Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Łolek napisał:

Widzę że altanka już działa👍dzisiaj mnie nie będzie jakby co to jutro  temat ogarniemy 

Jasne jutro będzie dobrze bo dziś mam inne zajęcie.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Wsadziłem w tym roku Jurka i Ricarda. Będzie z 5arów 😁

Przed zakupem sadzeniaki kupiłem najpierw do jedzenia. Ignacego odrzuciłem choć zły nie był.

Będziesz trząsł rynkiem ziemniaka w Lipsku 🤣

Opublikowano
Dnia 24.04.2024 o 15:10, Qwazi napisał:

Rochu Tyś samoleczący się znachor z wieloma schorzeniami o różnym podłożu...obejrz se ten wykład w ramach edukacji medycznej🫣

Teraz cierpię na anoreksję i w konsekwencji  różne zaburzenia metaboliczne

Opublikowano
4 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

To że masz w gospodarstwie kilka upraw to to jest plus moim zdaniem. Jak na jednym stracisz to drugie podreperuje sytuację. Pomyśl co by było jak byś tego roku nie miał zbóż...

Mnie też ciotka chciała uczyć że trzeba mieć i krówki i świńki i trochę truskawek i trochę kartofli posadzonej, bo jak jedno nie pyknie to drugie się uda. Tylko nie powiedziała jak to zrobić żeby się sklonować co by było komu to zrobić. A ja same krowy i na chlebek na razie nie brakuje.

Opublikowano

Tracz w traku w sobotę urwał dżojstik, pół dnia zmarnowane, dzisiaj dokupił jakiś podobny, ale nie stykało. Znowu pół dnia w doope. Zamówił cały z internetow i ma nadzieję, że kurierzy w majówkę będą pracować 🤦 

Dzisiaj by skończył, ogarnął bajzel, daszek zrobił, a tak to będzie leżeć do końca tygodnia. 

Wcześniej miał taki co trzeba było pchać to nie było co się zepsuć. Zachciało się wygody i tydzień roboty w d*pę 🤭

• Sad 1
Opublikowano
44 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Czemu 🤔 teraz to już tylko ta albo wcale 

Już i ona i ty byście mogli mieć nowe życie, rodziny, dzieci, a tak to nikt nie ma nic. 

Opublikowano
31 minut temu, PAN88 napisał:

Weź rozpęd dobry i uderz głową w ścianę 

Po co 🤷

8 minut temu, Leszy napisał:

Już i ona i ty byście mogli mieć nowe życie, rodziny, dzieci, a tak to nikt nie ma nic. 

Ciekawe z kim i gdzie , zresztą kobiety nie chcą rolników 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, kris91 napisał:

Sezon czas zacząć, lecim na miasto 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

20240429_150723.jpg

Jak tam zdrowie?

16 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Po co 🤷

Ciekawe z kim i gdzie , zresztą kobiety nie chcą rolników 

Screenshot_20240219_133049_Samsung Internet.jpg

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Czemu 🤔 teraz to już tylko ta albo wcale 

Tylko pytanie, czy ta już dawno nie powiedziała lepiej wcale, niż z tym.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
48 minut temu, HF86 napisał:

Jak tam zdrowie?

Nawet lepiej trochę, leki co dostałem na głowę to chyba działać zaczynają, bo wczoraj na tomografię mówiła, że wchłaniać się zaczyna powolutku, powolutku ale się zmniejsza ☺️☺️

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, kris91 napisał:

Nawet lepiej trochę, leki co dostałem na głowę to chyba działać zaczynają, bo wczoraj na tomografię mówiła, że wchłaniać się zaczyna powolutku, powolutku ale się zmniejsza ☺️☺️

co się zmniejsza?

Opublikowano

A słyszał że dino budują? 🙆‍♂️

radekz200 napisał:

co się zmniejsza?

Jakiegoś tam torbiela na mózgu znaleźli, w życiu nie wolno się nudzić, zawsze musi być adrenalina 😅😅😅

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

u nas już w środku wykańczają. jeszcze nie widziałem tak szybko powstającego budynku.

Bo robi ekipa naszego nowego domu

Opublikowano
MonteChristo napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

u nas już w środku wykańczają. jeszcze nie widziałem tak szybko powstającego budynku.

Bo robi ekipa naszego nowego domu

mogło tak być, bo obok jest mrówka, w której ekipa NND faktycznie robiła zakupy. mówię serio

Opublikowano
20 minut temu, kris91 napisał:

A słyszał że dino budują? 🙆‍♂️

Jakiegoś tam torbiela na mózgu znaleźli, w życiu nie wolno się nudzić, zawsze musi być adrenalina 😅😅😅

ja pierdziele dlatego lepiej się nie badać 😂

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

mogło tak być, bo obok jest mrówka, w której ekipa NND faktycznie robiła zakupy. mówię serio

W mrówce nie ma przecież alko 😊

Opublikowano
MonteChristo napisał:

11 minut temu, Bananek napisał:

W mrówce nie ma przecież alko 😊

i tu się możesz mylić.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v