Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

No, a ci najbardziej prawicowi i katoliccy to albo kochanka i już 3 ślub albo w gay party się bawią w Brukseli xD albo zoofile jak prezes, nie ma kobity, ma kotkę xD

Jak Kurski, moja prababcia mawiała tam gdzie księża w rodzinie tam k**wy i złodzieje

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

A teraz te komuch co walczyły z kościołem w pierwszych ławkach na kolanach 

Albo jak już miał zdychać to codziennie do kościółka biega. Tak jak polscy celebryci i inni idioci, apostazja, księża to pedofile w sukienkach a jak zachoruje to prosi na srejbuku o modlitwe. Żałosne.

Na AF też pełno taki idiotów, tutaj pisze swoje flustracje i żale a coo tydzień do kościółka pomyka i jak widzi księdza to z.20 metrów czapkuje. Ludzie bez zasad.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

No nie potrafię bo pracuję żeby żyć, a nie żyję by pracować, a pola to raczej nie dobiorę bo dowiaduje się, że starzy kawelerowie  kupują ziemię za 80k

No to masz problem... Dobrze, że mnie nie dotyczy... 

Idę łapać dalej za widły a później za strzykawkę... 

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Albo jak już miał zdychać to codziennie do kościółka biega. Tak jak polscy celebryci i inni idioci, apostazja, księża to pedofile w sukienkach a jak zachoruje to prosi na srejbuku o modlitwe. Żałosne.

Na AF też pełno taki idiotów, tutaj pisze swoje flustracje i żale a coo tydzień do kościółka pomyka i jak widzi księdza to z.20 metrów czapkuje. Ludzie bez zasad.

Jak trwoga to do Boga, kościół ma swoje grzechy, ale wiara to jest ostatnia ostoja normalności,

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

powiedz, proszę, że to przejęzyczenie i była trenerką nie trenerem.

Michaś nie idż w tę stronę. To jak byś nazwał kobietę księdza...albo wójta🤔...

...drażnią mnie te przeróbki na rodzaj żeński😡

Opublikowano (edytowane)

Jak trwoga to do Boga, kościół ma swoje grzechy, ale wiara to jest ostatnia ostoja normalności,

W Kościele już dawno nie ma normalności, jest tylko kasa ... I komuch będzie święty jak odpowiednio zapłaci, tyle ten kościół teraz warty ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

W Kościele już dawno nie ma normalności, jest tylko kasa ...

No na chłodno trzeba podchodzić, ale jak nie kościół to będzie meczet

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

W Kościele już dawno nie ma normalności, jest tylko kasa ... I komuch będzie święty jak odpowiednio zapłaci, tyle ten kościół teraz warty ...

To nie chodź, nie pisz i żyj swoim życiem a nie pier**lisz bajki.

Bądź konsekwentny - nie chrzścij dzieci nie posyłaj do komuni , nie chodź na uroczystości.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, MonteChristo napisał:

No nie potrafię bo pracuję żeby żyć, a nie żyję by pracować, a pola to raczej nie dobiorę bo dowiaduje się, że starzy kawelerowie  kupują ziemię za 80k

Ja tam po 30🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

To nie chodź, nie pisz i żyj swoim życiem a nie pier**lisz bajki.

To wy pier**lcie bajki że kościół jest ostoja normalności ... To zwykła mafia w czarnych sukienkach ...

• Thanks 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

I komuch będzie święty jak odpowiednio zapłaci,

tu się niestety muszę zgodzić z przedmówcą. kupczenie sakramentami. chcesz ślub? proszę bardzo, chcesz rozwód? (choć to się ładnie nazywa unieważnieniem małżeństwa) zapłać jeszcze więcej i proszę bardzo. a co jak są dzieci z takiego unieważnionego małżeństwa? to dzieci z nieprawego łoża? to już wtedy cudzołóstwo.

Opublikowano
8 minut temu, MonteChristo napisał:

Stać ich 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

To wy pier**lcie bajki że kościół jest ostoja normalności ... To zwykła mafia w czarnych sukienkach ...

Napisałem już tobie bo normalnie k**wa na żygi bierze jak sie czyta te twoje pierdolenie i żale. Jedne o uprawie bobu jakby ch*j wie co to było a nie zwykłe pierdtwórcze nasiona i o księdzach. Żygam normalnie. Weź się do jakieś pracy czy co innego, zajmij się swoim chłopakiem, idźcie razem na spacer czy gdzie tam chodzicie.

Przedtem jeden czubek tu zaśmiecał forum ale teraz bierze leki albo w szpitalu zabierają telefon a teraz drugi pajac.

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

kurła zapomniałem wam się pochwalić co dzisiaj zrobiłem przed meczem 😛

IMG_5733.jpeg

Jak już tym się chwalisz to mogłeś do samej stodoły dosypać ,a z drugiej strony obrzeże zakopać.

• Like 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, malaczarna napisał:

W legitymacji miala wpisane trener teraz wymyślają psycholożki i ministry 

Ototo 👍👌💪

czyli nie żona, a żon? od dziś będę tak mówił do swojej. mój ty żonie 😉

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Napisałem już tobie bo normalnie k**wa na żygi bierze jak sie czyta te twoje pierdolenie i żale. Jedne o uprawie bobu jakby ch*j wie co to było a nie zwykłe pierdtwórcze nasiona i o księdzach. Żygam normalnie. Weź się do jakieś pracy czy co innego, zajmij się swoim chłopakiem, idźcie razem na spacer czy gdzie tam chodzicie.

Przedtem jeden czubek tu zaśmiecał forum ale teraz bierze leki albo w szpitalu zabierają telefon a teraz drugi pajac.

Bo co, bo prawdę pisze o tej czarnej mafii ?? Sami niszczą kościół od środka, a szukają winy w LGBT, komunie itp itd ...

Nie bój się, nie mam chłopaka, jestem w twoim mniemaniu "normalny" ... Tylko widzę że kościół jest tak samo zepsuty jak te LGBTy itp ... Najważniejsza mamona nie Bóg dla nich w tym wszystkim ... Wierzą w mamonę ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

czyli nie żona, a żon? od dziś będę tak mówił do swojej. mój ty żonie 😉

Ja do swojej nieocenionej małżonki już od dawna, ale czasami tylko, tak mówię...za każdym razem słyszę w odpowiedzi jedno słowo 🤷...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v