Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

A nie myślałeś o zetor 7211, lub 5340? Tu już uszwig xhyba większy 🤔 ale ceny widze spore bo sam bym zmienił.

@Pafnucy ma 72...to chyba zadowolony

5211 🙋‍♂️

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko sprzedać 60-tke żeby dołożyć 30tys i kupić ulepszoną 60-tke ?? Przy tym co się teraz dzieje w zbożach/kukurydzy powiem jak pewien użytkownik tego forum "nie opłaca się".

Który 🤔😁 to ja mu mówił że niech dobry remont 360 zrobi...

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej dobra inwestycja, nic tak szybko nie drożeje jak stare fetory xD 

już tak nie drożeją jak wcześniej 

a tak naprawdę to w przedziale mocy 50÷70KM to chyba największy wybór zetorow 

moznacza kupić jakieś Case Landini czy MF ale to już się robi większy problem z częściami i z dostępnością i pewnie z cena czesci 

wiadomo że lepszy komfort 

• Like 1
Opublikowano

@6465 zapomniałem napisać, kosiarka 530 kg chyba ważyła.

Dziś handlowy dzień, łyżkę sprzedałem, kosiarkę kupiłem, bo kolega zapytał czy muszę mu ją oddawać czy mogę dać pieniądze 🤷

No i jeszcze jeden sprzęt ale to jutro ma zjechać, wdówka co ją @pedro2był testować 🤭

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Mus to być kurpianka bo robi to z pasją. @gregor1284 może potwierdzi🤔

Kurpianka by tak nie marnowała. To są złotówy 🤪 

Szymon wdówka wygląda pierwszy sort. 😉 

Jakby coś nie halo to mów, chłopak nie za duży to łype się obije 🔨🔨

W końcu w domu 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał(a):

Nie nie. Miałem okazję nim jeździć . Lata to po drodze jaj k**wie majtki. 

...a może jaki zerorek 3320?

Dobry Zetor, nie jest zły...

Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Co tu słychać? 

Ktoś ma mi zamiar dać prezent imieninowy?

Wszystkiego najlepszego..a nawet więcej...

Prezent ...przy okazji...

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Co tu słychać? 

Ktoś ma mi zamiar dać prezent imieninowy?

Dam ci dobre słowo,

Wszystkiego dobrego w życiu osobistym i zawodowym 🍾💯

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a może jaki zerorek 3320?

No taki zetorek to fajny jest. Ale to co tam pisałem to byłem pod wpływem. Teraz jak mi przeszło to jestem nastawiony bardziej na zwijanie niż rozwój. 

Dziś nie mam nastroju. Katar mnie męczył całą noc, zatoki bolą. Mus wziąść jaki Gripex na noc i pod kołdrę. 

12 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Ale za to drogi 😅

Jazda napisz szybko gdzie się do roboty złapałeś ? Bo coś mi tu się przewinęło.

Edytowane przez 6465
  • Sad 2
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie wiem czy go stać 😉

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

..a może jaki zerorek 3320?

Bardzo dobry sprzęt, wydatek hydrauliki, moc na WOM i komfort w kabinie to c360/c3603p nie ma startu. Mamy w gospodarstwie z 2005r to nie wiem czy nie trzeba położyć tyle $ co 20 lat temu.

• Like 4
Opublikowano
24 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Drogie usługi pan masz, a jakość dziadowska😉

Może nie najlepiej ale jako tako, cenę bez faktury Ci podałem 

10 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ja to też kiedyś jak się dorobię kupię takiego zetora 😛

A ja passata

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał(a):

No taki zetorek to fajny jest. Ale to co tam pisałem to byłem pod wpływem. Teraz jak mi przeszło to jestem nastawiony bardziej na zwijanie niż rozwój. 

Dziś nie mam nastroju. Katar mnie męczył całą noc, zatoki bolą. Mus wziąść jaki Gripex na noc i pod kołdrę. 

Nie bierz gripexu bo nie będziesz mógł spać.

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał(a):

A nie 52?

Musi zadowolony bo coś go nie sprzedaje 😉

...toż to lepsze niż fend...

Jak sprzedać, to tylko by trochę większy kupić .

Porównywanie z 60tka, to jakieś nieporozumienie..

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v