili ?

Opublikowano
34 minuty temu, 6465 napisał(a):

A co oni ci winni że ich bić chcesz?

Bardzo nie ładnie mogli by się odezwać albo coś innego a ja nie lubie jak mi ktoś mówi co mam robić :ph34r: byl u nas taki ura bura to oodwage mial jak mial mundur, bez munduru juz bohaterski nie byl. Robi na wykonczeniowce u wroga teraz 😮

11 minut temu, Leszy napisał(a):

Ciekawe czy ciężko się do prewencji dostać? By taką falangą pójść i rozkwasić parę awanturników...... 🙃🙃😅 By się człowiek trochę rozerwał 😁

Ale po co do prewencji? Tak bez munduru nie poszedłbyś? No i bez ziomków 

2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

a co Ci winni Ci policjanci ze bić ich chcesz ? co Ci zrobili ?

Rolników bili 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał(a):

To bym się wybrał jak Turki z pewnego kawału, wybrali się z nożami na strzelaninę....  

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakich rolników, prowokatorów z Solidarności ... Póki strajkowali sami rolnicy to był spokój, przyjechała związkowa banda i już burda ...

Tak było. 

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakich rolników, prowokatorów z Solidarności ... Póki strajkowali sami rolnicy to był spokój, przyjechała związkowa banda i już burda ...

Byłeś że wiesz? Jak tej urwy solidarności nie nawidze tak muszę w jej obronie stanąć. Na pierwszym było zewsząd tego ujstwa solidarnościowego była masa a było spokojnie. Ty jak ten Jacek z kabaretu ja patrzę 

2 minuty temu, Leszy napisał(a):

To bym się wybrał jak Turki z pewnego kawału, wybrali się z nożami na strzelaninę....  

W przypadku Turków to mogli by nie mieć z czego do nich strzelać 

Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Bardzo nie ładnie mogli by się odezwać albo coś innego a ja nie lubie jak mi ktoś mówi co mam robić :ph34r: byl u nas taki ura bura to oodwage mial jak mial mundur, bez munduru juz bohaterski nie byl. Robi na wykonczeniowce u wroga teraz 😮

Rolników bili 

których rolników bili?

jak się ktoś nie umie się zachować 

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak ktoś wierzy w oleje LongLify to tak jest ... Samochody olej co 10kkm, moto co 5kkm. 

4 wymiany co 30kkm i silnik śmietnik. Dla USA zalecają wymianę co 6-8k mil, na Europę co 30kkm w tym samym silniku. 

jakim rynkiem motoryzacyjnym jest USA a jakim Europa a szczególnie kraje UE 

jak sie rozkłada pomiędzy tymi rynkami zakup nowych aut przez wypożyczalnie floty i klientów indywidualnych

dla flot i wypożyczalni longlife to spora oszczędność i większa dyspozycyjność aut z powodu mniejszych przestojów serwisowych i to bardziej pod nich ten marketing , jak klient indywidualny w to wierzy to współczuję ale i kupno takiego auta i późniejszy serwis na normalnych logicznych zasadach za wiele nie pomoże i ponadprzeciętnego zużycia nie cofnie 

Opublikowano (edytowane)

@konteno to nie o to chodzi ...

Jeżeli w USA klient udowodni przed sądem że taki olej LongLife i zalecenia producenta były szkodliwe i prowadziły do celowego skrócenia czasu życia produktu to się producent auta nie wypłaci, takie będzie odszkodowanie, a w Europie ???

Mój samochód, 2.0 benzyna, w europejskiej instrukcji wymiana co 30.000km, a w amerykańskiej 6-8tyś mil, czyli jakieś 10-13tys km ... I to nie jest jakiś wyjątek, w większości przypadków tak jest ...

Opublikowano
Godzinę temu, stempos1980 napisał(a):

Tak, policja robi prowokacje, wyłapują mieszkańców Warszawy i na siłę wlewają im wódkę do ust. Ponadto w lokalnej Castoramie specjalnie zrobili promocje na kostkę brukową. Nienawidzę gdy policyjna prowokacja zmusza biednych kibiców legi do wywieszenia transparentu o białej sile i zarzygania metra...

To pewnie też paskudna prowokacja Trzaskowskiego XDD

https://www.rmf24.pl/regiony/poznan/news-race-przyczyna-pozaru-pociagow-wstepne-ustalenia-policji,nId,7853320#crp_state=1

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

No...o to ile ich jest🙆🤭...jestem teraz na ostatnim MOP ie przed stolicą...ile młodzieży z biało czerwonymi opaskami...autokary i busy

IMG_20241111_120805_468.jpg

Niektóre telewizje powiedzą że nazisty 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

których rolników bili?

jak się ktoś nie umie się zachować 

Ewentualnie jak ktoś nie daje się poniżać 

8 minut temu, tomek222 napisał(a):

Tak, policja robi prowokacje, wyłapują mieszkańców Warszawy i na siłę wlewają im wódkę do ust. Ponadto w lokalnej Castoramie specjalnie zrobili promocje na kostkę brukową. Nienawidzę gdy policyjna prowokacja zmusza biednych kibiców legi do wywieszenia transparentu o białej sile i zarzygania metra...

To pewnie też paskudna prowokacja Trzaskowskiego XDD

https://www.rmf24.pl/regiony/poznan/news-race-przyczyna-pozaru-pociagow-wstepne-ustalenia-policji,nId,7853320#crp_state=1

Po co w miejscach gdzie nie ma remontu stoją palety z kostką? I to takim rodzajem kostki że w tym miejscu nie występuje on 😴

4 minuty temu, Łolek napisał(a):

Niektóre telewizje powiedzą że nazisty 

Czekaj bo się narracja chłopakom rozjedzie 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

No...o to ile ich jest🙆🤭...jestem teraz na ostatnim MOP ie przed stolicą...ile młodzieży z biało czerwonymi opaskami...autokary i busy

IMG_20241111_120805_468.jpg

Chociaż z jeden Autosan jest, czy patrioci przyjechali germańskim 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v