Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6465 napisał:

To nie ta sama. Ta u mnie  to mała czarna w łóżku pita, albo na huśtawce.

Czym i jak  smarujecie przekładnie kątową w podkaszarce? 

twardy smar. wepchnij go strzykawką (dużą) po wykręceniu śrubki

HF86 napisał:

Naszła chmura i burczy. 

oddawaj.

no nic, trza skończyć filma oglądać i nogę zarzucić na motor. może by się na lody wybrał do powiatu

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

oddawaj.

A właśnie dobrze że jesteś. Czemu pralka zaczęła głośno chodzić szczególnie podczas wirowania. Kiedyś tylko był szum a teraz to warczy jak chiński skuter.

Opublikowano
6465 napisał:

oddawaj.

A właśnie dobrze że jesteś. Czemu pralka zaczęła głośno chodzić szczególnie podczas wirowania. Kiedyś tylko był szum a teraz to warczy jak chiński skuter.

zapytaj żonę, czy w którymś staniku nie straciła fiszbiny

ewentualnie grzałka obrosła kamieniem i ociera o bęben

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bananek napisał:

Mówi że  raczej nie ale pewności nie ma.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Myślisz żeby wyciągnąć grzałkę czy najpierw szukać czy coś nie wpadło? Może jaki wkręt z mojej kieszeni🤔

5 minut temu, Bananek napisał:

ewentualnie grzałka obrosła kamieniem i ociera o bęben

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła...

Nie wiem jak to się stanęło.

Opublikowano
6465 napisał:

Myślisz żeby wyciągnąć grzałkę czy najpierw szukać czy coś nie wpadło? Może jaki wkręt z mojej kieszeni🤔

mogło coś wpaść jeśli warczy podczas wirowania. bo kończące się łożyska charakterystycznie szumią. tzn wyją. pęknięty krzyżak wydaje swoisty trzask

Opublikowano

mogło coś wpaść jeśli warczy podczas wirowania. bo kończące się łożyska charakterystycznie szumią. tzn wyją. pęknięty krzyżak wydaje swoisty trzask

A tam to dostać się trzeba wyjmując grzałkę czy jakoś inaczej idzie się dostać?

Opublikowano

Jaja normalnie, szła mała mocna burza i zdechła kilka km przed 😁

Na zachód od Białegostoku się utworzyły fajne, ale widzę, że miną o włos od północy. 

To już będzie koniec wszystkiego. Jeszcze qq ładna, ale dostała herbicyd i ma tydzień palić to też hvj ja weźmie 

Opublikowano

O kilometr pewnie minęła. 

Widziałem ścianę deszczu, a do mnie ani kropli. 

Sezon biwakowy w pełni. Dzieciakom i w domu zabawa 

Opublikowano
31 minut temu, 6465 napisał:

Zacznij od wyczyszczenia filtra odpływowego. Raz u mnie wpadł tam jakiś metalowy śmieć i wydawało odgłosy jakby miała zaraz się rozpaść.

• Thanks 1
Opublikowano
44 minuty temu, 6465 napisał:

Mówi że  raczej nie ale pewności nie ma.

Ty sprawdź a nie się będziesz pytał

27 minut temu, HF86 napisał:

O kilometr pewnie minęła. 

Widziałem ścianę deszczu, a do mnie ani kropli. 

Sezon biwakowy w pełni. Dzieciakom i w domu zabawa 

U mnie 1,5mm w 3 podejściach

Opublikowano

Ale kolos za podwórkiem się utworzył. Poszło na północ, teraz druga ją goni. 

Mnie omija. Ale nie mam żalu bo ładnie popadało.

Opublikowano
31 minut temu, 6465 napisał:

Zakręciłem bębnem to tak jak by buczy i szybko hamuje. Może i łożysko 

Może przeciwwaga uszkodzona... się oderwała. To jest taki kamień. Miałem taki przypadek. Wtedy hałas jest bardziej chaotyczny niż przy łożysku

• Thanks 1
Opublikowano
46 minut temu, 6465 napisał:

A tam to dostać się trzeba wyjmując grzałkę czy jakoś inaczej idzie się dostać?

masz ładowaną z góry czy z boku ? te plastikowe progi ściągasz i zaglądasz pod bęben na grzałke 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

mała czarna pita, w łóżku...... 

🤔 No teraz jest ok, a co ty z nią w tym łóżku to już nie wnikam 😉

1 godzinę temu, Bananek napisał:

no i się spłoszyła

Że niby moja wina 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v