Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dzień dobry wszystkim  , Przemek mnie namówił i kupiłem 🙂

inbound4072462336892083861.jpg

Elegancko. Postów hydrauliczny, to najważniejsze. Niech wozi tony 💪👍...

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pionowy , panie poziomy to przeżytek 

Wcale nie przeżytek. Wszystko zależy od potrzeb. Weź se powoź kukurydzę na pionowym, to stwierdzisz, że jednak poziomy lepszy...a nie wiesz, czy taka potrzeba nie zaistnieje 🤷

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, kris91 napisał:

Łącze się w buló 🤭🤭🤭

A właśnie, zawsze zapomnę zapytać... 

Zrobili już u Ciebie?

46 minut temu, gregor1284 napisał:

Nowa lampa w ciągniku nabyła się 5 dni...

Ja wczoraj wkrętarkę makity przejechałem w stodole.

Żeby choć bateria ocalała, ale nie.

Zamówiłem body jato na szybkości 

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, bezbarwny napisał:

To pokażesz gdzie pisałem o „tej osobie” którą po wielokroć obrażając wymieniałeś, czy uznajemy Półgłówku że kolejny raz się skompromitowałeś i poniosłeś sromotną porażkę?

co tak brzydko piszesz o sobie ...nakarmiles bobka głupotami a on i tak wie kto ją omotał 🤣🤣🤣🤣...gdzie i kogo wymieniałem 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
9 minut temu, pedro2 napisał:

A właśnie, zawsze zapomnę zapytać... 

Zrobili już u Ciebie?

Ja wczoraj wkrętarkę makity przejechałem w stodole.

Żeby choć bateria ocalała, ale nie.

Zamówiłem body jato na szybkości 

Ja na pazdziernik zapisany, jak jeden wypadnie bo słabo wypłacalny, to we wrześniu przyjdzie 👀

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, pedro2 napisał:

Chłopaki kiedyś to się umiały bawić 😉 

97r ☠️

IMG_20240827_165851_8.jpg

Za chwilę kierownik po mnie przyjeżdża i będziemy pić. Ja się śmieję że mamy posiedzenie zarządu,kierownik i zastępca. Dobrze mieć kolegę kierownika,skubaniec nie pił chyba z pół roku,to już druga tura tego wybryku.

Opublikowano
32 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

co tak brzydko piszesz o sobie ...nakarmiles bobka głupotami a on i tak wie kto ją omotał 🤣🤣🤣🤣...gdzie i kogo wymieniałem     🤣🤣

Jesteś cudowny Tchórzliwa Miernoto🤣

bez odbioru. Czekaj, jak to było? Bido Intelektualna?😂

Opublikowano
12 minut temu, Belaruss820 napisał:

Za chwilę kierownik po mnie przyjeżdża i będziemy pić. Ja się śmieję że mamy posiedzenie zarządu,kierownik i zastępca. Dobrze mieć kolegę kierownika,skubaniec nie pił chyba z pół roku,to już druga tura tego wybryku.

Jak kolega kierownik to jakie masz relacje z resztą zespołu? 

Opublikowano
3 godziny temu, pedro2 napisał:

Yhy 🥸

Kurła senior mi ciśnienie utrzymuje od dwóch dni, kawy nie trzeba 

Wywalam wszystko ze stodoły majster na dniach przychodzi, a ten chodzi "a po co to wyciągasz a po co tamto toć może stać"

heblarki, krajzegi, wialnie, worki i rozniaste przydasie 

Ale jakby potem jaki kawał z konstrukcji jebnął na heblarke to by był płacz czegoś nie wyniósł... 

Maryjo daj siłę 🙏

O panie. Gospodarstwo bez przydasiów? Toć to się nie godzi 🙃🙃🙃

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak kolega kierownik to jakie masz relacje z resztą zespołu? 

Jak z teściem🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Ale nie w tym czymś 

A co z nim nie tak 🤔

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

a po co a na co było ode mnie MF brać 😛 wiele za to?

Mało. Praktycznie jedna tylna dobra opona do ciągnika zachodniego 

59 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Cieszysz się teraz i będziesz się cieszył jak będziesz to sprzedawał.

Dlaczego?

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

A co z nim nie tak 🤔

Mało. Praktycznie jedna tylna dobra opona do ciągnika zachodniego 

Dlaczego?

Ty czasem u mnie na wiosce nie był oglądać?. Kiedyś u mnie syn z ojcem się zatrzymali i pytam się ich co potrzebują. A oni że w nawigacje wbijają drogę do domu bo byli tu rozrzutnik oglądać.

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Ty czasem u mnie na wiosce nie był oglądać?. Kiedyś u mnie syn z ojcem się zatrzymali i pytam się ich co potrzebują. A oni że w nawigacje wbijają drogę do domu bo byli tu rozrzutnik oglądać.

Nieee

9 minut temu, Agrest napisał:

Nie widzisz że Ci zazdroszczą?

Oni mają zachodnie ,to nie możliwe 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v