Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Bogdan_ja napisał:

a ja tylko 35 ha bo po co mi więcej

To już pod małorolnego chyba podpadasz :ph34r: i jeszcze dopłatowca, bo realnie syn pewnie obrabia ;) :D 

13 minut temu, 6465 napisał:

Dajta spokój ogarkowi bo się rozkręci ,zacznie epitetami sypać i znów wyląduje na urlopie.

Niech cierpliwość ćwiczy. Medytuje czy co. W sumie na emeryturze już, to czas ma XD :D 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

@Strongman

Gdzie Ty brałeś jd 

Kto był tańszy

6130m z przednim wom 450 netto 

tera jak się rozglądasz za ciągnikiem to za takim żeby konta i nicku nie trzeba było zmieniać 

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

To już pod małorolnego chyba podpadasz :ph34r: i jeszcze dopłatowca, bo realnie syn pewnie obrabia ;) :D 

Niech cierpliwość ćwiczy. Medytuje czy co. W sumie na emeryturze już, to czas ma XD :D 

mnie już nie brak robić ...ja tylko kasę liczę 😜

a do emerytury to jeszcze z 11 lat ....🤣

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Bogdan_ja napisał:

mnie już nie brak robić ...ja tylko kasę liczę 😜

a do emerytury to jeszcze z 11 lat ....🤣

No ale ty taki hamski masz harakter.

Cały czas tylko się przemondrzasz 

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

ponad  20 ha na razie oddałem synowi ....reszta gospodarstwa tyz idzie dla syna ...potrafisz to pojąć pisowski niedorajdo i rozwodniku 🤣...syn obrabia 55 ha a ja tylko 35 ha bo po co mi więcej 😗 gdzie ja piszę że to moje ....to nasze wspólne ,wiem że takie gamonie nie rozumieją co to rodzina i wspólny majątek ojca ,syna i synowej ....rozumiesz że w rodzinie nic nie ginie gołębiu bez rodziny 🤣🤣🤣🤣

Dopiero pisałeś że ty 45 i syn 45 czyli wielkie g masz tylko głupoty wypisujesz syn pracuje i musi się wstydzić za starego 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Dzięki.

Rukola już kwitnie nie da rady przejeść. Ale pyszna jest

ja wolę szpinak. Szpinak arbuz feta ziarka podprazone i dresing z miodem olejem lnianym i cytryna to moj maz woli od boczku

• Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, Bananek napisał:

nie chce mi się go rozkręcać

w sumie nie trzeba rozkręcać tylko zajrzyj od spodu przy okazji albo jak pokrywe z hamulcem będziesz ściągać , znalazłem PDFa i tam ten z tasiemką jest nad korkiem zbiornika paliwa ale nie wiem gdzie 3 bo są tylko 2 na rysunku

piłka.png

13 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Komponenty do produkcji tego nie są tanie, może być tak że jeszcze będzie recykling i skup tych materiałów. 🤔

o ile jest już opracowana technologia przerobu i odzysku 

za krótko to funkcjonuje by pierwsze zużyte trafiły do utylizacji , może te popożarowe lub pogradowe 

Opublikowano
konteno napisał:

w sumie nie trzeba rozkręcać tylko zajrzyj od spodu przy okazji albo jak pokrywe z hamulcem będziesz ściągać , znalazłem PDFa i tam ten z tasiemką jest nad korkiem zbiornika paliwa ale nie wiem gdzie 3 bo są tylko 2 na rysunku

przypomnij mi jak będę w domu. ja myślałem, że Ty o myjące piszesz

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Fricke po 15 kasuje za serwis +50% do stawki 🙄 a stawki już mają unijne 🫣

Bardzo dobrze. 

Czas by ludziom żyło się lepiej 😁

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

piłka.png

o ile jest już opracowana technologia przerobu i odzysku 

za krótko to funkcjonuje by pierwsze zużyte trafiły do utylizacji , może te popożarowe lub pogradowe 

Coś już musi być opracowane, bo koleżanka co robi w dofinansowaniach mówiła że za zużyte płacą 2 zł/kg

Opublikowano

Doprawdy jest o co się kłócić. 

Dwa dogadane komunistyczne dziady, zaganiają was batem na skraj przepaści, a tu kłótnia, kto po wszystkim wam w oczy nie napluje. 

Jeszcze teraz się złotymi murami i kordonami milicji się obstawiać będą, bo mowa nienawiści, i się boją, bo na Węgrzech. 

Tylko po czytajcie kim jest ten premier i jakie wartości głosił. 

To nie nasze popychadła i pacynki, co to się wypinają temu, kto więcej da. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Coś cicho tu dzisiaj, pewnie ARiMR okupują ci co to im dotacje były nie tak dawno beeeeeeeeee.    :P

Ci co najgłośniej krzyczeli, że rudy nie da polecieli wnioski składać. U mnie na wsi jeszcze wczoraj na ulicy jeden krzyczał, że teraz to zobaczycie jakich wuj wybraliście. Jak wam dadzą. Szkoda mi tych biednych zaszczutych ludzi których dalej szczują. 

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Desperado napisał:

Coś cicho tu dzisiaj, pewnie ARiMR okupują ci co to im dotacje były nie tak dawno beeeeeeeeee.    :P

Tam pierwszy szereg, to zazwyczaj Ci co najgłośniej krzyczeli "a co to dali nawet d*py z fotela nie ruszyli.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v