Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie prawda...

Z kobietą dopiero życie sensu nabiera...

A i pracować i zarabiać też potrafią.

Ta, jak muszę remontować i zapier*alać i jeszcze mnie z chałupy będzie wyciągać... Wolę swój syf w swooch czterech zagrzybionych ścianach.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście. Ile mniej problemów, ile pieniędzy w kieszeni...

zalezy ,znajomy z roboty ma bogatszą żonę bo zarabia chyba ze 3 x tyle co on to credo spłaca za niego za mieszkanie w nowym bloku, na 2 dzieci jest kasa , bmw 3 litrowe mu kupiła i na swap na prawie 350qni dała także zależy co komu , a gość pojdzie do roboty swoje zrobi za tyle co ja , ma czas na promocji w dyskoncie  browarka wychaczyć , co rok sie nawalić na imprezie firmowej czy co jakiś czas z kolegami na miasto wyskoczyć ca piwo czy jak , życie jest piękne jak facet jest utrzymankiem i kobiecie taki układ pasuje 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

Dało by chociaż z 15 litrów deszczu i było by jeszcze cacy 

właśnie tyle spadło w sobotę, to zdjęcie sprzed tygodnia, dzisiaj już całe pole na zielono

Opublikowano

Siwek trzepnął zacnie dzisiaj.

Pierwszy dzień i z grubej rury 

Jeszcze w cieniu siedzi

IMG_20240930_080409_4.jpg

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

WMA +2 stopnie ale bezwietrznie... Kto zasiał dopiero zboże nie widzę tego zbytnio.

Jareczek aparacie pierwszy raz przymrozek widzisz🤔po 20stym września początek października to praktycznie co roku siwek przychodzi postraszyć 

Niektóre lata to tak trzepnął, że do 11 na Skibie gruda była 

A potem w październiku po 25° potrafi wyskoczyć 

Ten już krzyżyk położył 🤭

• Like 4
Opublikowano
18 minut temu, konteno napisał:

zalezy ,znajomy z roboty ma bogatszą żonę bo zarabia chyba ze 3 x tyle co on to credo spłaca za niego za mieszkanie w nowym bloku, na 2 dzieci jest kasa , bmw 3 litrowe mu kupiła i na swap na prawie 350qni dała także zależy co komu , a gość pojdzie do roboty swoje zrobi za tyle co ja , ma czas na promocji w dyskoncie  browarka wychaczyć , co rok sie nawalić na imprezie firmowej czy co jakiś czas z kolegami na miasto wyskoczyć ca piwo czy jak , życie jest piękne jak facet jest utrzymankiem i kobiecie taki układ pasuje 

To jak żona zarabia więcej to mąż jest jej utrzymankiem?!

38 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie prawda...

Z kobietą dopiero życie sensu nabiera...

A i pracować i zarabiać też potrafią.

Czytajcie. Lata życiowej mądrości przemawiają za tymi slowani

Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

0st dziś. Pierwszy siwy tej jesieni.

W delegację na tydzień wypuści?

Nie widzę problemu

Nie widzę problemu

Nie widzę problemu

Opublikowano
2 godziny temu, kizak napisał:

Wiesz co u mnie to 27 lat po ,a kasety z wesela ,co było nagrane ,ona leży ,ale nigdy w życiu jej nie oglądałem ,jakoś tak wyszło 

U mnie 25 lat. W sumie całości też jeszcze nie oglądałem

Opublikowano
12 godzin temu, Agrest napisał:

A ja powiedziałem jednemu żeby sobie po ziemniaki przyjechał. Za darmo i się nie pojawił. Drugi już 5ty dzień dojechać nie może. Nie dużo bo około 1,3t, ale jak w tym tygodniu nie odbierze to będzie pfóchnica w lesie. Tylko niepotrzebnie je workowałem bo teraz ponownie trzeba będzie załadować

Sadź tyle co na własny użytek i nie będzie problemu . 😲

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Mój mąż nie robi z tym problemow nigdy. Na grzyby mogę iść z kim chce i zatańczyć na imprezie też z kim chce

"Nie wierz nigdy kobiecie..."🤷, Ty też mu problemów z tym nie robisz🤔...

Dzień dobry. 2°, szron...

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Zasiane i dwa tygodnie temu i kiełka sterczącego brak. Ten się kozaczy co suszy prawdziwej na oczy nie widział. 

Łącznie z sierpniem nie ma 30 litrów. 

Na pewno się zadeszczy niedługo i powschodzi nieraz tak było że sucho .

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

czyli jak się ni ma kobiety to się nie ma problemów 

co nie @Chłoporobotnik

W sumie racja tylko też nie ma dla kogo i na co robić.  

Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła 🤮 w nocy po tym mc donaldzie nigdy więcej…. 

Organizm się odzwyczaił?? 😜 

26 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Moja żona też zarabia x2 co ja i tam nie narzekam.

O etacie mówisz? a razem z gospodarką? 

Opublikowano
9 minut temu, Michal2399 napisał:

Sadź tyle co na własny użytek i nie będzie problemu . 😲

O widzisz jaka cenna rada.

Jeszcze napisz ile mi się ich urodzi w danym roku to już wszystko będę wiedział🤣

Opublikowano

Dejta Radkowi spokój z wymówkami. Chłopak cierpi. By go lepi który wziął na lineczkę i batem wkoło podwórka pogonił to by mu ulżyło 🙃

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Gdzie on druga taka znajdzie? 

No tak...zapewne takiej samej to nie znajdzie 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

O widzisz jaka cenna rada.

Jeszcze napisz ile mi się ich urodzi w danym roku to już wszystko będę wiedział🤣

Też miałem jednego roku za dużo ,ale za darmo kilka osób to wzięło . Płacić nie chcieli . Bo jak kupować to wolą iść do sklepu.

Opublikowano
13 minut temu, Leszy napisał:

Organizm się odzwyczaił?? 😜 

O etacie mówisz? a razem z gospodarką? 

Etacie. Tak w pamięci licząc to jakieś 2,5 raza.

Z gospodarstwa na razie wszystką kase inwestuje w gospodarstwo.

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Dejta Radkowi spokój z wymówkami. Chłopak cierpi. By go lepi który wziął na lineczkę i batem wkoło podwórka pogonił to by mu ulżyło 🙃

No tak...zapewne takiej samej to nie znajdzie 

Jeden jedyny egzemplarz 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v