Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Qwazi Internet podpowiada.

"Twarz ze łzami radości to emoji przedstawiający twarz płaczącą ze śmiechu. Jest częścią bloku emotikonów Unicode i został dodany do standardu Unicode w 2010 roku w Unicode 6.0, pierwszej wersji Unicode przeznaczonej do uwalniania znaków emoji."

Radek się po prostu cieszy, że sąsiad kosiarki szuka ;) 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Radek wytlumacz mi znaczenie tej emotki...no ja ni ch...nie potrafię pojąć fenomenu używania przez Ciebie emitek...

na wszystkim się znasz a na emotkach się nie znasz 😂😂😂😛😛😛😛

Opublikowano
53 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

wymieniłem piec za swoje ocieplilem za swoje żaden Tusk ani Kaczyński nie patrzyli mi w kieszeń ale ty widzę lubisz 

Ja też , narazie piec i oczyszczalnia , za jakiś  czas trzeba docieplenie zrobić 

Opublikowano

Wczoraj tak sobie wrzucałem te gałęzie w rębak i pomyślałem, że jakby Radek przyjechał do mnie to drewno rąbać to czuł bym się kimś ważnym, może i bym zrozumiał jak to jest być kimś jak pan jawka na przykład 🤔 

Eh to by było coś 😳

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Wczoraj tak sobie wrzucałem te gałęzie w rębak i pomyślałem, że jakby Radek przyjechał do mnie to drewno rąbać to czuł bym się kimś ważnym, może i bym zrozumiał jak to jest być kimś jak pan jawka na przykład 🤔 

Eh to by było coś 😳

a przyjechałeś do mnie burtę otwierać i zamykać? 

Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał(a):

I ja ociepliłem za swoje. Piec w 2015 roku założyłem żeliwny. Też za swoje. Pewnie jeszcze długo nie będę miał potrzeby, żeby go wymieniać. Fv też założyłem za swoje. Wszystko zrobiłem tak, jak mi pasowało, a nie jak ktoś mi nakazywał. Za żadnymi złotówkami po żadnych urzędach się nie prosiłem...

Dom ociepliłem ok.20 lat temu. Za swoje. Trzeci sezon grzeję pelletem. Wymiana kotła też za swoje. Przydomową oczyszczalnie gmina zafundowała. Płaciłem tylko za projekt.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Leszy napisał(a):

@Qwazi Internet podpowiada.

"Twarz ze łzami radości to emoji przedstawiający twarz płaczącą ze śmiechu. Jest częścią bloku emotikonów Unicode i został dodany do standardu Unicode w 2010 roku w Unicode 6.0, pierwszej wersji Unicode przeznaczonej do uwalniania znaków emoji."

Radek się po prostu cieszy, że sąsiad kosiarki szuka ;) 

Tyle to wiem...Radka próbuję sobie wytłumaczyć, żeby nie myśleć o nim dwóch kategoriach, które mi się nasuwają, jak widzę te jego emotki w różnych postach. Może jest jakiś inny powód, ale pewnie ja się nie znam👇

15 minut temu, radekz200 napisał(a):

na wszystkim się znasz a na emotkach się nie znasz 😂😂😂😛😛😛😛

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał(a):

Wd  ,może i odblokuje ,ale toto suche i zaraz się zatrze . Nie pryskaj  ,

No ,nie ,i w jak fajny sposób ,w białych rękawiczkach, ludzie przyznali się do tego ,czego nawet nie mają 

To chyba się nazywa przestępstwo 

Wyłudzanie 

Ale ja to tam nie wiem

Opublikowano

Trzeba chyba opryskiwacz płynem zalać, już temperatur na zabiegi nie będzie raczej, jutro serwis w aucie zrobić olejowo filtrowy a w sobotę się fucha trafiła 👍 Trzeba jechać z paczkę elektrod dokupić. 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Qwazi napisał(a):

Radek wytlumacz mi znaczenie tej emotki...no ja ni ch...nie potrafię pojąć fenomenu używania przez Ciebie emitek...

👨‍🌾👩👫👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨💍💋👄👗👙👉👌👉👌👉👌👉💦=🤰👶🤱 

Mariuszek tak kiedyś wytłumaczę dziecku skąd się wzięło 🤭Zrozumie 🤔😉

• Haha 9
Opublikowano
44 minuty temu, radekz200 napisał(a):

nie ma kto jakieś dobrej kosiarki do sprzedania, może jakiś wasz znajomy albo kto?? dla somsiada szukam 😂

34 i zabieraj

5 minut temu, Baks00 napisał(a):

Że aż 3 razy czy tylko 3 razy

Bo reszta zrozumiała 

Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał(a):

@6465 rozpaliłes już kopciucha? 🤭🤭🤭 Bo ja tak 😁

Tak rano 🤔🤦

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ile dałeś za motur? 

Bo w kombinacje 5 i 6 chce

Ładne motur dla oka

Może by kupić

Jaw dać i dopłacić

On jawy lubi

Jawę sprzedajesz?  Chętnie odkupie 🙋‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał(a):

Cytując klasyka: niekonsekwencję zauważyłem🤔...w taki sposób to nie mogło dziecko powstać raczej 👉💦...musiałoby tak 👉👌💦...🤭

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

Cytując klasyka: niekonsekwencję zauważyłem🤔...w taki sposób to nie mogło dziecko powstać raczej 👉💦...musiałoby tak 👉👌💦...🤭

Nie ten raz 🤦

Chyba tak 👉💦👌....🤔

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

Pompy ciepła nie mają certyfikatów 

Znaczy nie wszystkie mają 

No i jak wiadomo jest problem

A eurokołchoz do nich dopłacił 

Demokratyczny chińczyk to wie jak komunistyczną europe wyupcyć za jej pieniądze 

Większość kotłów CO oferowanych przez sprzedawców na rynku też nie ma certyfikatów tych norm.

Producent pisze, że spełnia, ale glejtu na to nie ma. Bo kosztuje to zapewne też nie mało 

@FarmerDyzio ja nie szukam. Wycenilem zestaw, który naganiacza firma montuje żeby sprawdzić ile przytulą. On mówi, że 40 tys to kosztuje, a normalnie poniżej 20. I tyle. Sprawdza się to co przewidywałem, że wciskają wszystko co najtańsze żeby jak najwięcej przytulić.

A zaprosiłem gościa z tego względu, że moim zdaniem lepiej jest się u źródła dowiedzieć niż tylko polegać na opinii innych ludzi. 

Kopciuch z 2016r chyba, jak się przepali to kupię sobie zgazowujący.

Na dzień dzisiejszy widzę, że fajną opcją było by założyć bufor

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v