Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki wjechali na autostradę bo zero ruchu cisza 

18 minut temu, malaczarna napisał:

Ja mam taką 

FB_IMG_1710922794291.jpg

To coś mój mąż chce. Zaraz mi łeb odpadnie od bólu glowy

IMG_20240320_093428.jpg

Na ból głowy dobrze działa matafen albo skudexa 

A przyczepa napewno wygodna do cofania 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Chłopaki wjechali na autostradę bo zero ruchu cisza 

Na ból głowy dobrze działa matafen albo skudexa 

Wrócę do domu wydrę się na męża i mnie boleć przestanie

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Tak mnie głowa boli że zrobiłabym wszystko

O trzeciej w nocy mąż budzi żonę. Podaje jej szklankę wody i aspirynę.
Żona: - Zwariowałeś?! Po to mnie budzisz?
Mąż: - Masz kochanie tabletki na ból głowy...
- Przecież nic mnie nie boli!
- A mam cię!

Opublikowano
52 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

@Leszy chyba ma kondencjoner i mówił że to zbędne 

Tak to nie powiedziałem. Ogólnie fajna sprawa. Tylko nie wiem czy bym za to chciał specjalnie dopłacić. 

Opublikowano
16 minut temu, Leszy napisał:

Tak to nie powiedziałem. Ogólnie fajna sprawa. Tylko nie wiem czy bym za to chciał specjalnie dopłacić. 

Nie wiesz że kiepskiej baletnicy to i nitką u spódnicy przeszkadza 😁 

Nie mówie o tobie

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
25 minut temu, Leszy napisał:

A druga strona medalu ,jak ja kosze taką wyrośniętą trawe to nie będzie się owijać 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Tak mnie głowa boli że zrobiłabym wszystko

dobrze ze rano .. jakies porady -moja yrez niekeidy glowa boli.

to nie bol glowy to znacznie gorzej -migrena pewnie..

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

@Leszy chyba ma kondencjoner i mówił że to zbędne 

ciekawe czemu zbedny ?? przy suszeniu siana od 15 lat mam..

sasiad kosi rotacyjna -on suszy a ja mam w stodole.

41 minut temu, malaczarna napisał:

Wrócę do domu wydrę się na męża i mnie boleć przestanie

gdyby cie naprawde bolala to bys sie drzec nie mogla..

piekna pogoda od rana. przymrozek byl wiec nawoz rozsiany. teraz orka zimowo poki jeszcze wiosny nie ma .🤣

naszym oszolomom chyba sie znudzilo strajkowanie-zreszta naszych bylo malo ,wiekszosc z wsi przyjechala...pewnie niejeden dostal opierz od sasiada ze zwyklym ludziom zycie utrudniaja..

6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A druga strona medalu ,jak ja kosze taką wyrośniętą trawe to nie będzie się owijać 🤔

bardzo rzadko- ale to musialby byc wielki  szuwar..za to w porzadnej trawie dusi ciagnik i trzeba wolniej jechac..

Opublikowano
25 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie. To jest też regulowane. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mateusz1q napisał:

A ja mam problem z protestem, wczoraj ponad 3 tony pszenicy ma przetargu 4klasa, inny jD 180 koni na 20 ha kupuje a ja mam za nich strajkować? Za dobrze jest na wsi

Jedź za siebie strajkować 

2 godziny temu, PAN88 napisał:

A co skorzystasz?

@MonteChristo i te 12t na najgorszych działkach 😂 chociaż w tym roku te rekordy to będzie śmiech przez łzy.

Jak trza będzie. Nikomu nie odmawiam pomocy

2 godziny temu, artek27 napisał:

Ile chcesz za wyslanie chrzanu bym kupił.

Chrzan Masz za darmo. Opłacisz przesyłkę.przypomnij się gdzieś za 3 tygodnie. Będzie ładny zielony to się okopie 

Nr 3

IMG20240320095508.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, 6465 napisał:

Weź no go przejrzyj żeby działał i biorę.

nie brałem bo też z góry okopcony przy kratkach no i to spora harhara 2x taka jak twój poprzedni , amperomierz do wymiany i w środku pewnie troche niespodzianek, nawet jak miałbym względnie tanio części na podmiane to nie wiem czy ci sie to opłaci 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Rację chłop ma...

Pogoda ładna, pszczoły latają. Trzeba by kogoś zatrudnić do rozsiania drugiej dawki na jęczmień.

Cytując twoje słowa: sam wolę zrobić bo wiem jak zrobię. Czy jakoś tak pisałeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v