Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał(a):

Czego? Tak wrednej żony to pewnie nikt nie ma jak ja.

masz żonę wredna ?

czy Ty wredna ?

a powiedz mi która nie jest wredna ?

Jak to mówi mój kolega cudze nie są wredne.

a Czego ?

tego E/F😉🤭🤭

Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Od łysej. 

A może i tam kudłata.

Mietek w biedrze fajerwerki 2+2gratis 

Wziąłem za  7 stów, zapłaciłem 4 

Ciekawe co to warte. Ale chłopy rwali jak wściekłe 😆 

a był tu jeden taki co cały rok odkładał po 50zl a później puszczał  600zl w powietrze w sylwestra

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał(a):

fajnie byłoby mieć tyle na starych zasadach 😉

IMG_20241227_114608.jpg

I w jakim celu? 

Opublikowano
Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Od łysej. 

A może i tam kudłata.

Toja skromnie, po dziadowałem bo za 25 zł.

Opublikowano
6 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

dlatego ten nie dobry PiS mial robić na tym odcinki 3 pasy i to by usprawnilo,ale teraz pewnie nie będzie bo pieniędzy nie ma i nie będzie 😆😆😆😆

Dobrze napisałeś, "miał" jakby tyle kasy nie nakradli.

Na chwilę obecną, wszystko jest zgodnie z harmonogramem

obraz.png

Opublikowano
37 minut temu, wojtal24 napisał(a):

masz żonę wredna ?

czy Ty wredna ?

a powiedz mi która nie jest wredna ?

Jak to mówi mój kolega cudze nie są wredne.

a Czego ?

tego E/F😉🤭🤭

a był tu jeden taki co cały rok odkładał po 50zl a później puszczał  600zl w powietrze w sylwestra

Te 4 lata temu to za 600 fest arsenał kupił, teraz z 1200 by trzeba było dać. 

Dwie tylko były kaliber 38mm, reszta 25mm

W domu dowiedziałem się na powitanie, że jestem pierdolnięty 😆 

Ty się kolego nie śliń do tego e/f @malaczarna bo Twoja zobaczy jak po forach się zachwycasz cudzymi to Ci da cały alfabet 🤭

Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie sądzę. 

Spodobało mi się dzwonienie z niego, wracam z roboty i telekonferencja pszczelarska w trakcie jazdy.

Z tego powodu założyłem w aucie radio z androidem, chociaż już wcześniej miałem zestaw głośnomówiący nokia

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Od łysej. 

A może i tam kudłata.

A uj w nich i ich fajerwerki. Wyrosłem z tego strzelania a i do biedry wstyd mnie chodzić i nie ma tam nic dla mnie 

• Like 1
Opublikowano

Dejta spokój jak mi się nie chce. Wodę mus rozprowadzić, prąd tyż, w żuku wydech narządzic, traktor do zweryfikowania co w nim zdechlo, piachu mus nawieźć w jeden gabinet żeby podnieść trochę do posadzki... 

Teraz, PAN88 napisał(a):

I kasę wydawać🤣🤪🤔

Ja to już bym wolał te błoto i zimną wodę aby grosza niewydawac a Ty?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, PAN88 napisał(a):

I kasę wydawać🤣🤪🤔

Wolę wydać 12zł co 2 miesiące niż brodzić w mokrej trawie, wsiadać do czystego w brudnych butach i moczyć ręce lodowatą wodą ze studni.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał(a):

na zewnątrz od północnej strony ?

Od wschodu 

6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Klyma 🤔 zmarzniesz 🙆‍♂️🙋‍♂️😁

Albo ugotuję, bo jak testy robili to 49°C leciało z nawiewu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v