Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Buszmen11 napisał:

Kupuje kto jeszcze takie brony? Bo nie wiem czy na neta wystawić czy prosto na skup zawieźć...

Wystaw, wszystko da się sprzedać 

Na złomie to nawet 200zł za nie nie weźmiesz 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

W moim rejonie na piątki byś miał ciężko znaleźć klienta ale trójki to by szybko poszły...

Łatwiej z piątek zrobić trójki, niż z trójek piątki 

Przed chwilą, 6465 napisał:

A to może i ja sobie pykne browca. Lepiej będzie się czytać tą lekturę.

No to 🥂

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

W moim rejonie na piątki byś miał ciężko znaleźć klienta ale trójki to by szybko poszły...

Z piątek trójki ,nie problem 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, odkręcić dwie śruby, odpiąć dwa łańcuszki i są trójki.

Dwa pola w zapasie i parę kg złomu z ramy🤭

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Łatwiej z piątek zrobić trójki, niż z trójek piątki 

Oczywiście. Mam trójki ciągnikowe, mam konne i jakbym chciał któreś sprzedać to by momentalnie poszły. Drobne sprzęty idą dość szybko jak tylko w rozsądnych pieniądzach są.

Przed chwilą, Agrest napisał:

Zapewne. U nas nigdy ramy z piątek nie widziałem. Często dorabiali ramy i mocowali konne trójki czy czwórki. Albo kupowali trójki oryginalne, tak jak ja mam.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Po co? Wystarczy...nie rozkladać🤷...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

No gdzie sam? Kobiety wino piją a ja wina nie mogę bo głowa boli. Wolałbym pewnie piwo ale jutro do pracy i nie mogę przeholowac.

Wąchałem i nie śmierdzi myszami

A muszę wachales 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Wystaw, wszystko da się sprzedać 

Na złomie to nawet 200zł za nie nie weźmiesz 

Przed wojną taki turysta z Łotwy co dwa tygodnie przyjeżdżał i oczyszczał okoliczne pokrzywy z sprzętów. 

Trza by swoje za 500zł ogłosić

Opublikowano
Buszmen11 napisał:

2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

Bo 5 mi potrzebne i już myslałem żeś popsół...

Kupuje kto jeszcze takie brony? Bo nie wiem czy na neta wystawić czy prosto na skup zawieźć...

Śnieg pada, wiatr wieje, temp +1 tylko po piwo nie ma kto na stację jechać

wystaw na wszystko jest kupiec... zrobiłem trochę wyprzedaży takich rzeczy co zdaje się że kto to kupi i poszło moment...

Opublikowano

@6465 ty kiedyś poznaniaka przerabiales, zmieniales z tyłu te pazurki??? Pisali jakie to są najlepsze, podpowiesz może???

Nie nic nie zmieniałem. Te co były trochę po rozsuwalem i sieje jak jest. Po ten wałuje to nie ma ziaren na wierzchu.

• Thanks 1
Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał:

elita af -chcesz go obrazic ??😂

i po zniwach.. ale ostatni nie jestem 🤣, wielu jeszcze o dozynkach dlugo bedzie mazyc..

ani plonu ani ceny. 

napisaliscie cos madrego-nie chce mi sie czytac ..

No jak to nie ma plonu 

A mocnik 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście. Mam trójki ciągnikowe, mam konne i jakbym chciał któreś sprzedać to by momentalnie poszły. Drobne sprzęty idą dość szybko jak tylko w rozsądnych pieniądzach są.

Zapewne. U nas nigdy ramy z piątek nie widziałem. Często dorabiali ramy i mocowali konne trójki czy czwórki. Albo kupowali trójki oryginalne, tak jak ja mam.

To chyba dziś te trójki konne montowałem na ramę od standardowych, one są trochę węższe??? 

Czwórki konne kiedyś ojciec za poznaniakiem ciągał, jeszcze gdzieś pod płotem leżą 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Po co? Wystarczy...nie rozkladać🤷...

Ino ciężej zapiąć i dźwigać. A i kuku sobie zrobić można😁

Opublikowano
2 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Przed wojną taki turysta z Łotwy co dwa tygodnie przyjeżdżał i oczyszczał okoliczne pokrzywy z sprzętów. 

Trza by swoje za 500zł ogłosić

@superfarmer02 a ty czasem nie potrzebujesz bron? Już pal fiata i jadź.

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, Łolek napisał:

Przyjąłem 100g mirabelkowej emulsyi i zaraz jakoś miłej na duszy 

Muszę i ja co łyknąć. Za mocno pojadłem

O, właśnie to, dzięki 

To jeden za jeden się zamienia, czy jakieś kombinacje???

Tych z linku wyjdzie mniej.

Popatrz po wymiarach i dopasuj pod szerokość siewnika 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v