Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Może będę zadawał pytania jak Ty.

A może będę krytykował to co mi nie pasuje.

Się zobaczy.

Ok.

Czy jednak nie można by w temacie polityki?

To to samo af🤷

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Mati i reszta wataszki będzie miała ciepło ,  Szopa zacząć współpracę z prokuraturą 

Mati i reszta wataszki będzie miała ciepło ,  Szopa zacząć współpracę z prokuraturą , czyli do wyborów prezydenckich będzie temat odgrzewany i pielęgnowany jak swego czasu Smoleńsk przez x lat

Nikt nikogo na górze nie ugryzie. Znajdą jakiegoś podrzędnego chłopca do bicia, co podpisywał wszystko i go rzucać będą gawiedzi na pożarcie. 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał(a):

-2⁰

Tylko że taniej nie będzie bo nachapie się każde ogniwo przed dotarciem do konsumenta.

Ekozjeby będą mieli problem,  bo eliminując ten wymyślonyproblem jeden , będą musieli iść w jeszcze głubsze absurdy. Ale może to kiedyś otworzy ludziom oczy. Może wezmą się za zwierzęta pupilki ludzi w mieście🤭

Europa stanie się skansenem podatnym na każde zawirowanie gospodarcze, klimatyczne czy też polityczne gdzieś w jakimś państwie na innym kontynencie.

Szantaż stanie się główną polityką rządzenia.

Ludzi w mieście na temat rolnictwa oszukasz bez problemu. Na wsi troche trudniej ale dobra manipulacja i sami głosują za swoją likwidacją. Spójrz tylko na forum ilu tu jest idiotów. Możesz na niego pluć a on i tak powie że deszcz pada. A jak masz odmienne zdanie to jesteś pisowiec. Głupota tych ludzi aż bije po oczach. Sami są za swoją likwidacją.

To jest zorganizowana akcja połączenia polityki i mediów. Co drugi artykuł w internecie zaczyna się od "uwaga, niesamowite, cała polska zamarła itp itd". Lewactwo chce zniszczyć tożsamość narodową poprzez ogłupianie społeczeństwa i utrate tożsamości narodowej. Zobacz jak będzie święto 11 listopada to na pierwszych stronach serwisów nie będzie tak jak kiedyś informacji o święcie, rysu historycznego czy barw narodowych. Będzie artykuł o tym że polka wyjechała do afryki, poznała Mohameta i jest szczęśliwa. Później wrzucą coś pt : "bandyci na marszu niepodległości".

Wieś do niedawna była ostoją jakiś wartości ale już powoli zostaje słowo była.

• Like 8
  • Thanks 3
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał(a):

Nikt nikogo na górze nie ugryzie. Znajdą jakiegoś podrzędnego chłopca do bicia, co podpisywał wszystko i go rzucać będą gawiedzi na pożarcie. 

No tak ale będą w telewizji trąbić afere aż do wyborów prezydenckich

Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Trza palić kacapa i P0jechać w las

🙋‍♂️

Niedziela jest ludzie świętują A ty będziesz w warkotał im

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ok.

Czy jednak nie można by w temacie polityki?

To to samo af🤷

Słuchaj weź no się w pierś uderz.

Zauważ że napierdalasz tu o wszystkim i o niczym, czasem odpisujesz, czasem prowokujesz, a przeszkadza Ci tylko temat a może odpowiedzi, które burzą Twój świat. 

O katolicyzmie możesz, krytykować możesz, o polityce też możesz, ale inni gdy tylko coś stwierdzą , wyrażą swoje zdanie to niczym moderator do innego tematu kierujesz.

Internet ma to do siebie że coś szybko przemija. Wyraziłem swoje zdanie i na tym się skończyło... do czasu aż postanowiłeś podgrzać temat głupiomądrym pytaniem. 

Odpowiedź nie pasuje to nagle ja zaśmiecam temat i moderator drogowskaz mi pokazuje?

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ludzi w mieście na temat rolnictwa oszukasz bez problemu. Na wsi troche trudniej ale dobra manipulacja i sami głosują za swoją likwidacją.

Wieś do niedawna była ostoją jakiś wartości ale już powoli zostaje słowo była.

U nas na wsi jest 15 numerów. Kiedyś to były same gospodarstwa. Dziś tylko ja żyję tylko z rolnictwa. Na sąsiednich nie jest lepiej. Praktycznie dla większości zarejestrowanych rolników to tylko zdjęcie dodatkowe. 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A ma agregat z napędem na wom? 

Piotrze i bez prądu można żyć🤷

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał(a):

Słuchaj weź no się w pierś uderz.

Zauważ że napierdalasz tu o wszystkim i o niczym, czasem odpisujesz, czasem prowokujesz, a przeszkadza Ci tylko temat a może odpowiedzi, które burzą Twój świat. 

O katolicyzmie możesz, krytykować możesz, o polityce też możesz, ale inni gdy tylko coś stwierdzą , wyrażą swoje zdanie to niczym moderator do innego tematu kierujesz.

Internet ma to do siebie że coś szybko przemija. Wyraziłem swoje zdanie i na tym się skończyło... do czasu aż postanowiłeś podgrzać temat głupiomądrym pytaniem. 

Odpowiedź nie pasuje to nagle ja zaśmiecam temat i moderator drogowskaz mi pokazuje?

Oki.

Już nie przeszkadzam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v