Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, konteno napisał:

fajne toto 
125? do roboty by sie takim dobrze latało 

ciekawe czy NSR125 w dobrym stanie 2 suwa jakby znalazł to przy przeszło na kat B jeździć

Tak, Yamaha yzf r125, 4 suw, mało pali, przyspieszenie całkiem całkiem. NSR musiała by być zarejestrowana na 11 kw w dowodzie czyli zblokowana, no i 2 suw , sporo pali, ja wolę 4 suwa.

37 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty też w motorach zakochany?

Lubię sobie pojeździć czasem.

Opublikowano
50 minut temu, Desperado napisał:

Bo się w d*pach ludziom poprzewracało, wszystko by chcieli mieć od razu, kupę kasy, pieprzyć się na potęgę, zero jakichkolwiek wartości, zero wiary i we łbie się kotłuje.

A jak powinno to wyglądać?

Takie nie poprzewracane życie..

W biedzie, nędzy, czy jak?

Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

po ile szt doją , pewnie 100+ 

Nie doją wogule u nas krowiarzy 2 na całej wiosce która liczy przeszło 100 numerów 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Stacja pod marką Orlen. Nie żaden NoName, @6465 chyba tam częściej bierze, to mógłby coś powiedzieć.

Paliwo jak na każdej innej stacji. Ten człowiek ma dwie stacje w okolicy obydwie odkąd pamiętam pod szyldem Orlen i przy ruchliwych drogach a ceny zawsze niższe niż na pozostałych.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:
1 godzinę temu, Michal2399 napisał:

Masz rację muszę chyba przestać pić. I zmienić trochę podejście . Do psychologa może bym się i udał ale trochę wstyd że taki nieudacznik .

Śmiało, nie krępuj się. Jego interesuje tylko twoja zapłata za wizytę

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:
1 godzinę temu, Michal2399 napisał:

Masz rację muszę chyba przestać pić. I zmienić trochę podejście . Do psychologa może bym się i udał ale trochę wstyd że taki nieudacznik .

Wiesz jaka jest najlepsza recepta na alkoholizm? Nigdy nie zaczynać. Tak samo z narkotykami papierosami babami i im podobnymi

🧐🫣🙆

Tak się rwie dziewczyny motorem...może być też motorower 🤭

https://www.facebook.com/share/r/22oLqwabQzTEZFgu/

Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:

...

Paliwo jak na każdej innej stacji. Ten człowiek ma dwie stacje w okolicy obydwie odkąd pamiętam pod szyldem Orlen i przy ruchliwych drogach a ceny zawsze niższe niż na pozostałych.

czyli franczyza , u nas sporo lotosów w okolicy tak funkcjonuje , kto w Białym na Elewatorskiej tankował ten wie o co chodzi

Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A jak powinno to wyglądać?

Takie nie poprzewracane życie..

W biedzie, nędzy, czy jak?

Też jestem ciekaw. Bo jak ogarek nabija się z czyjejś biedy to się najgłośniej śmieje😕

19 minut temu, Qwazi napisał:

🧐🫣🙆

Tak się rwie dziewczyny motorem...może być też motorower 🤭

https://www.facebook.com/share/r/22oLqwabQzTEZFgu/

A ty jak wyrwałeś swoją?  Dobra już pytałem. To może inaczej. Co ona w tobie widziała?

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Też jestem ciekaw. Bo jak ogarek nabija się z czyjejś biedy to się najgłośniej śmieje😕

A ty jak wyrwałeś swoją?  Dobra już pytałem. To może inaczej. Co ona w tobie widziała?

Za co ciebie ta moja córka tak kocha ?

Mam ściągnąć zpodnie i gacie i mamusi pokazać ??

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, WitekRolnik napisał:

Jak tak Ciebie czytam, to i wcale nie dziwię się, że nie masz powodzenia wśród kobiet, bo tak szczerze mówiąc to szkoda normalnej kobiety żeby w taką znajomość szła.

Zmień podejście w paru kwestiach i zobaczysz, że życie może być dużo lepsze, bo wszystko siedzi w głowie i od głowy się rozpoczyna

żeby mieć powodzenie to trzeba mieć charakter dobry a jak człowiek się męczy sam ze sobą to i kogoś nie ma sensu w to wciągać no i wstyd jak kobieta zarabia wiecej jak facet bo co można jej zaoferować , nie dość że jej kosztem trzeba będzie zrezygnować z lepienia tego miało się polepić poratować i porobić na wsi to jeszcze trzeba siedzieć w mieście i o 4 ściany dbać i kasę przejadać 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

To po co się pytać🤔

No właśnie, nie wiem. Myślałem, że to nie jest reguła, że masz inaczej

A tak też masz👇Wszyscy z kim bym nie rozmawiał już przeszli nad tym do porządku dziennego

IMG_20240922_162018.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty też w motorach zakochany?

z tego co wim baby ni ma to może na co innego wydać 

1 godzinę temu, Desperado napisał:

pieprzyć się na potęgę,

a komu fujara tyle wytrzyma , trzeba mierzyć siły na zamiary 

Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

To i tak nic nie zmieni

To po co się pytać🤔

masz cierpliwość 😆😆😆😆

6465 napisał:

2 godziny temu, konteno napisał:

po ile szt doją , pewnie 100+ 

Nie doją wogule u nas krowiarzy 2 na całej wiosce która liczy przeszło 100 numerów 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Stacja pod marką Orlen. Nie żaden NoName, @6465 chyba tam częściej bierze, to mógłby coś powiedzieć.

pewnie zarabia na hot dogach a on przypadkiem nie ma też hurtowni paliw czy coś takiego że po gospodarstwach rozwozi ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeszcze niech idzie do pracy i co z tego skorzystam?

to że zarobi i przyniesie gotówke do domu 

ubierze się , nakarmi się i pomaluje się za swoje a ty musisz nie dość że od niej nie odstawać to jeszcze zapewnić ze swego godne warunki do życia

2 godziny temu, Strongman napisał:

Samolub,a dzieci ci nie potrzebne czy sobie popykać.

dzieci to pewnie że nie potrzebne , a popykać 🤔 hm , pod byle kim to i żadna nóg nie rozłoży , na księżniczki nie zasługuję bo sie trzeba ogarnąć na pokaz (bardziej być niż mieć) a pieniążków nie umiem robić z taką łatwością jak inni by kobieta była zadowolona i oczekiwany poziom życia umieć zapewniać , zadbane milfy też wysoko głowe noszą a pasztety nawet wzwodu nie spowodują 

nie mam zdrowia psychiczniego takiego jak trzeba ani charakteru dobrego czy samopoczucia i wiele rzeczy mnie po prostu męczy to z jakiej racji mam sobą kogoś męczyć? tylko dlatego że prawie każdy kogoś ma to trzeba kogoś szukać na siłe ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Bo się w d*pach ludziom poprzewracało, wszystko by chcieli mieć od razu, kupę kasy, pieprzyć się na potęgę, zero jakichkolwiek wartości, zero wiary i we łbie się kotłuje.

Nigdy nie pracowałeś na etacie i pewnie nawet nie słuchasz tych, którzy tak pracują, bo i tak, swoje wiesz. To raz, a dwa, to ludzie dzisiaj, niewiele się różnią od tych z minionych czasów. Chcą równać do najlepszego. Kiedy Ty byłeś młody, nie było to trudne, bo zdecydowana większość z otoczenia niewiele miała i w doopie była. Żyłeś w luziku, bo nie było presji tego otoczenia. Dzisiaj jest zupełnie inaczej. 
A pieprzenie się na potęgę, to nic złego i sama przyjemność. Wystarczy kondycję mieć, no i coby brykał jeszcze baczyć😋

• Like 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v