Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacor73 napisał:

A zoorganizowałeś chociaż takie jedno na 200 osób?

Głupich nie sieją, rodzą się sami

Wszystko przede mną, nie mam zamiaru zapraszać całej wsi by mieć 600 osób, a takie wesele robili pobliscy bogacze, stać mnie i na 600 tylko po co

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

Trochę mnie nie było, a tu dalej dyskusja o kopaczach. 

Niby igrzyska zawsze uruchamiały emocję i był to pewnego rodzaju wentyl bezpieczeństwa, by troszkę emocji zeszło i deko odciągnęło od spraw rzeczywistości. 

Lewusek to żadne cudowne dziecko. 

Trochę umie, a reszta to jego gigantyczna promocja marketingowa. 

Także szkoda czasu na nich. 

Trzeba iść na ryby. 

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Wszystko przede mną, nie mam zamiaru zapraszać całej wsi by mieć 600 osób, a takie wesele robili pobliscy bogacze

To zrób małe, takie kameralne....na 300...

Tylko raz takie coś...

1 minutę temu, HF86 napisał:

Trzeba iść na ryby. 

Co teraz bierze?

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

To zrób małe, takie kameralne....na 300...

Tylko raz takie coś...

Max 200

Opublikowano
4 godziny temu, radekz200 napisał:

jak od qwaziego to nie chcę żebyś mi przepowiadał 😛

Choćbyś do Lichenia na kolanach poszedł to i tak nie zdradzę 🤭 

Ale popróbuję dopiero w zimę może bo siem wyciućkał z kasy, a majstry mają od września przyjść. 

Trzeba gdzie nakraść 

4 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

W przerwie meczu pojechał obejrzeć owiesek 

inbound5980318379101845744.jpg

Ładny. Po górach też taki? U nas nawet po dołkach nie jest taki jak w zeszłych latach... 

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Tak całkiem najbliżsi...?

Tak i znajomi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Byłeś na Błazku po cielaka🤔

Nigdy tam nic nie kupowałem ja z podkarpacia targam, niezły ale już pewnie sprzedany

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Wracałem z parczewa to P0jebóf cześć na motorach pełno i kilku by nawet nie było szkoda oby tylko w drzewo 

Też miałem dzisiaj objazd po drodze dzisiaj bo był wypadek, ale co tam się trzasnęło to nawet nie wiem, ludziom palma odbija dokumentnie już, nie myślą w ogóle już.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, MonteChristo napisał:

Wszystko przede mną, nie mam zamiaru zapraszać całej wsi by mieć 600 osób, a takie wesele robili pobliscy bogacze, stać mnie i na 600 tylko po co

W sąsiedniej wsi robili na 500 osób. Ale co to jest jak się ma 4mln w banku krechy. Już z mleka schodzą bo nie ma komu robić. U innych było na 400 planowane z czego przyszło może 200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v