Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak odbiegając od żałosnego życia ZOMO ..

Panowie, w innych stronach też tak się kontrole agencyjne i nie tylko kumulują?

Znajomy ma już 3 w ciągu tak ok 2 m-cy.

Mi się jedną opóźnia, jedna zdalnie, no w polach u nas kupa czasu się kręcili...

Jakiś teraz okres rozliczeniowy mają że tak latają?

W innych rejonach kraju też tak macie?

Stała daćka biała i chodzili jacyś ludzie po polu. Ale żadnej informacji nie dostałem. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie jest aż tak głupia żeby z takim się zadawać 🤣

Nie zabłysnął z tym użyciem konta które kiedyś było, całkiem debilka chyba by się nie domyśliła że to podpucha. A taki bystry niby.   xD

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pusto, nie widać ich, przed 15 października aby raz dronami latali ale nawet żadnego pisma/wezwania w tej sprawie nie dostałem.

Kurna czyżby u nas tak ich naszło...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

U znajomego nawet o loty dronem pytali...

U nas latali właśnie przed 15 października, teraz w tygodniu może też będą latać, bo trochę tych zimowych poplonów w okolicy jest ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

U nas latali właśnie przed 15 października, teraz w tygodniu może też będą latać, bo trochę tych zimowych poplonów w okolicy jest ...

.. no u nas kumulacja chyba wyszła...

Najlepsze te zdalne kontrole. Wyślij im papiery...🤭

Opublikowano
48 minut temu, jahooo napisał(a):

Nic nie grozi, nie bierzesz dopłat - pies s kulawą nogą do ciebie nie zagląda. Mam takie kawałki, na które nie biorę dopłąt, tam mogę robić, co chcę z obornikiem czy nawozami.

Pioter gnoju nie wywozi tylko swoje fekalia.

Tu nie agencja tylko sanepid i wioś by miały co robić 

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak odbiegając od żałosnego życia ZOMO ..

Panowie, w innych stronach też tak się kontrole agencyjne i nie tylko kumulują?

Znajomy ma już 3 w ciągu tak ok 2 m-cy.

Mi się jedną opóźnia, jedna zdalnie, no w polach u nas kupa czasu się kręcili...

Jakiś teraz okres rozliczeniowy mają że tak latają?

W innych rejonach kraju też tak macie?

U mnie podobnie. Dacie po wiochach jeżdżą i latają dronami. Chyba mają przykaz upoerdolić jak najwięcej kasy z dopłat bo się budżet nie spina🤷‍♂️

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Najlepsze te zdalne kontrole. Wyślij im papiery...🤭

A to w zeszłym roku miałem w związku z ekochematem na środki biologiczne. Ale to wieczorem brakującą ewidencję na spokojnie podesłałem i tyle w temacie.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, kizak napisał(a):

U mnie jutro kontrola z weterynarii ,a z agencji to latają jak poparzeni ,to we wte to we wte 

Balotów szukają które się pokazały w żniwa na fotkach tam gdzie nie powinno ich być.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

U mnie podobnie. Dacie po wiochach jeżdżą i latają dronami. Chyba mają przykaz upoerdolić jak najwięcej kasy z dopłat bo się budżet nie spina🤷‍♂️

No jest sporo tego.

Podobno trochę odpuścili we wcześniejszych latach i nadrabiają...

Dobrze że w miarę przyzwoici kontrolerzy...

...tak tylko się zastanawiałem czy tylko tak w naszych stronach...

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Balotów szukają które się pokazały w żniwa na fotkach tam gdzie nie powinno ich być.

Póki nikt nie podkabluje, to się nie czepia....

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

U nas z dwa tygodnie temu dwa dni Dacia ale z piorin-u jeździła

Opublikowano (edytowane)

czytał i sam wiele razy mnie raportował i do szefa nawet pisał że niby forum rozwalam ...ale go olał 

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

@Bogdan_ja powiedz mu jeszcze raz jaki to z niego kabel był, bo ciągle mówi że nie czytał co o nim napisałeś.   :P

kapował bo myślał że za kapowanie modem będzie ...nawet publicznie się zgłaszał ...ale został olany 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
33 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Oho komuś się znowu na wspomnienia wzięlo jak jeszcze dużo mógł. 

Fajnie że będzie nas więcej nie będę się z tym banem sam męczył 🤣🤣

......"i wtedy zmontujemy konkurencję dla af i konfidentów nie wpuścimy".🤣

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v